Nolan North: Star Wars od Visceral Games bude ve stylu Uncharted

O nových herních Hvězdných Válkách od Visceral Games prakticky nic nevíme. Nolan North nás proto alespoň trošku zasvěcuje do pozadí vývoje.

Se značkou Star Wars se za poslední měsíce roztrhl pytel. Nejenže se v prosinci dočkáme právoplatného sedmého dílu filmové ságy s původními herci, tento listopad se k nám také přiřítí herní kousek Star Wars: Battlefront. Ten vyjde na PS4, Xbox One a PC, přičemž na něm pracuje švédské studio DICE.

original.jpg

Electronic Arts má ovšem se Star Wars ještě další plány. Známé herní studio Visceral Games, které v minulosti vytvořilo hororovou sérii Dead Space, pracuje na zbrusu novém titulu s touto hvězdnou značkou.

Nolan North, jehož hlas slyšíme snad v každé druhé hře (jedná se také samozřejmě o Nathana Drakea z Uncharted) prozradil, že Star Wars od Visceral bude v mnohém připomínat právě Uncharted. Amy Hennig, jež na této sérii doposud pracovala, přinese do Hvězdných Válek přesně to, co mají fanoušci na jejích příbězích a stylu vyprávění rádi.

K otázce, zda tento nový Star Wars má nějakou spojitost s dříve zrušeným Star Wars: 1313, North odpověděl: "Je to něco jiného, ale v podobných kolejích."

Mohlo by vás zajímat:

Váš názor Další článek: Oznamovací trailer na remake Final Fantasy VII má 11 miliónů zhlédnutí za dva týdny

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,