Newyorkští detektivové na PC

Ubisoft dnes ve spolupráci s CBS Consumer Products oznámil hru CSI: New York, což je adventura z prostředí stejnojmenného kriminálního seriálu. V roli detektivů Maca Taylora a Stelly Bonaserové budete řešit pětici případů, na jejichž tvorbě se podílí i scénaristé televizní předlohy.

Tvůrci oproti minulým dílům připravují velké změny. Nezkušení hráči jistě vezmou za vděk přívětivějšímu uživatelskému rozhraní, zatímco fanoušci kriminalistiky začnou radostí skákat dvacet metrů do vzduchu, dočkáte se totiž i nových vyšetřovacích metod. Mimo jiné se na tento seznam řadí vylepšené možnosti konverzace, používání počítačů, krevního obrazu a dalších podobných vylepšovátek. Poprvé lze kontrolovat výslechy a používat důkazy, které by poukazovaly na podezření ze lži.

Chystá se i početná sorta miniher, lákavě vypadá například rekonstrukce obličeje, vyhledávání na internetu, hledání místa, kde stál střelec, fyzikální simulace apod. Jednu velkou změnu uvidíte hned na první pohled, a to jest, že graficky je titul zpracován cartoon stylem. Reakce na něj jsou rozporuplné, někomu se může líbit, jinému ne. Kvality vizuálního zpracování si budete moci sami ověřit v prosinci tohoto roku, kdy titul vyjde. Případně se můžete podívat na přiložené screeny.

37020_csiny-_2_-_interface-collecting-evidence.jpg 37018_csiny-_11_-interogation-witness-emotion2.jpg
37021_csiny-_3_-_loc-empire-state-buildingNYC.jpg37022_csiny-_4_-_loc-hotdogNYC.jpg
37023_csiny-_5_-loc-restaurant.jpg37025_csiny-_7_-keyset-lab.jpg37024_csiny-_6_-uncovering-evidence-minigame.jpg37019_csiny-_12_-interogation-witness-emotion3.jpg37016_csiny-_1-_body_discovery.jpg37026_csiny-_8_-chemical-analysis-minigame.jpg
 

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: PC
Žánr: Adventury
Výrobce: Ubisoft
Diskuze (4) Další článek: Odhaleny podrobnosti o akčním W40k

Témata článku: , , , , , ,