No Man’s Sky prý můžete dohrát za 30 hodin

Hráči, kteří očekávají, že hraním No Man’s Sky stráví stovky hodin, možná budou nemile překvapeni.

Hra vychází již příští týden a uživatel Redditu daymeeuhn získal její brzkou kopii. Internet začal zásobovat obrázky a informacemi, až mu musel sám zakladatel Hello Games Sean Murray napsat, aby přestal hráčům hru spoilerovat.

Daymeeuhn souhlasil, že už dál nic nezveřejní, ale přece jen něco prozradil. Zdroje jsou prý lehce dostupné, takže hráčům umožní rychlé cestování. Do centra galaxie, což je cílem hry, se tak dostanou rychle – již za 30 hodin. „Všechno bylo v pohodě, než jsem na ty zdroje narazil, pak to bylo na nic,“ napsal na redditu. Upozornil zároveň, že to nebyla chyba ani podvod, prostě takhle hra funguje. „Zkoušel jsem skoro vše, co hra nabízí. Ale i po konci je spousta věcí, které ještě můžu udělat,“ hájil hru následovně.

Ovšem stále není jisté, jestli je centrum vesmíru skutečně konec hry. Na to si zřejmě budeme muset počkat až v oficiálních recenzích.

Daymeeuhn své poznatky uzavřel tím, že hru doprovází větší hype, než jaká doopravdy je. Zdroje potřebují nerfnout, ale jinak i tak se prý dá v No Man’s Sky narazit na řadu magických momentů. 

Váš názor Další článek: Darkest Dungeon vyjde v září na PS4 a PS Vita

Témata článku: , , , , , , , , , ,