Nová mega: dema Chaser, Will Rock či Elite Force 2!

Příznivci akcí zbystřete! Dnes vám totiž mimo jiné nabízíme hned trojici demoverzí několika význačných akčních her dneška – titulů Chaser, Will Rock a Star Trek: Elite Force 2! Co dalšího na vás čeká? Patch v1.04 pro Hearts of Iron CZ, nové video Republic: The Revolution, E3 trailer MMORPG Mythica či čeština pro kampaň Golden Gift strategie AoM.

Demoverze

Demo slovenské FPS Chaser
Letošní rok bude co se týče nových a nepochybně kvalitních akčních her neskutečně bohatý, čehož je důkazem také demoverze titulu Chaser slovenského vývojářského studia Cauldron. Hratelná ukázka pochází z časopisu PC Zone a obsahuje jeden level z plné verze hry. Jestliže se chcete o hře dozvědět více, rozhodně neváhejte a přečtěte si náš rozsáhlý článek - ten kromě vyčerpávajících informací o hře samotné obsahuje také exkluzivní screenshoty či rozhovor s tvůrci!

Související informace (Chaser):
Homepage hry: http://www.chasergame.com/
Výrobce hry: Cauldron
Distributor hry: JoWooD
Distribuce v ČR: Dynamic Systems
Předpokládané datum vydání: 2. čtvrtletí 2003

Download (demo, 146 MB): Doupě

Hratelná ukázka Star Trek: Elite Force 2
Příjemným zpestřením volného víkendu je bezpochyby také hratelná ukázka titulu Star Trek: Elite Force 2, očekávané first-person střílečky z dílny Ritual Entertainment. Demo obsahuje dvě singleplayer mise, v nichž se coby jeden z členů Hazard týmu vydáte čelit neznámé mimozemské rase. Na závěr vám nabízím šestici obrázků natípaných při hraní této demoverze. Již brzy se navíc můžete těšit na první dojmy, které o hře prozradí mnohé další.

Související informace (Star Trek: Elite Force 2):
Homepage hry: http://www.st-ef2.com/
Výrobce hry: Ritual
Distributor hry: Activision
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Červen 2003

Download (demo, 119 MB): Doupě

Hratelná demoverze FPS Will Rock
Společnost Ubi Soft zveřejnila hratelnou demoverzi své připravované FPS Will Rock, která se na pultech světových obchodů objeví již 5. června letošního roku. Demo obsahuje jeden level zahrnutý v plné verzi hry, pro jeho spuštění je nutné mít DirectX 9.0. Krom toho musí vaše grafická karta podporovat hardware transform and lighting.

Související informace (Will Rock):
Homepage hry: http://www.will-rock.com/
Výrobce hry: Saber Interactive
Distributor hry: Ubi Soft
Distribuce v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: 5. června 2003

Download (demo, 111 MB): Doupě

Aktualizované demo strategie Tropico 2: Pirate Cove
Máte rádi piráty a kvalitní realtime strategie? Pokud ano, pak zbystřete - na Internetu se totiž objevila aktualizovaná demoverze hry Tropico 2: Pirate Cove, zajímavé RTS z dílen společností Frog City Software a Pop Top Software, která vás zavede do světa nemilosrdných a po moci toužících korzárů! Nová demoverze se od té předchozí liší přidáním jednoho nového scénáře, její velikost je 147 MB.

Související informace (Tropico 2: Pirat Cove):
Homepage hry: http://www.tropico2.com/
Výrobce hry: Frog City
Distributor hry: Gathering of Developers
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (demo, 147 MB): Gamer`s Hell

Demoverze komiksové akce The Hulk
Sliby se mají plnit (a nejen o vánocích) - tímto heslem se mimo jiné řídí také společnost Vivendi Universal Games, která tak v souladu s předpoklady zveřejnila hratelnou demoverzi své připravované komiksové akce The Hulk vývojářského studia Radical Entertainment. Demo obsahuje dva levely, každý z nich si vyzkoušíte v kůži jiné z herních postav - první misi tak projdete coby Bruce Banner, druhou pak jako samotný Hulk. 

Související informace (The Hulk):
Homepage hry: http://www.hulkgames.com/
Výrobce hry: Radical Entertainment
Distributor hry: Vivendi Universal Games
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Červen 2003

Download (demo, 166 MB): Doupě

Ostatní:

  • Galactic Civilizations (demo, 51,3 MB) - hratelná demoverze zajímavé vesmírné strategie, která vám umožní vychutnat si všechny přednosti této hry až po rok 2190, kdy demo končí.
  • Port Royale (demo, 94 MB) - a podruhé titul Port Royale. Tentokrát vám ovšem nabízíme hratelnou demoverzi tohoto titulu, díky které si můžete blíže vyzkoušet tuto zajímavou hru z prostředí 16. a 17. století

Patche

Český patch v1.04 pro Hearts of Iron!
Česká distribuční společnost CD Projekt zveřejnila na svých oficiálních stránkách nový patch pro českou verzi hry Hearts of Iron. Patch verze 1.04 opravuje desítky chyb (jejich přehled najdete zde) a mimo jiné také vylepšuje AI hry. Jeho velikost je pouhých 3,1 MB.

Více o hře samotné vám napoví naše recenze.

