NetherRealm hledá posily na next-gen bojovky Mortal Kombat a Injustice

Snad jste si nemysleli, že budou vývojáři usínat na vavřínech.

Mortal Kombat 11 už se nějakou dobu ohřívá na výsluní slávy a je tak téměř jisté, že se studio NetherRealm vrhlo na další bojovku. Vzhledem k předchozím zkušenostem se nám pravděpodobně prostřídají značky a po mortalu dostaneme pro změnu Injustice 3. Ať už se nám ale chystá cokoliv, studio v tuto chvíli hledá posily do týmu pro své next-gen bojovky.

Ostatně přímo v inzerátu stojí, že se hledá grafický inženýr, který bude "posouvat grafickou laťku nové generace pro série Mortal Kombat a Injustice", což víceméně potvrzuje, že se časem dočkáme minimálně jednoho nového dílu těchto populárních bojovek. 

V inzerátu je taktéž zmíněna konzole Playstation 5 i Xbox Series X a jednou z dalších zodpovědností pracovní pozice je optimalizace, navrhování a implementace klíčových nových grafických technologií. 

Mortal Kombat 11 vyšel v roce 2019, zatím poslední díl Injustice pak v roce 2017. Je tedy velmi pravděpodobné, že dalšími titulu studia budou Injustice 3 v roce 2021 a Mortal Kombat 12 v roce 2023. Avšak počkejme si. 

Váš názor Další článek: Hry zadarmo nebo se slevou: velké balíky her a The Escapists 2 zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,