Nová mechanika v Tekken 8 podpoří agresivní styl hraní. Do soupisky se přidává Nina Williams

Před pár dny proběhl velký turnaj v Tekkenu 7 a při té příležitosti vývojáři prozradili i pár novinek o osmém díle. Producent a vedoucí vývoje Kacuhiro Harada mluvil hlavně o mechanikách hry včetně nového Heat systému. Ten by měly podněcovat k agresivnějšímu stylu hraní. 

Heat systém nahradí Rage Drive a každý bojovník skrz něj na 10 vteřin získá unikátní vlastnosti. V trailerech o poznáte podle modrých plamínků okolo bojovníka. Během boje ho vyvoláte stiskem jediného tlačítka. Rozmezí 10 vteřin platí v případě, že se ani nepohnete. Pokud ale budete protivníkovi zasazovat rány, časomíra se na zlomek vteřiny pozastaví, ať už váš úder projde nebo je zablokovaný. Je ale jasné, že ten, kdo ho aktivuje, bude na chvíli znatelně silnější, což vybízí k tomu, aby hráč neustále nacházel příležitosti, jak Heat systém využít. 

I když bylo možné arénu ničit i v předchozích dílech, v Tekkenu 8 tento element bude hrát důležitější roli. Po zničení se bojovníci přesunou na úplně jiné místo nebo se prostor pro jejich bitku výrazně rozšíří. Mimo to také máme potvrzeno, že Rage art, což jsou snadno proveditelné silné útoky, budou i v osmém díle. 

Aby to nebylo jen o mechanikách, došlo i na odhalení nového přírůstku do soupisky bojovníků. Ani v tomto díle nebude chybět Nina Williams, která nevynechala žádný díl od začátku série. V jejím traileru můžete vidět i ukázku výše zmiňovaných mechanik. 

Váš názor Další článek: V Sherlock Holmes The Awakened si zahrajeme i za Watsona. Už nyní můžete vyzkoušet demoverzi

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,