Nintendo DS bude levnější

Už brzy se do obchodů dostane trhák jménem Nintendogs a společnost Nintendo chce tuto událost oslavit slevou jejich handheldu. Od 7. října se Nintendo DS bude prodávat za cenu 89 liber (asi 3900 korun) nebo budou k dispozici dvě barvené verze DS bundlované s kopií Nintendogs. Vybrat si můžete růžové DS s Nintendogs Dachsund či modré s Nintendogs Labrador, cena každého bundlu bude 99 liber (asi 4400 korun). Toto ovšem v současné platí pro Velkou Británii, zda se dočkáme i u nás a jaké budou ceny v současné době nevíme. Ovšem můžeme to očekávat.

  

V Japonsku a Americe patří Nintendogs mezi opravdové hity, jenom za první týden se prodalo v Americe 250 000 kusů hry. Nintendo tak hodlá využít útoku svých roztomilých pejsků jako konkurenci PSP. Pokud netušíte, co Nintendogs přinesou, rozhodně si přečtěte naše preview.

Doupě komentuje: Nakolik se podaří Nintendogs zahýbat s prodeji DS netušíme, ale očekáváme, že si virtuální psíky nechá málokdo utéct. Navíc takhle Nintendo může přilákat i nový okruh zákazníků, protože Nintendogs rozhodně nepatří mezi klasické hry, které nabízí třeba konkurenční PSP.

Související informace (Nintendogs):
Platforma: Nintendo DS
Typ hry: virtuální mazlíček
Výrobce: Nintendo (
www.nintendo.com)
Vydavatel: Nintendo (
www.nintendo.com)
Distributor v ČR: Conquest (
www.nintendods.cz)
Homepage:
http://www.nintendo.co.jp/ds/adgj/
Předpokládané datum vydání:říjen 2005

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Final Fantasy XII a nové scany

Témata článku: , , , ,