Nová boxerská simulace na obzoru

Box je sport jako šitý pro herní konzoli Wii. Herní vývojáři si toho jsou očividně vědomi, a tak mimo jiné můžete v nabídkách na předobjednávky her narazit i na počin Don King Boxing. Vývojaři z 2K China se pokusí na vaše televizní obrazovky přenést revoluční boxerskou simulaci, kde se dočkáte jak singleplayerové, tak i multiplayerové části. Don King Boxing bude k dostání také na handheldu NDS.

screenshot_35_framed1.jpg screenshots_07_frame1.jpg

Ve hře pro jednoho hráče se dočkáte dokonce i příběhu, během něhož si své síly budete moci poměřit s dvacítkou světoznámých boxerských es, a to v reálných rinzích po celém světě. Chtěli byste se podívat do luxusní Madison Square Garden či jen okusit vítězství v obyčejné dřevěné hale pro několik málo fanoušků? Pakliže budete pilně trénovat v tělocvičně, nic není nemožné.

screenshots_10_frame1.jpg screenshots_12_frame1.jpg

Mezinárodní organizace ESRB udělující hrám věkové ratingy titul ohodnotila nálepkou T, nebo-li Teen, což znamená, že si Don King Boxing budou moci zahrát všichni lidé starší třinácti let. Datum vydání je stanoveno na 31. března letošního roku.

screenshots_15_frame1.jpg

 

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: Wii, 3DS
Žánr: Simulátory | Box
Výrobce: Take Two
Váš názor Další článek: Na čem poběží Last Remnant?

Témata článku: , , , , , , ,