Neverwinter Nights stále žijí

I když uběhl nějaký ten čas od vydání legendární RPG Neverwinter Nights, společnost Bioware stále pracuje na různých rozšířeních. Ve svém věstníku se zmínila hned o trojici různých dobrodružství a jednom velkém fanouškovském balíčku.

Hlavní novinkou by mělo být zlevnění modulu Infinite Dungeons, vytvořeného přímo mágy z Bioware ve spolupráci s tvůrcem generátoru náhodných podzemí. A chápete to správně, že při každém spuštění dobrodružství se vám vytvoří nový dungeon, údajně přesně na míru vaší postavě. Dalším z rozšíření, jež spatřilo světlo světa, je Darkness over Daggerford z dílen vývojářů Ossian Studios. Ti se již nějakou dobu specializují na výrobu modifikací a toto nové dobrodružství by vám mělo přinést přes pětadvacet hodin zábavy. A v neposlední řadě bylo oznámeno, že byl dokončen modul Tyrants of the Moonsea, jež se údajně vyznačuje nevídanou hloubkou příběhu.

  

Pokud však patříte mezi pravé fanoušky Neverwinter Nights, pak by vás měl nejvíce zaujmout Community Expansion Pack – balíček plný různých vylepšení z rukou ostatních nadšenců. Narazíte na více než tisícovku nových příšer, skoro dva a půl tisíce předmětů do labyrintů, stovky zbraní a štítů, nebo desítky nových portrétů pro vaše postavy. Více už se dozvíte přímo na stránkách projektu, kde si celý balíček můžete rovnou stáhnout.

Související informace (Neverwinter Nights):
Platforma
: PC
Žánr: RPG
Výrobce: BioWare (
http://www.bioware.com)
Distributor: Atari (
http://www.atari.com)
Distribuce v ČR: Seven m (
http://www.sevenm.cz)
Homepage:
http://nwn.bioware.com/
Koupit hru na shop.doupe.cz

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Preview: Call of Duty 3 - Druhá světová potřetí

Témata článku: , , , , ,