Nová adventura Testament of Faith

Už dlouho jsem sice nenarazil na adventuru, která by mě pohltila stejně jako první Broken Sword, či vynikající Fahrenheit. To ale v žádném případě neznamená, že by tento žánr byl chudý na kvalitní kousky. Čest svému jménu dělá i čerstvě vydaná point&click záležitost - Art of Murder: FBI Confidental - která se snaží nalákat hráče na prapodivné zločiny, jejichž úspěšné rozuzlení zavede hlavní hrdinku až do hlavního města bývalé Incké říše.

1.jpg2.jpg

Neméně lákavě přitom vypadá i nově ohlášená adventura - Testament of Faith - jejíž vývoj svěřila vydavatelská společnost City Interactive do rukou týmu, jenž se podepsal i pod již zmíněnou gamesu, Art of Murder. Hra je aktuálně ve vývoji exkluzivně pro stolní počítače, přičemž datum jejího vydání si vývojáři prozatím nechávají pro sebe. Dá se však očekávat, že do konce roku to tahle hra na trh nestihne.

Podle dosud zveřejněných informací však vše nasvědčuje tomu, že se vyplatí počkat si na ni. Jejím prostřednictvím se totiž po boku francouzské studentky archeologie, Sylvie Leroux, vydáte po stopách řádu maltézských rytířů. Vaše putování vás přitom zavede na nejrůznější historická místa jako Istanbul, Malta, či Řím. A pokud budete sledovat správné indície, dost možná se vám podaří rozlousknout temné středověké tajemství.

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC
Žánr: Adventury | point&click
Výrobce: Detalion
Váš názor Další článek: Zatím žádný další Quake

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,