PS3 | Akce | Video

Nespoutaný Kratos aneb 30 minut z hraní God of War: Ascension

V singleplayerové části hry dochází k totální destrukci a likvidaci. Jak jinak.

„V God of War: Ascension uvidíte Kratovu lidštější stránku,“ tvrdí game director Todd Papy. No, pokud máme tomuto tvrzení věřit, pak musíme konstatovat, že v úvodních třiceti minutách z hraní bychom tuto hrdinovu stránku hledali marně. Ascension se má odehrávat zhruba půl roku až rok po tom, co byl Kratos ošálen Aresem a nedopatřením zabil svou ženu a dítě. Áres je stále bůh války a Kratos bojuje, aby se vymanil z jeho područí.

Jak už zřejmě víte, tvůrci upravili bojový systém, díky čemuž se například budeme moci zmocnit soupeřovy zbraně a použít ji proti němu. Osobně však pevně doufám, že nedošlo k nějak radikálním změnám v ovládacím schématu, na které jsem si za ta léta zvyknul a nerad bych se ho od základu přeučoval.

Ale teď už k samotné ukázce z hraní. Pokud vám nevadí, že se připravíte o některé příběhové momenty, pak neváhejte a směle se vrhněte na výživné půlhodinové video, při jehož sledování asi budete několikrát sbírat čelist z podlahy.

Na druhou stranu jestli cítíte, že když už jste vydrželi tak dlouho, nějaký ten pátek napínání navíc vás už nezabije, pak vás odkážu na datum 13. března, kdy God of War: Ascension v Evropě vychází.

Zdroj: Polygon

Váš názor Další článek: Limnos se v Armě 3 změní na Altis kvůli incidentu v Řecku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,