Nová FIFA se prý zavděčí všem

To, že po létě následuje podzim je věc, kterou vám poví každé dítě ve školce. A snad by i to dítě dodalo, že na podzim se z výrobní linky EA Sport na pulty obchodů sesypou zbrusu nové sportovní série. NHL, NBA, NFL a samozřejmě také FIFA. Letos vývojáři slibují změny, a to se týká všech platforem, tudíž by tentokrát nemělo být ošizeno ani PC, jak se již minulosti několikrát stalo.

FIFA.jpgFIFA2.jpg

Před rokem se u hráčské obce dočkala velkého úspěchu premiéra módu Be A Pro, takže samozřejmě nebude chybět ani nyní. Novinkou naopak bude ovládání pomocí myši, od kterého si pánové z EA hodně slibují. Údajně jde o mnohem hlubší a intuitivnější zážitek, než u klasické klávesnice. Co se týče grafického zpracování, vylepšení se dočkají animace hráčů, přibudou nové triky, přičemž v PC verzi by se konečně měla objevit dlouho slibovaná fotorealistická grafika. Sice se bude týkat jen těch největších fotbalových hvězd, ale přeci.

 FIFA3.jpgFIFA4.jpg

FIFA 09 se objeví na PS3, Xbox 360, Wii, PC, PS2, NDS a PSP. Dle slov Andrea Wilsona, více prezidenta a výkonného producenta hry má letošní ročník poskytnou hráčům jedinečný zážitek nezávisle na systému. Nové funkce a prvky mají být navrženy na míru pro každou konkrétní platformu. Přesně tak, jak si fanoušci po celém světě přáli. Jak všechno dopadne, se dozvíme již za několik měsíců.

Zdroj: TZ

 

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Sportovní | fotbal
Výrobce: Electronic Arts | Webové stránky hry
  • Licence
  • Ovládání myší
  • Grafika
  • Arkádovost
Diskuze (3) Další článek: Galerie: Lineage 2: Chotic Throne

Témata článku: , , , , , ,