Nová mega: české hody

I přes velkou konkurenci vyhrává tentokráte demoverze Alpha Prime, kterou však následují třeba dema Warhammer: MoC, Theatre of War, nebo i ArmA. Ani videa nezaostvávají, nechybí intro k UFO: Extraterrestrials, upoutávky na World in Conflict, Lost Planet a další.
Download týdne:
 
velikost: 450 MB

Poutavé příběhy předního českého autora sci-fi příběhů Ondřeje Neffa dnes již nehledejte jen na policích knihoven, ale i v připravované first person akci Alpha Prime. Český vývojářský tým Black Element Software rozhodně nelení, proto vám zde můžeme přinést demoverzi. Celý přiběh se odehrává v budoucnosti na asteroidu Alpha Prime, kde se nachází ložiska drahocenného materiálu, hubbardia. Toto tekuté zlato je klíčovou složkou paliva meziplanetárních lodí. Není proto divu, že brzy po objevení asteroidu je na jeho povrchu vybudována těžební základna. Hubbardium však sebou přináší i určité negativní dopady nejen na lidskou posádku stanice, ale rovněž ovlivňuje i chování centrálního počítače, proto se  Federace v rámci zachování bezpečnosti rozhodne základnu opustit.

  

Ziskuchtivost lidí ale nezná mezí, ilegálně se vrací na základnu a obnovují činnost těžebních strojů. Jejich cílem tentokrát není využití hubbardia jako jedné ze složek paliva, ale jako drogy, jež se dá zpeněžit na černém trhu. Síla hubarddia ale byla podceněna. Lidé začínají být zoufalí. Warren, jeden ze členů týmu, požádá o pomoc svého přítele Arnolda, jenž pracoval na základně jako průzkumník. Nastoupí na loď a vydává se směr Alpha Prime... Nechme se překvapit, co si český vývojářský tým pro nás připravil.

Demoverze:
 
velikost: 1,32 GB
 
velikost: 50 MB
 
velikost: 650 MB
 
velikost: 900 MB
 
velikost: 200 MB
 
Video:
 
velikost: 70 MB
 
velikost: 65 MB
 
velikost: 9 MB
 
velikost: 2 MB
 
velikost: 33 MB
 
velikost: 4 MB
 
velikost: 5 MB
 
velikost: 18 MB
 
velikost: 37 MB
 
velikost: 17 MB
 
velikost: 7 MB
 
velikost: 60 MB
Diskuze (1) Další článek: Galerie: Bioshock

Témata článku: , , , , , , , , , ,