No Man’s Sky jednou naplní svůj potenciál, tvrdí zástupce Sony

No Man’s Sky možná jednou nabídne to, co slibovalo. Myslí si to zástupce Sony.

Hře No Man’s Sky se podařilo způsobit velké haló. Bohužel ne v pozitivním slova smyslu. Je ale naděje, že sci-fi počin od Hello Games jednou nabídne to, co slíbil? Podle zástupce Sony ano.

V rozhovoru pro Live witch YouTube gaming a PC Gamer šéf Sony Interactice Entertainment worldwide studios Shawn Layden řekl, že vývoj No Man’s Sky pokračuje a jednou skutečně naplní svůj potenciál.

„Hello Games, Sean Murray a jeho tým měli úžasnou vizi, kterou chtěli vytvořit. Něco takového nikdy nebylo vytvořeno. Velmi malý tým měl obrovskou ambici,“ řekl. „Stále na hře pracují. A aktualizují ji. Chtějí ji přiblížit té vizi, kterou měli. Možná se jim to časem pořadí.“

No Man’s Sky bylo od svého vydání několikrát aktualizováno. Většina patchů se zaměřovala na zlepšení stability hry a opravu bugů. Žádný nový obsah ale bezplatně Hello Games nevydají. Minimálně to před časem říkali. Nicméně od té doby mlčí, takže těžko říct, jak to bude. Mezitím čelí vyšetřování britských úřadů kvůli zavádějícímu marketingu. 

Diskuze (7) Další článek: Battlefield 1 dostane v prosinci bezplatnou novou mapu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,