Nioh 2 spouští uzavřenou alfu, zkontrolujte si emaily

Objevují se první informace o pokračování hardcore RPG z Japonska a přidává se i možnost si jeho prvotní verzi vyzkoušet.

Nioh 2 se představilo minulý rok na E3 a ukázalo pouze kratičký teaser bez konkrétnějších záběrů. Od té doby zraky fanoušků neustále směřovaly k dalším informacím. Teď se jich hráči konečně dočkají v pořádném nášupu i s tím, že si mohou na vlastní prsty druhý díl úspěšného akčního RPG osahat. Je klidně možné, že mezi šťastné vybrané patříte i vy, stačí se podívat na svůj email, jestli se vám nedostal do schránky email s oznámením, že jste byli vybráni.

Spolu se spuštěním alfa verze se samozřejmě objevila i hromada nových detailů, které se s prvními hratelnými střípky dostávají na povrch. Ačkoliv má demo zablokované nahrávání a vytváření screenshotů, hráči se pustili do jejich sdílení především skrze mobilní telefony. I ti, kteří tak nepatří mezi náhodně vybrané šťastlivce, se dozvídají, jak bude hra vypadat. V pokračování se můžeme těšit na přidání několika novinek. Budeme mít možnost se svým hrdinou skákat, přidá se editor postav a také přepracovaný strom schopností.

Nioh 2 zatím nemá oznámené datum vydání, ale je velmi pravděpodobné, že se ho dozvíme již brzy. Při vydání prvního dílu byla doba mezi alfa verzí a plnou hrou jenom pár měsíců. Vydavatelem má být Sony a dá se tak očekávat, že i tentokrát půjde při nejmenším o časovou PS4 exkluzivitu. Sony navíc nebude na E3, takže se více podrobností nejspíše dozvíme až někdy jindy. 

 

Váš názor Další článek: Crash Team Racing Nitro-Fueled přinese i populární příběhový režim

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,