Nová akční adventura EA bude mít dříve nevídané herní prvky, tvrdí vydavatel

Electronic Arts na nás chystá nějaký zbrusu nový herní projekt. A podle všeho přinese celou řadu revolučních herních prvků.

 

O nové akční adventuře vydavatele je toho známo opravdu málo. Prozatím víme jen, že se o něj stará nové studio Motive v Kanadě, které bylo založeno v roce 2015 a projekt má na starosti velmi známá osobnost - Jade Raymond, která k EA přešla od Ubisoftu. 

Prý by mělo jít také o první vážnější krok vpřed pro vydavatele na území akčních příběhových adventur. Projekt se má velmi inspirovat sérií Assassin's Creed, takže přinese otevřený svět a příběhově zaměřenou strukturu. Také se prý máme těšit na doslova revoluční herní prvky, které jsme nikdy dříve neviděli. Zmínil se o tom Blake Jorgensen, CFO společnosti EA, na nedávné konferenci USB Global Technology. 

"Máme v Montrealu tým, který pracuje na zbrusu nové akční sérii, pravděpodobně připravovanou na fiskální rok 2021, která vypadá fantasticky," řekl Jorgensen. "Půjde o novou hru s mnoha inovativními herními prvky, které pravděpodobně ještě nikdo neviděl."

Uvidíme, co to na nás EA chystá. Nejbližší velká sci-fi pecka, akční střílečka Anthem od Bioware, se chystá na příští rok. O tajemném projektu bychom se tak mohli něco dozvědět už na příštím E3.

 

Váš názor Další článek: Kultovní Outcast: Second Contact je venku, podívejte se na trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,