Nová adventura přímo od Boha

Dobře dobře, nikoliv přímo od něj, nýbrž od G.O.D. - tedy Gathering of Developers. V jejích dílnách, resp. dílnách vývojářského studia On Deck Interactive, se právě kuchtí zcela nová sci-fi adventura, která má zasáhnout regály počítačových prodejen na počátku příštího roku.
Hra se jmenuje The Ward. Jak jsem již řekl, jedná se o sci-fi adventuru a tomu odpovídá i příběh: na Měsíci se znenadání objevují velmi nezvyklé otřesy půdy. Pomazané hlavy se dohadují, až přijdou na to, že by bylo docela dobré vyslat tam průzkumný tým. Tak jest rozhodnuto, tak jest vykonáno. A vy (hráč) jste samozřejmě jedním z členů tohoto týmu. Všechno šlape jako po drátku... až do doby, kdy je vaše skupina napadena jakousi mimozemskou rasou. V tu chvíli upadáte do bezvědomí a probouzíte se až kdesi na cizácké lodi, zcela sám. Navíc ufounská loď se jaksi taksi rozpadá. Tudíž máte hned několik priorit: najít své kolegy, zjistit co se děje s lodí a komu patří.

The WardThe Ward

The Ward bude zcela klasická point'n clickací adventura, kde budete používat různé předměty na různé jiné předměty, na osoby, no prostě pořád budete někde něco používat. Samozřejmě nezůstane stranou ani komunikace - s počítači, kolegy a nakonec snad i ufouny.

Adventury jak vidno stále ještě nevymřely!

The WardThe Ward
Váš názor Další článek: Trojhvězdí z galaxie Gigabyte

Témata článku: , , , , , , ,