Nová mega: Call of Duty počtvrté

Demoverze i upoutávka se na vás chystají v podíní střílečky Call of Duty 4. Z dalších demoverzí jen namátkou Unreal Tournament 3, Sega Rally, F.E.A.R., ET: Quake Wars, nebo Age of Empires 3. Samozřejmostí je hromada videa, třeba Assassins Creed, NFS: Pro Street, Zaklínač a mnohé další
Download týdne:
 
 
velikost: 13 MB
  
 
Po vydání třetího dílu populární FPS Call of Duty zavládly spekulace. Kam teď? Co dalšího hráčům nabídnout a vyhnout se přitom osočení z prachsprostého ždímání peněz? Nedávno oznámené Modern Warfare nám naštěstí dalo víc než uspokojivou odpověď. Takto začíná naše preview Call of Duty 4, pokud jej již máte přečtené, jsitě nepohrdnete novou upoutávkou, nebo demoverzí.
 
Demoverze:
 
velikost: 250 MB
 
Demoverze datadisku k budovatelsko strategii Zoo Tycoon 2 vám dovolí do vaší zoologické zahrady zahrnout nové druhy zvířat
 
velikost: 1 GB

  

Koketujete-li často s myšlenkou, že byste ovládli čas a přizpůsobili jeho tok vašim potřebám, je Timeshift hrou jako stvořenou pro vás. Prostřednictvím ní totiž dostanete možnost cestovat v čase a zjišťovat jak by vypadala alternativní minulost.
 
velikost: 750 MB

  

Unreal Tournament 3 prošel od svého oznámení v roce 2005 mnohými proměnami včetně změny názvu, avšak nyní je již zřejmé, že jeho konečná tvář je daná. Tvůrce Epic Games vydává betaverzi dema, jehož prostřednictvím si mohou graficky nejpokročilejší hru dneška užít takřka všichni s odpovídajícím hardwarem.
 
velikost: 1 GB
  
 
Nedávno jsme vám přinesli recenzi Sega Rally Revo pro konzoli PS3, pokud ale raději obdaříte touto závodní hrou svého počítačového miláčka, můžete nejprve vyzkoušet demoverzi.
 
velikost: 750 MB
 
Společnost Mindware vydává demo volného rozšíření Painkiller: Overdose, což se samostatný prequel, jenž má na monitory navrátit staré známé akční šílenství. Interaktivní upoutávka nabízí k vyzkoušení dvě úrovně pro jednoho a dvě multiplayerové mapy.
 
velikost: 750 MB
 
Druhý datadisk střílečky F.E.A.R. vám dává opět nakouknout pod pokličku paranormálních sil a vy si akční hru můžete vyzkoušet v demoverzi.
 
velikost: 740 MB

Demo nabídne celou mapu Valley z plné verze hry. Údolí vychází ze skutečné lokace Yosemite Valley v Kalifornii a ve své herní podobě dovolí vyzkoušet nejen síťová klání mnoha živých hráčů, ale také singleplayer proti botům. Bližší informace vám přinese naše preview.
 
velikost: 160 MB
 
Již z názvu je jasné, že Championship Manager je fotbalovým manažerem. Pokud vám nestačila dávka manažerských demoverzí z předminulého článku, jistě si rádi vyzkoušíte další.
 
velikost: 320 MB

  

Ve hře samotné se zhostíte role „studenta“ kouzelnické školy Avencast, kde budete zdokonalovat nejen své čarodějné schopnosti, ale taktéž bojové a alchymistické. Postupem hraní se pak dozvíte, že onen magický svět, jehož součástí jste se stali, není tak úplně v pořádku, a bez vašeho zásahu může kompletně zaniknout.
 
velikost: 640 MB
 
Strategie Age of Empires 3 se rozroste o datadisk s východní tematikou, který si samozřejmě můžete vyzkoušet v demoverzi.
 
