Netflix chystá seriálovou adaptaci rubačky Devil May Cry

Nextflix se do světa adaptací videoherních hitů pustil už dávno a teď své portfolio začíná pomalu ale jistě rozšiřovat. Nově se zřejmě přidá také neohrožený bijec démonů Dante.

Milovaná série od Capcomu, ve které akčně a stylově kosíte démony se nově dočká také seriálového zpracování od Netflixu. Ujme se ho Adi Shankar, který byl často skloňovaný v souvislosti s adaptací jiné herní pecky, The Legend of Zelda. Nakonec se ukázalo, že ona japonska společnost, se kterou ale pracoval není Nintendo, ale Capcom.

Devil May Cry vytvoří jeden velký svět společně se značkou Castlevania, což je velmi zajímavé nejen z hlediska potenciálního crossoveru, ale také protože obě hry jsou od jiné společnosti. Sám Shankar na otázku, jak je to možné odpověděl slovy "nechť spekulace započnou". 

Devil May Cry za sebou už má jednu docela povedenou anime adaptaci, ve které jsme se mohli setkat s některými oblíbenými postavami. Doufejme, že se ta nová povede minimálně stejně dobře a nezapomínejme také na to, že už se k nám blíží také pátý díl herní série, který vyjde 8. března na PS4, Xbox One a PC.

Váš názor Další článek: Fallout 76: otloukánek roku? (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,