Nonsense Trilogy – několik her beze smyslu…

Co byste řekli, kdyby vám někdo nabídl několik her za cenu jedné? A co když ještě právě ta jedna hra by byla zdarma? Brali byste to asi všemi deseti. Právě taková je i hra či kolekce her, jak chcete, Nonsense Trilogy. Takže stačí jenom jednou kliknout a budete mít doma rázem několik her. Nabídka mnoha za málo je natolik profláklá, že netrvalo dlouho, než dorazil tento systém i sem.
Když jsem poprvé slyšel název Nonsense Trilogy, myslel jsem si, že je to nějaká trojdílná nesmyslná hra, ale opak byl pravdou. Hra je velice hratelná, opravdu obsahuje několik menších her a její název je odvozen od jakéhosi bájného Skota, pana Christophera Nonsense. Nevím, zdali tato postava je smyšlená či vychází z konkrétní osoby, která kdysi žila, ale i tak musím říct, že se mi velice líbí.

Nonsense TrilogyNonsense Trilogy

Celá hra je tak trochu pojata jako nějaká skotská historie, kdy vy budete zde zastávat roli pana Nonsense. Je to zajímavý chlapík, tento pan Nonsens – vypadá jako vesnický týpek, prostě řečeno vidlák. Po celou dobru hraní jsou jeho nohy ukryty v sudu, se kterým budete pobíhat nebo skákat. Pan Nonsens má rovněž i zajímavou bradu, která je extrémně protáhlá. Také má zelený, asi myslivecký, klobouk, za kterým má péro.

Nonsense TrilogyNonsense Trilogy

Celá hra, jak jsem uvedl výše, se skládá z několika menších her, která je každá jiná, a tudíž i docela unikátní. Každá tato mini hra se ještě dělí na tři levely. První hra se odehrává v Číně, což je ještě umocněno tím, že za vám je Velká čínská zeď. Druhou hru budete hrát v pralese a třetí se odehrává na pláži. Já jsem se dostal do třetí hry, kde jsem měl svým pliváním zneškodnit létající žábu. Slyšel jsem, že hra obsahuje i další levely, např. v moři, ale tam jsem nebyl, takže to nemohu potvrdit ani vyvrátit. Ale zase když to v názvu obsahuje slovo „trilogie“, tak by měly být tři…

Nonsense TrilogyNonsense Trilogy

Hra vám vydrží dlouho z toho důvodu, že neexistuje způsob, jak si uložit pozici. Právě tato věc vás naučí hospodařit se svými životy. Nevím, zdali je to dobré či špatné, ale myslím si že by nebylo na škodu, kdyby se hra uložit dala.

Po grafické i hudební stránce je na tom hra úplně skvěle a vypadá vážně dobře. Po celou dobu hry se vám line do uší melodicky nevtíravá hudba, která příjemně dolaďuje atmosféru.

Tak, je tu závěr. Musím se osobně přiznat, že se mi hra moc líbí a určitě stojí za to ji vyzkoušet. K tomu vám stačí jediné – kliknout sem [4,32 MB].

Diskuze (2) Další článek: Leisure Suit Larry – příběhy nenapravitelného hochštaplera

Témata článku: , , , ,