Video:
 
velikost: 5 MB
 
Upoutávka na nové Worms pro Nintendo Wii.
 
velikost: 95 MB
 
  
 
velikost: 105 MB
 
Vítejte veliteli. Čelíme doposud té největší hrozbě v historii naší planety. Nacházíme se na pokraji atomové války a zdá se, že se ji nevyhneme. Zbývá tedy jediné: zničit nepřítele všemi dostupnými prostředky. Tak tedy směle do toho a nezapomeňte, že v boji nejste nikdy sám. Hodně štěstí. Pokud chcete vědět něco bližšího o hraní této hry, můžete si buď přečíst naše preview, nebo si prohlédnout dva průvodce od tvůrců.
 
velikost: 140 MB
 
  
 
Zaklínač je dokončen a v nejbližší době dorazí do obchodů, zatím se můžete těšit nad rozsáhlou ukázkou hry, nebo se zajímat o naše první dojmy z hraní.
 
velikost: 250 MB
 
Rozhovor s tvůrci oranžové edice hry Half-Life 2, která obsahuje jak všechny doposud vyšlé datadisky, tak samozřejmě i původní hru.
 
velikost: 40 MB
 
velikost: 50 MB
 
Konzolová akční hra Too Human se vám představí ve dvojici ukázek, jednak v upoutávce na hru samotnou a také v ukázce soubojů, které jsou nedílnou součástí hraní.
 
velikost: 30 MB
 
  
 
Skateboardingová simulace Tony Hawk`s Proving Ground vám, jak jinak než formou jízdy na prkně, předvede různé lokace, ve kterých se budete ve hře prohánět. Více informací je samozřejmě v našem preview.
 
velikost: 12 MB
 
Máte rádi Wrestling a jeho všerůzné odnože? Pokud ano, právě tato hra vaše choutky naplní.
 
velikost: 30 MB
 
Simpsonovi ve filmu měli úspěch a tak je samozřejmě na pořadu dne i hra se stejným motivem. Nedávno jsme vám přinesli parodii na Medal of Homer, tentokráte si Simpsonovi vzali na mušku MMORPG Everquest 2.
 
velikost: 10 MB
 
Legendární bojovka Street Fighter se vrací na scénu. Upoutávka vám přiblíží komiksový souboj dvou hlavních hrdinů.
 
velikost: 8 MB
 
Společnost Rockstar je sice spíše proslulá svými kontroverzními tituly, Table Tenis však je poctivý sport, navíc ještě nyní nově na Wii.
 
velikost: 45 MB
  
 
Jak už jste se mohli dočíst třeba v našem preview, blíží se nezadržitelně leotošní verze série Need for Speed s podtitulem Pro Street. Pokud chcete vědět, jak bude tentokrát možno zkrášlovat svá auta, máme zde pro vás ukázku.
 
velikost: 10 MB
 
velikost: 90 MB
 
Vývojáři hovoří o bojovce Naruto: Rise of Ninja, konkrétně o soubojovém systému.
 
velikost: 33 MB

  

Akční upoutávka na akční MMORPG, kombinace jak má být.
 
velikost: 23 MB
 
Upoutávka na RPG Final Fantasy XII sestavená z videoscén přímo ze hry ve verzi pro Nintendo DS.
 
velikost: 70 MB
 
Stařičký film Hříšný tanec se dočká hry na svoje motivy, v upoutávce můžetesledovat ukázky z hraní, které mají dohromady devět minut.
 
velikost: 30 MB
 
Hororová hra Dementium pro Nintendo DS se představuje nejen obrazem v další upoutávce, ale i vtipným drsným zvuků.
 
velikost: 28 MB
 
velikost: 12 MB

  

Obléct si těsnou koženou bundu, do ruky popadnout obrovskou sekyru a po boku krásné dívky se vydat do boje proti démonům utlačujícím zemi zaslíbenou hudbě. Do světa plného lesů, pneumatik a zesilovačů nás ve své pokroucené vizi zve legendární návrhář Tim Schafer, nechme se jím strhnout. Takto začíná právě naše preview Brutal Legend.
 
velikost: 45 MB
 
velikost: 200 MB

  

Rozsáhlá a komentovaná ukázka hraní stealth akce Assassin`s Creed. Bližší informace o hře obsahuje naše preview.
 
velikost: 33 MB
  
 
Jak říká naše preview: Hry, které zaujmou na první pohled, tak často učiní svou bombastickou grafickou stránkou. Army of Two, připravovaný titul montrealské pobočky EA, tvoří vzácnou výjimku. A až uslyšíte první nevybíravé nadávky dvojky Riose a Salema, dáte nám za pravdu. A upoutávka vaše slova jen potvrdí.
Další článek: Capcom chystá sci-fi akci Dark Void

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,