No Man's Sky: na výletě po vesmíru (galerie)

Přidat další názor  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 3

Diskuze k článku

Wortex  |  04. 09. 2018 19:14

Jo! A Freightery... Na ty bych malem zapomnel.
Privolam si svoji letku a tim jsem vyradil moznost spoluhracum udelat to same. Proste se musi sebrat a odletet do jineho systemu, aby si mohli i oni privolat svuj Freighter. No co to ku...?!
Obcas se mi nedari uvnitr krizniku vyvolat construction menu. Resenim je privolat si Freighter na jine misto. No uzasny!
Nektere systemy po umisteni do interieru lodi proste udelaji diru ven a mate krasny okno do vesmiru zcela dokoran! Pan Grygar by byl nadsen! Taky super...

A uz toho necham, nebo si zacnu zcela sugestivne myslet, ze ta hra je naprosto prisernej odpad :(

 |   |  Odpovědět
Wortex  |  04. 09. 2018 19:08

No Man's Sky asi nebude pro kazdeho, ale hodlam mluvit jen a jen za sebe. Ta hra byla naprosto DOKONALA!... nez ji ZKUR.... temahle vybrecenejma updatama. Po stopadesati hodinach v puvodni hre a nejakych dalsich stodvaceti hodinach v NEXT verzi musim rict: podelali co se dalo! Tolik bugu sem v zivote v jednom programu pohromade nevidel. Ani Bethesda by tohle nezmakla :(
Single player jeste jakz-takz jde, ale multak je definitivne rozesr...j az na pudu.
Jen pro predstavu par prikladu - rozhodne ne vsechny. To by bylo na celou stranku.

Portaly na stanicich vedouci do volneho prostoru - SMRT
A ujistuji vas, ze takova tricata smrt za den - aniz by clovek udelal sebemensi chybku a nasledne "nasoukani" inventare skafandru o sestadevadesati slotech do lode s inventarem velkym 12 slotu a to vse za naprosto pravidelneho a predvidatelneho utoku peti piratu je peklo... PEKLO!!!
Veci v inventari terminalu, ktere mohou zcela nahodne prodavat a inkasovat za ne vasi spoluhraci - nebo naopak.
Doplnovani paliva? Opet zcela nahodnym vyberem doplnim nadrz nejakymu spoluhraci - nebo naopak.
Mizejici zakladny. (Ne. Nezapominam je uploadovat na server).
Na mape i v prostoru se zobrazujici cerne diry, ktere nikam nevedou, ale pokud se ji pokusite proletet nasledujici "normalni" skok vam rozbie lod stejne jako prulet cernou dirou, ale delka skoku je sotva setinova.
Sentinelove uvnitr budov kde clovek nemuze operovat se zbrani (a zahrabani v zemi, zaseknuti v utocnym rezimu a konecne zcela neexistujici sentinelove - at delate brajgl jakej chcete)
Dulzite komponenty - pro questy i pro vlastni potrebu - zakopane pod vrstvou "badrocku" kterou neni mozne nijak prohrabat / podhrabat
Strelba do vlastni lode, ktera v podstate znemoznuje jakoukoli bojovou akci v multiplayeru pro jednoho, nebo i vsecky hrace (projektily se "spawnuji" uvnitr lode)
NESKUTECNY!!! zmatek v inventarich kde i po dvou letech je prohozeni dvou item casto neresitelny problem. Jak nemate alespon jednu volnou pozici, tak ste definitivne v riti a je potreba neco z inventare vyhodit. Do minuleho tydne dokonce jeste neslo ani stackovat pouhym pretazenim mysi a clovek potreboval: mys, klavesu X a pak klavesu podle inventare (dalsi 4 az 7 ruznych klaves (ne najednou. Nejakou z nich ;) )

A dalsich xxx "ojebu", ktery "jen" zneprijemuji hrani... jako treba to, ze v Cravlerech nelze zatacet klavesnici, ale pouze mysi, takze nekam jet a nekam jinam mirit kanonem proste NELZE! ...bez ohledu na to, ze na zpatecku Cravler pro jistotu nezataci vubec...
Pak je tu dost nepruhledny system vzajemneho boostovani updatu, ktery dokaze zrejme spocitat jen hra sama a nikdo jiny se v tom nema sanci vyznat... ani po pomalu trista hodinach :(

A co je maximalne nejhorsi? NEHORAZNOST!... ta hra me porad bavi!
Proto jsem z jejiho momentalniho stavu velice smutnej...

 |   |  Odpovědět
Dash  |  02. 09. 2018 23:26

Nevím no, už to není takový průser jako na začátku, ale k dobrým hrám bych to určitě nezařadil. Jakmile odvane prvotní zájem zkoumat, tak člověk zjistí, že procedurálně generované světy jsou pořád stejně pusté a nezajímavé, příběh o ničem a veškerá herní činnost nudná a repetitivní.

V podstatě i takový Astroneer, který je na podobné téma s podobnou grafikou, je zábavnější i přesto, že je pořád v betaverzi.

 |   |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor