Nová akce Doupěte: Užitečné stránky

Na Doupěti, v dalších médiích Computer Pressu a v tištěných Mobilitách zanedlouho najdete oborový katalog »Užitečné stránky«. Čtenáři v něm najdou praktické informace, firmy v Užitečných stránkách můžou propagovat své produkty a služby - nyní navíc úplně zdarma!

»Užitečné stránky« jsou užitečné pro čtenáře

Užitečné stránky se na Doupěti a ostatních webech Computer Pressu objeví tento týden, v tištěných Mobilitách od květnového čísla. Půjde o katalog s krátkými textovými upoutávkami - řádkovou inzercí - na služby firem v různých oborech.

Užitečné stránky budou členěny podle oborů, případně i regionálně, a konkrétně u Doupě.cz v nich najdete odkazy na tyto služby:

  • Prodej výpočetní techniky 
  • Servis výpočetní techniky
  • Bazar
  • Prodej her
  • Herní příslušenství
  • a další …

Když budete potřebovat koupit nebo opravit počítač, sehnat hru nebo joystick, stačí když navštívíte sekci Užitečných stránek na Doupěti. Podíváte se na obor, jenž vás zajímá, vyberete region, ve kterém žijete, a vyberete si z přítomných nabídek.


»Užitečné stránky« jsou užitečné pro inzerenty

Hned na začátek možná to nejdůležitější: abyste si mohli vyzkoušet, jak jsou pro vás »Užitečné stránky« užitečné, můžete do nich nyní zadat svůj inzerát úplně zdarma.

Proč inzerovat v Užitečných stránkách?

Je to účinné: čtenáři najdou na jednom místě seznam služeb, které potřebují, členěné podle oborů a lokace.

Je to levné: cena inzerátu v Užitečných stránkách je mnohem levnější než klasické formy inzerce.

Je to rychlé: od zadání inzerátu do jeho zveřejnění v internetovém magazínu uplyne jen několik dní; u papírového časopisu (Mobility) je samozřejmě doba delší z důvodu výroby časopisu.

Jak zadat inzerát do Užitečných stránek?

Inzeráty do Užitečných stránek lze zadávat na webu www.uzitecnestranky.cz, kde najdete všechny podstatné informace důležité pro pochopení principu Užitečných stránek.

Kde lze inzerovat?

V současnosti lze podat inzerát v těchto časopisech vydavatelství Computer Press: Živě.cz, MobilMania.cz, AutoRevue.czDoupě.cz a Mobility. Pro každý časopis jsou předpřipraveny obory, můžete však navrhnout i vlastní obor, pokud vám nabídka nebude vyhovovat. Jeho zavedení zvážíme a budeme vás případně informovat.

Jak vypadá takový inzerát?

Většina inzerátů bude mít tento formát:

Jan Černý - prodej mobilních telefonů
Modrá 25, 110 00 Praha 1
www.odblokovanimobilu.cz
Tel: (02) 11 22 33 44

Do inzerátu lze přidat ještě další údaje a kromě lze celý inzerát zvýraznit ztučněním nebo orámováním. Zadání inzerátu na www.uzitecnestranky.cz je velmi jednoduché, prostě jej napíšete do fomuláře:

Kde uvidím svůj inzerát?

Na webech Živě.cz, MobilMania.cz, AutoRevue.cz a Doupě.cz bude od 29. dubna, kdy budou zveřejněny první zadané inzeráty, dostupná stránka s přehledem všech inzerátů zapsaných do daného média. Inzeráty budou členěny primárně dle oborů, sekundárně podle krajů. V horní liště najdete odkaz Užitečné stránky, který zatím vede na web pro zadávání inzerátů.

V tištěných Mobilitách pak budou pro inzeráty vyhrazeny samostatné stránky na stálém místě v časopisu. Inzeráty budou členěny podle oborů a v případě většího množství inzerátů v jednom oboru také regionálně.

Kolik stojí inzerát v Užitečných stránkách?

Základní zápis, který obsahuje název inzerátu a dva kontaktní údaje, je až do odvolání úplně zdarma. Každý další kontakt stojí 250 Kč, zvýraznění inzerátu pak 500 Kč. Počet opakování je nyní omezen na jednou období. Za čas bude zpoplatněn i základní zápis, ovšem cena bude i nadále velmi příjemná.

Jak dlouho bude inzerát v Užitečných stránkách?

Na všech internetových magazínech bude inzerát vystaven jeden měsíc, resp. čtyři týdny, v časopisu Mobility se objeví v jednom čísle. V budoucnu, až budou inzeráty zpoplatněny, bude možné nastavit i více opakování.

Kde se dozvím více?

Další odpovědi na vaše otázky, stejně jako podrobný návod k zápisu inzerátu a popis všech médií, které se projektu účastní, najdete přímo na webu Užitečné stránky.

Případné zájemce prosíme o jejich velmi pečlivé přečtení, protože se tak vyvarují případných pozdějších nedorozumnění. Zároveň upozorňujeme, že katalog není bazarem nepotřebných předmětů, ale přehledem firem, služeb a obchodů, které se chtějí propagovat tímto velmi účinným způsobem. Inzeráty, které nebudou vyhovovat podmínkám popsaných na webu Užitečných stránek, nebudou publikovány.


Byli bychom rádi, kdyby nám obě strany, jak čtenáři, tak firmy, které můžou v Užitečných stránkách propagovat své služby, v diskusi sdělili, jestli je pro ně tento projekt zajímavý. Samozřejmě přivítáme podnětné nápady i kritiku.

Váš názor Další článek: Patch pro hru Sub Command

Témata článku: , , , ,