Nová herní sluchátka Kraken V3 od Razeru vám budou vibrovat do uší

Razer převádí řadu sluchátek Kraken do nové generace rovnou s několika novými modely.

Razer opět posouvá laťku herních sluchátek a nová řada modelů Kraken V3 je přepracováním oblíbené náhlavní soupravy Kraken – zachovává její osvědčené prvky a zároveň implementuje technologii Razer HyperSense, která přináší realistický zážitek s funkcemi navíc.

Razer HyperSense je inteligentní haptická technologie, která přináší bohatou realistickou dotykovou senzorickou zpětnou vazbu na základě zvukových signálů. Hráči tak mohou s použitím pokročilých haptických ovladačů v náušnících při hraní svých oblíbených her akci přímo cítit na vlastní kůži. Tyto ovladače převádějí zvukové signály na dynamickou, dotykově senzorickou zpětnou vazbu.

Během RazerConu 2021 společnost Razer představila Razer Kraken V3 Pro, první bezdrátovou náhlavní soupravu ve své ikonické řadě Kraken. Ta také využívá technologii Razer HyperSense a umožňuje nastavování přímo na náhlavní soupravě.

Součástí náhlavní soupravy jsou 50mm měniče Razer TriForce Titanium, které vytvářejí pohlcující zvuk, a software THX Spatial Audio, jenž uživatelům umožňuje užít si prostorový zvuk s funkcemi přizpůsobení zvuku navíc. Mezi nové prvky patří prstenec Razer Chroma RGB osvětlení, odnímatelný superkardioidní mikrofon s funkcí HyperClear a možnost nabíjení přes USB-C.

Součástí řady Razer Kraken V3 je také model Razer Kraken V3 HyperSense, který nabízí stejný haptický zážitek v drátové verzi, a model Razer Kraken V3 se stejnými vlastnostmi, nicméně bez haptiky.

https___hybrismediaprod.blob.core.windows.net_sys-master-phoenix-images-container_h50_h93_9248880295966_211021-kraken-v3-pro-1500x1000-2.jpg

Razer Kraken V3 Pro, Razer Kraken V3 HyperSense a Razer Kraken V3 budou k dostání na Razer.com a u vybraných prodejců za doporučenou maloobchodní cenu od 109,99 €.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Razer odhalil nové počítačové komponenty, navržené pro herní nadšence

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,