Nová mega: adrenalinové závody v demu Colin McRae Rally 4!

Sobota je tady a s ní samozřejmě také další souborové menu. Tomu tentokráte vévodí hratelná ukázka závodní simulace Colin McRae Rally 4, pozadu nezůstávají ani dema titulů Gangland a X2 The Threat. Čeká vás však také první polibek ve videu The Sims 2 či trailer akce Van Helsing. Bonusem je betaverze patche v1.3 pro akci Call of Duty.

Download týdne

Stahujte demo PC verze Colin McRae Rally 4!

Jedna z nejslavnějších a nejoblíbenějších závodních sérií Colin McRae Rally se již v dubnu letošního roku navrátí na naše monitory, již dnes však máme jedinečnou možnost ochutnat veškeré přednosti a inovace očekávaného čtvrtého dílu. Hratelnou ukázku, kterou vám nabízíme ke stažení, si vyzkoušíte za volantem automobilu Citroen Xsara, celkem na vás čekají 3 soutěže (Finsko, USA, Japonsko). Díky demoverzi tak můžete sami posoudit, jak se povedla konverze hry - původní konzolové verze titulu Colin McRae Rally 4 byly u kritiků velmi úspěšné.

Související informace (Colin McRae Rally 4):
Homepage hry: http://www.codemasters.com/colinmcrae04
Výrobce hry: Codemasters
Distributor hry: Codemasters
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Duben 2004

Download (demo, 151,7 MB): Doupě

Demoverze

Stahujte demo ambiciózní hry Gangland!

Smíchejte prvky série The Sims, špetku Vice City i jemnou příchuť starého dobrého Syndicate. Co vznikne? Podle všeho hra Gangland, poslední projekt poměrně neznámého studia Mediamobsters, který si dnes můžete na vlastní kůži vyzkoušet v hratelné demoverzi (ta nabízí celkem trojici misí). Hra Gangland kombinuje žánry RTS, RPG & SIM do jednoho velkého mišmaše, jehož příběh vypráví o pěti sicilských bratrech. Z třech z nich se časem stanou nerozluční spojenci. Jednoho dne se rozhádají se zbylými dvěma bratry a mladšího z nich zabijí. Od té doby působí ve vodách zločinu, který je samozřejmě nejvýnosnější v Americe, kam se všichni tři přestěhují. Jejich dědeček je chováním svých vnuků velmi rozhořčený, pošle tedy svého posledního vnuka Maria, aby s nimi celou záležitost pěkně po sicilsku vyřídil.

Související informace (Gangland):
Homepage hry: http://www.mediamobsters.com/
Výrobce hry: Mediamobsters
Distributor hry: Whiptail Interactive
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: 3. března 2004

Download (demo, 124,5 MB): Doupě

Vesmírným korzárem v demu X2 The Threat

Po dlouhých týdnech čekání a několika odkladech se v útrobách internetu konečně zjevila hratelná ukázka vesmírné bojové simulace X2 The Threat společnosti Egosoft. Hratelná ukázka nabízí slušnou porci 5 tutorialů a hned několika hratelných misí, jejichž přesný počet však není znám. Více informací o hře X2 The Threat, která se pokouší konkurovat skvostnému Freelancerovi, najdete v naší recenzi - v ní si tento výtvor vysloužil slušné hodnocení 6/10, za které hra vděčí své rozsáhlosti a komplexnosti. Na kolena ji naopak sráží zdlouhavost, složité ovládání a vysoké hardwarové nároky.  http://www.doupe.cz/PChry/Ar.asp?ARI=106022&CAI=2126

Související informace (X2 The Threat):
Homepage hry: http://www.egosoft.com/x2
Výrobce hry: Egosoft
Vydavatel hry: Enlight
Vydavatel v ČR: Hypermax
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (demo, 136,7 MB): Doupě

Demoverze strategie Nemesis of the Roman Empire

Studio Enlight zveřejnilo ve včerejších večerních hodinách hratelnou ukázku připravované realtime strategie Nemesis of the Roman Empire, kterou však většina z vás bude znát pod starším názvem Celtic Kings: The Punic Wars. Nový projekt studia Haeminont Games si můžete vychutnat v roli dvou ze čtyř národů (Římanů a Kartagínců), v jejichž roli na vás čekají dvě singleplayerové mise, tutorial a také multiplayerový mód.

Související informace (Nemesis of the Roman Empire):
Homepage hry: http://www.haemimontgames.com/punicwars/index.html
Výrobce hry: Haemimont Games
Vydavatel hry: Enlight
Vydavatel v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Rok 2004

Download (demo, 147,3 MB): Doupě

Další:

Patche

Betaverze patche v1.3 pro akci Call of Duty!

Společnost Activision zveřejnila v průběhu dnešního dne betaverzi patche 1.3 pro akční střílečku Call of Duty, podle čtenářů Doupěte nejlepší hru loňského roku. Narozdíl od finální verze opravy není dostupná betaverze oficiálně podporována, i přesto přináší množství zajímavých změn souvisejících se stále oblíbeným multiplayerem. Po instalaci beta-patche v1.3 však nebudete mít možnost hrát na serverech, které běží na starší verzi hry (1.2 či dřívější). Více informací o akci Call of Duty hledejte v naší recenzi.

Související informace (Call of Duty):
Homepage hry: http://www.callofduty.com/
Výrobce hry: Infinity Ward
Vydavatel hry: Activision
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (patch, 3,6 MB): Doupě

České verze patche 1.53 pro týmovou akci Raven Shield!