Download (patch, 3,1 MB): CD Projekt

Ostatní:

  • Port Royale (patch, 2,9 MB) - nový patch pro anglickou verzi této strategické simulace firmy Ascaron, opravující spoustu menších či větších chybiček, mimo jiné souvisejících s překladem hry.
  • Empire of Magic (patch, 2,6 MB) - první patch pro anglickou verzi fantasy turn-based strategie slovenského vývojářského týmu Mayhem Studios


Trailery

Politikem ve hře Republic: The Revolution - nové video
Strategie z prostředí světa politiky, intrik a korupce? Něco podobného jsme tu ještě neměli a tak se tedy připravovaná hra Republic: The Revolution zdá býti v mnoha ohledech revoluční - mimo jiné svým převratným grafickým enginem, schopným naráz tvořit a plynule zobrazit rozsáhlé exteriéry a stovky postav. Co konkrétně na vás čeká ve hře samotné,  to vám prozradí nově vypuštěný trailer o délce 1 minuty a 35 sekund. Připomínám, že k jeho spuštění je nutné vlastnit přehrávač Quicktime.

Související informace (Republic: The Revolution):
Homepage hry: http://www.republictherevolution.com/
Výrobce hry: Elixir Studios
Distributor hry: Eidos
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: 2. čtvrtletí 2003

Download (trailer, 9 MB): Doupě

E3 trailer nového MMORPG Mythica
Microsoft zveřejnil E3 trailer své hry Mythica, čerstvě ohlášeného MMORPG zasazeného do světa norské mytologie. Ta se má od mnoha ostatních her podobného žánru lišit nejen svým prostředím, ale také větším vlivem klasického singleplayer RPG na hru samotnou. Zmiňovaný trailer dosahuje délky zhruba jedné minuty a dokládá nesporné grafické kvality hry.

Související informace (Mythica):
Homepage hry: http://www.mythica.com/
Výrobce hry: Microsoft
Distributor hry: Microsoft
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: V průběhu roku 2004

Download (trailer, 32 MB): Gamer`s Hell

Další originální video FPS Nitro Family
Mezi desítkami připravovaných her lze jen ztěží najít tituly neznámého jména, které by svým vzezřením i prvními informacemi udivovaly stejně jako nová FPS Nitro Family. Zajímavý projekt, který nedávno představilo vývojářské studio Delphi Eye Entertainment, se znovu prezentuje také v podobě nového videa - to blíže představuje hlavní postavy a nepřátele, se kterými při hraní Nitro Family setkáme. Aktuální datum vydání tohoto titulu je prosinec letošního roku, více vám o něm napoví naše novinka.

Související informace (Nitro Family):
Homepage hry: http://nitro.delphieye.com/
Výrobce hry: Delphi Eye Entertainment
Distributor hry: ?
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Prosinec 2003

Download (trailer, 37 MB): Doupě

Star Trek: Elite Force 2 - trailer
Dnešní den je ve znamení demoverzí a ukázek mnoha zajímavých akčních her a trailer připravovaného titulu Star Trek: Elite Force 2 je toho důkazem. MPEG video je dlouhé zhruba jednu minutu a jeho velikost jest 22 MB. Na závěr připomínám, že plné verze hry Star Trek: Elite Force 2 bychom se měli dočkat v červnu letošního roku.

Související informace (Star Trek: Elite Force 2):
Homepage hry: http://www.st-ef2.com/
Výrobce hry: Ritual
Distributor hry: Activision
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Červen 2003

Download (trailer, 22 MB): Gamer`s Hell

První trailer z Lords of the Realm 3
Sierra znovu spustila oficiální stránky titulu Lords of the Realm 3, které nyní obsahují více informací o této připravované historické realtime strategii z dílny Impressions Games. Právě na homepage hry se mimo jiné objevil také první, zhruba minutu dlouhý a 2 MB veliký trailer, ve kterém si můžete hru blíže prohlédnout. Na závěr připomínám, že datum vydání Lords of the Realm 3 bylo stanoveno na podzim letošního roku, těšit se mohou pouze majitelé PC.

Související informace (Lords of the Realm 3):
Homepage hry: http://lords3.sierra.com/
Výrobce hry: Impressions Games
Distributor hry: Sierra
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (trailer, 2,2 MB): Doupě

Ostatní:

  • Tron 2.0 (trailer, 40,6 MB) - vyznat se ve změti nových her žánru FPS jistě není jednoduché - o jednom z dalších nadějných projektů, titulu Tron 2.0, se více dozvíte z nového a také poměrně dlouhého videa.


Ostatní

Čeština pro kampaň Golden Gift strategie AoM
Před nedávnem jsme vás informovali o vydání nové bonusové a také patřičně rozsáhlé kampaně Golden Gift pro úspěšnou strategii Age of Mythology strategických mágů ze společnosti Ensemble Studios. Český distributor této hry, firma AT Computers, se znovu rozhodla potěšit všechny fanoušky a tak vám díky ní přinášíme český patch pro tuto přídavnou kampaň, který lokalizuje všechny její texty. Stahovat můžete přímo ze stránek Doupěte.

Související informace (Age of Mythology):
Homepage hry: http://www.ensemblestudios.com/aom/news.shtml
Výrobce hry: Ensemble Studios
Distributor hry: Microsoft
Distribuce v ČR: AT Computers
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch s češtinou, 275 kB): Doupě
Download (kampaň, 10,3 MB): Doupě

Toolkit pro majitele NOLF 2
Na Internetu se objevil toolkit pro editaci zajímavé a také oblíbené FPS No One Lives Forever 2. Tento nový nástroj vám umožní vytvářet si vlastní levely, hudbu, zvuky, modely postav a mnohé další. Berte prosím na vědomí, že tento software není oficiálně podporován firmami Monolith a Sierra, užívat ho tak můžete pouze na vlastní zodpovědnost.

Související informace (No One Lives Forever 2):
Homepage hry: http://nolf2.sierra.com/
Výrobce hry: Monolith
Distributor hry: Sierra
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (toolkit, 134 MB): Doupě

Váš názor Další článek: První informace a obrázky her FIFA a NHL 2004!

Témata článku: , , , , , , , , , , ,