Notebook stvořený pro WoW fanatiky

Zapálení fanoušci World of Warcraft mohli dodnes obložit své herní doupě sběratelskými edicemi původní hry i datadisku, knihami čerpajícími z bohaté historie fantastického světa, ba dokonce si mohli i nabarvit kůži namodro, spodní prádlo opatřit nášivkami gnómů a vydávat se za noční elfy. Pořád však hráli WoW na klasickém, fádním počítači. Firma Dell ovšem 11. prosince uvede na trh speciální edici svých nejvýkonnějších notebooků řady XPS M1730, která spojí svou výpočetní sílu s brandem nejhranější online hry dneška.

Nejde pouze o tuctové spořiče obrazovky a pozadí ve Windows s tématem WoW. Vedle nich jsou notebooky zkrášleny atraktivními výlisky a zbarvením na horním povrchu přístroje – dostupná bude verze s motivem Aliance i Hordy. Případný kupec dále obdrži veškerý doprovodný materiál k tomu, aby se stal skutečným WoW fanatikem: originální hru i s expanzí, strategické příručky, soundtrack, DVD o tvorbě hry, několik paperbackových novel, rovnou pět klíčů ke hře a certifikát k upgradu obyčejného účtu na sběratelský. Zajímavostí je zlatá karta, která v budoucnosti majiteli umožní objednání figurky postavičky na zakázku podle postavy, kterou si ve hře skutečně vytvoří.

Kromě atraktivní vizáže představuje notebook skutečnou herní platformu. DirectX 10 kompatibilní grafiku v režimu SLI s 512 MB paměti doplní procesor Intel Core 2 Duo až do frekvence 3,4 GHz, harddisk se 7 200 otáčkami a 17“ displej s plnou podporou HD rozlišení. Že je tato aktualita nemístnou reklamou firmy Dell? Stěží, cena notebooku začíná na 4 499 dolarů (cca 90 000,- Kč), takže se při omezeném rozpočtu majority hráčů jedná o pouhou kuriozitu přivádějící slinné žlázy fandů WoW k nepříčetnosti.

Zdroj: Kotaku

Diskuze (5) Další článek: Recenze: Viva Piñata - roztomile ukrutná

Témata článku: , , , , , ,