Nová mega: další nové downloady

Než se Kamil minulý týden odporoučel na dovolenou, zmiňoval se o okurkové sezóně, která nenastala. Ač je dnes v našem novém přehledu downloadů položek o něco méně, o to vyšší je snad jejich kvalita. Takže si doufám vychutnáte demoverze na takové pecky jako Battlefield 1942 nebo Celtic Kings a jistě nepohrdnete ani opravami kupříkladu pro Warcraft III nebo český Team Factor.

Demoverze

Celtic Kings
Do bojů, odehrávajících se z převážně části na území Galie, se zapojí celkem čtyři strany. První jsou samozřejmě samotní Galové - početní a odvážní, však bohužel roztříštění v mnoho navzájem nepřátelských (či alespoň "ne přátelských") klanů a kmenů.

Homepage hry: http://www.haemimont.com/celtickings/
Výrobce hry: Haemimont Multimedia
Distributor hry: Strategy First

Download (demoverze, 90 MB) Zde

Another War
Polská společnost Mirage Interactive vydala demoverzi svého očekávaného humorného RPG jménem Another War, které se tak trochu překvapivě odehrává za 2. světové války.

Homepage hry: http://www.anotherwar.com/
Výrobce hry: Mirage Interactive
Distributor hry: Cenega

Download (demoverze, 232,8 MB) Zde

Steel Beasts
Společnost CD Projekt uvolnila hratelnou demoverzi titulu Steel Beasts, který v nejbližší době uvede na český a slovenský trh. Steel Beasts je hra řadící se do kategorie tankových simulátorů, usednout tak budete moci do dvou světově proslulých tanků - amerického M1A1 a německého Leopard 2A4. Vyzkoušet si budete moci pozici průzkumníka, střelce či velitele tanku.

Homepage hry: http://www.esimgames.com/steelBeasts.htm
Výrobce hry: eSimGames
Distributor hry: Strategy First

Download (demoverze) Zde

Stronghold: Crusader

Stronghold: Crusader
Z BonusWebu si můžete stáhnout 79 MB čítající demo datadisku k vynikající strategii Stronghold. Se žádnými převratnými změnami v tomto datadisku počítat nemůžeme. Autoři uvádí, že pouze drobně vylepšili umělou inteligenci počítačem ovládaných jednotek a samozřejmě přidali nové jednotky odpovídající době, ve které se kampaň odehrává.

Homepage hry: http://stronghold.godgames.com/crusader
Výrobce hry: Firefly studios
Distributor hry: Gathering of Developers

Download (demoverze, 79 MB) Zde

Battlefield 1942 Multiplayer
Hry s tématikou 2. světové války patří od dob legendárních Commandos k jedněm z nejlukrativnějších titulů v oblasti počítačové zábavy. Do této škatulky spadá i připravovaný taktický First Person Shooter jménem Battlefield 1942 od švédských Digital Illusions CE. Slibuje, že bude jednou z nejlepších FPS roku 2002.

Homepage hry: http://www.ea.com/eagames/official/battlefield1942/
Výrobce hry: Digital Illusions CE
Distributor hry: Electronic Arts
Download (demoverze, 130,2 MB) Zde

Patche

Warcraft III
Společnost Blizzard Entertainment vydala patch verze 1.02 pro nejprodávanější hru současnosti, svůj ještě čerstvý Warcraft III.

Homepage hry: http://www.blizzard.com/war3
Výrobce hry: http://www.blizzard.com/
Distributor hry: http://www.blizzard.com/

Download (patch) Zde

Space Empires IV GOLD
Společnost Shrapnel Games uvolnila patch pro svou vesmírnou budovatelskou tahovou strategii Space Empires Gold. Tento patch verze 1.78 vylepšuje umělou inteligenci, multiplayer, samozřejmě opravuje také některé bugy. Oněch 1,8 MB si můžete stáhnout z oficiálních stránek. Na tom samém místě naleznete také seznam všech změn a vylepšení.

Homepage hry: http://www.shrapnelgames.com/malfador/SEIVGold/
Výrobce hry: Malfador Machinations
Distributor hry: Shrapnel Games

Download (patch, 1,8 MB) Zde

Team Factor
Čeští vývojáři 7fx uvolnili skutečně malý, avšak potřebný 595 KB patch pro svou týmovou střílečku Team Factor. Patch updatuje hru na verzi 1.06 a zajišťuje zejména využití záložního master serveru.