Distribuční společnost Playman uveřejnila v průběhu minulého týdne českou verzi prozatím posledního patche akce Raven Shield, který si tak mohou konečně vychutnat také majitelé české verze hry. Patch opravuje množství méně závažných chyb a mimo jiné pak do hry přidává možnost vkládat vlastní agenty. Připomínám, že samotná hra Raven Shield je dalším dílem rozsáhlé herní série Rainbow Six a v naší recenzi, ze které pocházejí následující obrázky i výňatek, si vysloužila příznivé hodnocení 8/10.

Související informace (Raven Shield):
Homepage hry: http://www.raven-shield.com/
Výrobce hry: Red Storm
Distributor hry: Ubi Soft
Distribuce v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch – z 1.41 na 1.53 CZ, 8,5 MB): Doupě
Download (patch - z 1.0 na 1.53 CZ, 14 MB): Doupě

Další:

Trailery

První polibek ve videu The Sims 2!

Tématické trailery ze světa očekávaného titulu The Sims 2 pokračují (vzpomeňme na nedávnou show mimozemštanů), přičemž tentokráte si pro nás tvůrci ze studia Maxis připravili skutečnou lahůdku - první polibek zachycený ve 45 sekund dlouhé ukázce, v hlavní roli s dvojicí vašich oblíbených Simáků. Můžete si být navíc jisti, že mimo romantických vzpomínek ve vás nový trailer vyvolá také návaly smíchu. Na plnou verzi titulu The Sims 2 si ještě nějaký ten čas počkáme, podle posledních oficiálních informací z ledna letošního roku se oficiálního vydání dočkáme nejdříve v červenci letošního roku

Související informace (The Sims 2):
Homepage hry: http://www.thesims.com/
Výrobce hry: Maxis
Vydavatel hry: Electronic Arts
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Počátek roku 2004

Download (trailer, 5,2 MB): Doupě

Černý kůň na poli akčních her v novém traileru!

Advent Rising je jméno prvního herního výtvoru GlyphX Games, zároveň však také název hry, která udivovala novináře na mnoha světových výstavách loňského roku. Čím to? Nebývá právě běžným zvykem, aby hra z žánru jiného než adventurního kladla přehnaně velký důraz na příběh. To je však právě případ akční adventury Advent Rising, která nám hodlá nabídnout nejen velkolepé dobrodružství, ale především jedinečný a rozsáhlý herní svět či filmový styl vyprávění. O přednostech hry mnohé prozrazuje také čerstvě zveřejněný trailer o délce dvou minut, ve kterém se můžete mimo jiné kochat výbornou grafikou, kterou tvůrci staví na osvědčeném enginu Unreal Warfare. Vydání plné verze titulu Advent Rising je plánováno na léto letošního roku, těšit se mohou majitelé PC i konzole Xbox.

Související informace (Advent Rising):
Homepage hry: http://www.adventtrilogy.com/
Výrobce hry: GlyphX Games
Distributor hry: Majesco
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Léto 2004

Download (trailer, 53,1 MB): Doupě

První trailer konzolové akce Van Helsing

Populární filmové výtvory se na obrazovkách našich PC (potažmo televizorů) objevují stále častěji, bohužel však i nadále v rozporuplné kvalitě. Herní divize společnosti Vivendi si pro nás ve spolupráci se studiem Saffire Studios připravila herní ztvárnění očekávaného akčního snímku Van Helsing, odehrávajícího se v neznámé východoevropské zemi na konci 19. století. Temný příběh filmu nám představí mnohá monstra (upíry, Draculu, Frankensteina) a mimo to také stále známější hereckou dvojici Hugh Jackman a Kate Beckinsale. Hra na motivy tohoto filmu spatří světlo světa v květnu letošního roku, těšit se mohou majitelé konzolí PlayStation 2 a Xbox. Dnes vám doporučuji ke shlédnutí vůbec první trailer této hry.

Související informace (Van Helsing):
Homepage hry: http://www.vanhelsinggame.com/
Výrobce hry: Saffire Studios
Vydavatel hry: VU Games
Vydavatel v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Květen 2004

Download (patch, 9,5 MB): Doupě

Obrovský trailer slovenské hry Conan!

Slovenští Cauldroni finišují s propagací svého připravovaného titulu Conan a po předchozí hratelné ukázce jsme se nově dočkali také masivního, celých 110 MB velikého traileru! Ten nabízí další várku in-game záběrů, tentokráte však ve vysokém rozlišení. Vydání plné verze hry je plánováno na 8. dubna letošního roku, těšit se mohou majitelé PC, PS2, GameCube a Xbox. Nechcete-li již nadále čekat, níže vám nabízíme odkaz na zmíněnou demoverzi - ta obsahuje dvojici hratelných levelů, vylepšené ovládání, několik obtížností i množství dalších úprav. Jak navíc pravidelní návštěvníci Doupěte ví, taje a zákoutí hry jsme vám již dříve odhalili v našem rozhovoru - jak tedy možná ti pozorní z vás tuší, v případě Conana nás čeká 3rd person akční adventura, která přinese nejen známého hrdinu pochybných mravů - piráta, zloděje a krále v jedné osobě, ale také některé známé lokace z filmu, ohyzdné nepřátelské příšery a původní velkolepou filmovou hudbu skladatele Basila Poledourise.

Související informace (Conan):
Homepage hry: http://www.conangame.com/
Výrobce hry: Cauldron
Distributor hry: TDK Mediactive
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Rok 2004

Download (trailer, 110,2 MB): Gamer´s Hell
Download (demo, 120,8 MB): Doupě

Váš názor Další článek: Singles poráží Sims

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,