Nintendo uklidňuje spekulace o Switchi Pro. Vypadá to, že zatím není na pořadu dne

K představení vylepšeného Switche podle původních spekulací mělo dojít ještě před E3. Ředitel amerického Nintenda podobná očekávání ale trochu umírňuje.

Spekulací byla spousta, ale jak nyní už dobře víme, ani jedna se nestala pravdou. O vylepšeném Switchi se mluví už několik měsíců. Doug Bowser, ředitel amerického Nintenda, v nedávném rozhovoru pro Washington Post řekl pár slov k tomu, že nechtějí nové technologie jen kvůli tomu, aby měli něco nového. Musí spolu s tím přijít i něco víc, než jen výkonnější hardware.

"Vždycky se poohlížíme po nových technologiích a po tom, jak mohou ovlivnit hraní. Není to ale jen o technologii jako takové. Jde o to, jak může vylepšit zážitek ze hry. Jak využijete tuto technologii? Použijete ji na současný hardware nebo počkáte na novou platformu? Vstupuje do toho řada faktorů a to je něco, na co vždycky bereme ohled," říká Bowser.

Samozřejmě se nedá očekávat, že o novém modelu bude mluvit přímo, ale celkově z rozhovoru vyznívá, že Nintendo si pochvaluje úspěchy Switche a v blízké době se nechystají žádné velké novinky ohledně hardwaru. Za nás je každopádně jen otázkou času, kdy na vylepšenou verzi Switche dojde. Nintendo má přeci jen historicky v oblibě vydávat lepší verze konzole v jedné generaci a u Switche by nám něco takového dávalo docela dobrý smysl.

Váš názor Další článek: Tencent nyní vlastní většinový podíl studia Yager, tvůrců akce Spec Ops

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,