Neverwinter Nights 2 se dočká datadisku

Společnost Atari dnes oznámila, že ve spolupráci s Obsidian Entertainment připravuje nový datadisk k minulý rok vydanému RPG – Neverwinter Nights 2. Add-on se bude pyšnit podtitulem Mask of the Betrayer, přičemž jeho úkolem bude nejen rozšířit příběh z původní hry, kde jsme se setkali s Králem Stínů (King of Shadows), ale taktéž připravit vás o několik probdělých nocí. Bohužel, k dnešnímu dni nebylo ani nastíněno, kdy, nebo za jakou cenu se hra na trhu objeví.

  

Krom zmiňovaného rozšíření původního příběhu si pro vás tvůrci připravili několikero nových ras a schopností, zástupy unikátních nepřátel, kvanta nových zbraní, předmětů a spoustu dalších vychytávek, které k datadisku neodmyslitelně patří.

„Příběh obsažený v Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer nejenže připraví nové zápletky a dějové zvraty, ale rovnou i zakončí epický příběh, který začal v původním NWN2. Krom toho dovolí hráčům plně si vychutnat souboje, stejně jako procházení nebezpečných dungeonů, na což jsme zvyklý z klasického D&D.“ řekl Feargus Urquhart, CEO Obsidian Entertainment.

Související informace (Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer):
Platforma: PC
Žánr: RPG
Výrobce: Obsidian Entertainment (
http://www.obsidianent.com/)
Vydavatel: Atari (
http://www.atari.com/)
Předpokládané datum vydání: není známo

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Galerie: Timeshift

Témata článku: , , , , , , ,