Ninjové z Tenchu míří i na NDS

Stealth akce Tenchu míří na handheld Nintendo DS a producent Atsuhi Taniguchi pro časopis Famitsu prozradil některé podrobnosti. Hratelnost bude podobná předchozím dílům s přídavkem nových elementů. Využity budou pochopitelně přednosti NDS. Na horním displeji budete mít hlavní výhled, dotykový poslouží k manipulaci s inventorářem, ukáže mapu a pomocí stylusu na něm budete provádět likvidační údery atd. Největších změn dozná kamera. Akci nyní budete sledovat z ptačího pohledu a tvůrci přemýšlí o změně úhlu kamery v okamžiku, kdy se herní postava přitiskne ke zdi.

Nově získáte k dispozici různé druhy pastí, po cestě butede nalézat spoustu materiálů, ze kterých se dají tvořit nové zbraně. Jako příklad může složit použití kusu oceli l získání vlastních shurikenů. Celá hra bude se bude skládat z vysokého počtu misí, ale většina z nich se bude moci dohrát za 5 až 10 minut. Kromě hlavních příběhových misí narazíte i na vedlejší. Tenchu DS má dorazit na pulty japonských obchodů příští jaro, kdy se dočkáme v Evropě se zatím neví.

Doupě komentuje: První hry ze série Tenchu byly výborné stealth akce z historického Japonska, ale postupem času šla kvalita nových dílů stále víc dolů. Uvidíme, jak na tom bude verze pro NDS.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Warner Bros. se přidají i k Blu-Ray

Témata článku: ,