Homepage hry: http://www.7fx.com/
Výrobce hry: 7fx
Distributor hry: Singularity Software

Download (patch, 595 KB) Zde

Krátce

Videa

Republic: The Revolution
Na stránkách společnosti Elixir Studios, která připravuje 3D realtime strategii s názvem Republic: The Revolution se objevil zbrusu nový trailer. Je k dispozici ve vysoké kvalitě a ve formátu DivX (47,5 MB) a také ve střední kvalitě ve formátu AVI (27 MB), oba v rozlišení 320x240, nabízejí velmi detailní pohled na hru a její prostředí, oba trvají něco kolem dvou a půl minuty.

Homepage hry: http://www.elixir-studios.co.uk/nonflash/games.htm
Výrobce hry: Elixir Studios
Předpokládané datum vydání: konec 2002

Download (trailer, DivX - 47,5 MB, AVI - 27 MB) Zde

Splinter Cell
Na adrese http://www.splintercell.com/ můžete najít nové stránky chystané akčňárny Tom Clancy`s Splinter Cell. Kompletní web by měl být otevřen v září, prozatím tam naleznete alespoň několik málo screenshotů, newsletter a video trailer (Xbox verze). Špionážní hra SPLINTER Cell je dalším titulem založeným na tvorbě slavného spisovatele Toma Clancyho. Představuje však zcela nový přístup k jeho "světu". Zatímco předchozí hry jako Rainbow Six či Ghost Recon byly střílečky zaměřené spíše na týmovou spolupráci, SPLINTER Cell je hra akčnější, zaměřená především na akci jednoho hráče.

Homepage hry: http://www.splintercell.com/
Výrobce hry: Red Storm
Distributor hry: UbiSoft
Předpokládané datum vydání: Vánoce 2002

Download (trailer) Zde

Dragon`s Lair 3D
Trailer z chystané 3rd person akční adventury od DragonStone Software nabízí kolem dvou minut detailního pohledu na tuto hru. Homepage hry: http://www.dragonslair3d.com/
Výrobce hry: DragonStone
Distributor hry: UbiSoft
Předpokládané datum vydání: srpen 2002

Download (trailer, 30.2 MB MPEG) Zde

Project Nomads
Nomads? Že by simulátor velblouda? Ale néé, Nomads budou akčně laděnou strategií, jež vyvíjí jádro stejného týmu, který v roce 1998 spáchal Urban Assault.

Homepage hry: http://www.project-nomads.de/
Výrobce hry: Radon Labs
Distributor hry: CDV Software
Předpokládané datum vydání: 2002

Download (trailer, 640x480 DivX 18.4 MB a MPEG 35.2 MB) Zde

Beam Breakers
Trailer je k dispozici v několika verzích ve velikostech od 7 do 10 MB, délka je něco přes minutu, formát DivX. Přednostmi této hry bude zejména rozsáhlé bludiště moderního New York City budoucnosti - spletenec mrakodrapů a labyrint nekonečných cest mezi nimi. Dále si jistě najdete zalíbení v realistické simulaci poškození (tzv. "oťukávání" - známe už dnes;) a nikdo jistě nepohrdne propracovaným fyzikálním enginem. Naprostá svoboda pohybu přeci jen vyžaduje definovat jistá pravidla... K dispozici budete mít přes 30 různých vozidel (létadel) a stát proti vám bude vyjma Zákona také pět dalších gangů.

Homepage hry: http://www.beambreakers-online.com/
Výrobce hry: Similis
Distributor hry: JoWood Productions
Předpokládané datum vydání: Vánoce 2002

Download (trailer) Zde

Hitman 2

Hitman 2: Silent Assasin
Hitman 2: Silent Assasin přinese jednadvacet nových misí odehrávajících se po celé planetě - podíváte se do Itálie, ruského Petrohradu, Japonska, Severní Afriky, Malajsie. Hra poběží na přepracovaném enginu z jedničky, domácím výrobku Io-Interactive s názvem Glacier. Původní verze byla kritizována zejména pro svou přehnanou hardwarovou náročnost, což by u přepracované verze již mělo být odstraněno. Trailer nabízí něco přes dvě minuty ukázek z této 3rd person akce v rozlišení 400x320 ve formátu MPEG.

Homepage hry: http://www.hitman2.com/
Výrobce hry: IO Interactive
Distributor hry: Eidos Interactive
Předpokládané datum vydání: září 2002

Download (trailer, 12,2 MB) Zde

Praetorians
Chystaná 3D realtime strategii z pera tvůrců slavných Commandos - španělských Pyro Studios. Oba trailery trvají něco přes tři a půl minuty ve formátu AVI.

Homepage hry: http://www.praetoriansgame.com/
Výrobce hry: Pyro Studios
Předpokládané datum vydání: konec tohoto roku

Download (trailer, střední - 27,5MB a vysoké rozlišení - 48,3MB) Zde

Ostatní

Doplňky

Váš názor Další článek: The Sims Deluxe už jsou na cestě

Témata článku: , , , , , , , , , , ,