Nová mega: Crysis 2 ničí New York, Alan Wake buduje napětí

Crysis 2, Alan Wake nebo i Duke Nukem Forever a Metal Gear Solid - nový týden prostě přinesl další nálož videí, o která se s vámi rádi podělíme.

Crysis 2 - The Wall trailer

Délka: 2:09 min

Far Cry i původní Crysis vždy zavedli hráče do prostředí ryze tropického, kde by nejeden rád strávil dovolenou či rovnou zbytek života. Což, pokud by jej čekaly stejné nástrahy jako ve hrách, by byl zatraceně krátký časový úsek. Crysis 2 nám představí další zajímavou destinaci a to metropoli New York. Pestrobarevnou džungli nahradila džungle betonově šedivá, která díky invazi vetřelců zrovna taky není přívětivá k výšlapům na Empire State Building. Nový trailer hraje na melancholickou notu, když obrazy pádu Velkého Jablka do záhuby podbarvuje tklivou úpravou Sinatrova opusu na toto grandiózní město. Nebýt otupení vším tím herním násilím, asi bychom zamáčkli i slzu. 

VIDEO: 2846 'Crysis 2 - The Wall trailer'


 

 

Serious Sam Second Encounter HD - Trailer

Délka: 01:10 min

Zběsilá akce Serious Sam se dočká i převodu druhého dílu do nablýskané HD grafiky, kterou doplní nové mód a multiplayer.

 

The King Of Fighters XIII - opening video

Délka: 00:43 min

Jedna z nejpopulárnějších (v Japonsku rozhodně) 2D bojovek se dočká už neuvěřitelného třináctého dílu. Moc o něm toho zatím známo není, takže vychutnejme aspoň krátlké anime intro.

 

Clash Of The Titans - Debut trailer

Délka: 01:26 min

Epická filmová řezanice Clash of the Titans, což je vlastně remake 30 let starého filmu, se dočká i své herní verze. Nějak moc nevěříme, že by mohla konkurovat God of War.


 

Alan Wake - Building a thriller

Délka: 04:00 min

Zázraky se občas dějí a zatím to vypadá, že dlouho odkládaného Alana Wakea se skutečně dočkáme. Hra byla označena jako gold, což znamená pomalý přesun do lisoven. Dokonce došlo k posunu data vydání, ale tím pro nás „správným“ směrem – v obchodech se objeví o týden dřív, 14. května. Do té doby můžete kouknout na nové talkthrough video, které vás podrobněji seznámí s hrou.

VIDEO: 2839 'Alan Wake - Building a thriller'

Duke Nukem Forever - gameplay trailer

Délka: 04:13 min

Na rozdíl od spisovatele Alana se Nukleárního knížete asi nikdy nedočkáme, ale je tu aspoň nový gameplay trailer. Spousta hlášek, spousta akce, nic moc grafické zpracování. Možná je jenom dobře, že steroidový hrdina se s Forever nikdy neobjeví.

VIDEO: 2831 'Duke Nukem Forever - gameplay trailer'


 

 

Red Dead Redemption - Multiplayer free roam

Délka: 02:49 min

Další video z neskutečně skvěle vypadající westernové akce. Tentokrát se věnuje otevřenému multiplayerovému módu, ve kterém můžete s kámoši třeba vytvořit gang a přepadávat vlaky.

 

Metal Gear Solid: Peace Walker - představení postav

Délka: 01:23 min

Nový díl Metal Gear Solid ságy (prý už skutečně poslední) představuje hlavní postavy. Kromě drsného Snakea a pár podivných typů tu narazíte i na několik fešných slečen, takže se vážně těšíme!

 

Blur - Beta launch trailer

Délka: 00:59 min

Multiplayerová beta akčních závodů Blur se otevřela všem hráčům (kteří tedy mají Xbox 360) a v novém videu se můžete přesvědčit o tom, co vlastně nabízí.

 

Mass Effect 2 - Kasumi DLC trailer

Délka: 01:19 min

Další ze stahovatelných přídavků pro Mass Effect 2 přidá do vašeho týmu novou členku. Zlodějka Kasumi Goto se představuje v traileru.


 

Pixels - music video

Délka: 02:32 min

Bonusové video na závěr. Zajímalo by vás, jak by to vypadalo, kdyby se zhmotnily staré osmibitové legendy jako Pong, Invaders či Pac Man nebo Donkey Kong a napadly New York? Nás by tedy něco podobného v životě nenapadlo, ale Patricka Jeana evidentně ano a svoji vizi proměnil do výborně zpracovaného videa mixujícího reálný svět s CG grafikou. Však se přesvědčte sami.

VIDEO: 2844 'Pixels - music video'    


Váš názor Další článek: Video: Crysis 2 ničí New York

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,