Nová mega: demo XIII, trailery UT2004 a FF7: Advent Children!

První dny měsíce října se opět nesly ve znamení zajímavých demoverzí – vyzkoušet si tak můžete hry XIII, Lock On: Modern Air Combat či šílenou devastaci školy v podání titulu Crazy School. Krom toho vás čeká nadílka trailerů akcí Call of Duty, Max Payne 2, UT2004 či filmového snímku Final Fantasy 7: Advent Children.

Download týdne

Video FINAL FANTASY 7: Advent Children - stahujte z Doupěte!
Pokračování sedmého, zřejmě nejoblíbenějšího, dílu japonské ságy Final Fantasy bude zhruba hodinový film, podobný epizodě "Final Flight Of Osiris" v Animatrixu nebo Final Fantasy: Esence života. Od těchto dvou se však bude velice lišit svou fantastickou odvázaností a typickým japonským anime - přeháněním.

Pokud nevíte, kde hledat nejnadšenější redakci v ČR, pokud jde o japonská RPG, právě jste ji našli a rádi bychom vám nabídli video, které tolik hledáte. Stahujte a nechte si chutnat!

Download (trailer, 15 MB): Doupě

Demoverze

Stahujte multiplayerové demo komiksové akce XIII!
Dle očekávání jsme se na začátku měsíce října dočkali multiplayerového dema titulu XIII, připravované komiksové akce francouzské tvůrčí a vydavatelské firmy XIII. Demo dosahuje velikosti 158 MB a obsahuje dvě herní mise, které si můžete vychutnat v módech Deathmatch a Team Deathmatch. Podle dostupných informací je ukázka postavena na evropské verzi hry, která by se měla na pultech obchodů objevit v následujících týdnech. XIII je netradiční akce, kterou snad lze nejlépe charakterizovat coby spojení komiksu a first-person střílečky. Jak možná někteří z vás tuší, hra je poháněna upraveným enginem Unreal 2 a sází na neobvyklé cel-shaded pojetí své grafiky. Do karet ji však hraje také zakomponování stealth prvků a mnohé další netradiční elementy.

Související informace (XIII):
Homepage hry: http://www.whoisxiii.com/
Výrobce hry: Ubi Soft
Vydavatel hry: Ubi Soft
Vydavatel v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: Říjen 2003

Download (demo, 79,9 MB): Gamer`s Hell

Zdevastujte svou školu v demu Crazy School
Her, u nichž hraje význačnou či dokonce hlavní roli humor, stále ubývá - posledním úkazem na poli "legrace" je výtvor Neighbours from Hell, který potěšil svou kvalitou, nikoli však tak trochu nedostačující délkou (na výtky tvůrci reagovali ohlášením druhého dílu). Do stejné škatulky výtvorů hodlá zapadnout také šílená hra Crazy School společnosti Limbic Entertainment. Cíl titulu je prostý a jednoduchý - zdevastovat školu, aniž byste byli chyceni zuřícími učiteli. Vyzkoušet si roli nezbedného školáka tak můžete v hratelné demoverzi (je pouze v němčině), plná verze tohoto titulu by se měla na pultech v Německu objevit v průběhu následujících týdnů.

Související informace (Crazy School):
Homepage hry: Není
Výrobce hry: Limbic Entertainment
Vydavatel hry: TDP
Vydavatel v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (demo, 24,9 MB): Doupě

Stahujte demo letecké simulace Lock On: Modern Air Combat
O vydání demoverze Lock On: Modern Air Combat se dlouho spekulovalo, zejména o konečném termínu jejího zveřejnění - po všemožných dohadech (a označení měsíce října za finální datum) jsme se konečně dočkali hratelné ukázky tohoto zajímavého leteckého simulátoru společnosti Ubi Soft. V demoverzi si můžete vyzkoušet Quick Start mise a to v kůži pilota letounů A-10A "Warthog" a the MiG-29A "Fulcrum". Velikost demoverze je 122 MB.

Související informace (Lock On: Modern Air Combat):
Homepage hry: http://www.lo-mac.com/
Výrobce hry: Ubi Soft
Vydavatel hry: Ubi Soft
Vydavatel v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (demo, 122 MB): Gamer`s Hell

Letecké dobrodružství v demu Fair Strike a Wings of Honour
Dnešní prosluněný sobotní den si mimo několika videí zpestříme také dvojicí hratelných demoverzí - konkrétně je pak řeč o ukázkách her Fair Strike a Wings of Honour, titulů, s nimiž doslova a do písmene vzlétnete do oblak. Po ukradeném E3 demu si tak můžete konečně vyzkoušet plnohodnotnou ukázku arkádové helikoptérové střílečky Fair Strike z dílny studia G5 Software. Demoverze obsahuje celkem tři mise, vyzkoušet si můžete také Deathmatch mód na jedné z map a to až v počtu čtyři hráčů.

Download (demo, 305 MB): Gamer´s Hell

I v případě druhé hry, letecké simulace Wings of Honour, se s hratelnou demoverzí setkáváme již podruhé - tentokrát vám tak můžeme nabídnout již plnohodnotné, oficiální demo (které je však stejné, jako předchozí ukradená ukázka). To obsahuje pouze jedinou misi, k dispozici je však v přijatelné velikosti 80 MB. Plná verze hry samozřejmě nabídne mnohonásobně vyšší počet misí, v nichž vás čeká bombardování nepřátelských pozic i tajné špionážní průlety nad chráněnými objekty - o rozmanitost tedy nebude nouze. Autoři se také chlubí povedeným leteckým modelem a realistickým zachycením letu.

Download (demo, 80 MB): Gamer´s Hell

Další:

Patche

Nový patch slovenské FPS Chaser!
Zatímco níže v našem článku si můžete vychutnat zbrusu nový bonuspack, slovenský vývojářský tým Cauldron nám krom něj přinesl také nový patch pro svou střílečku Chaser - patch opravuje množství doposud objevených chyb, k dispozici je v anglické, německé a francouzské verzi (odkaz na stažení anglického patche najdete níže). Máte-li chuť, nenechejte si ujít ani naši recenzi.

Související informace (Chaser):
Homepage hry: http://www.chasergame.com/
Výrobce hry: Cauldron
Vydavatel hry: JoWooD
Vydavatel v ČR: SevenM
Předpokládané datum vydání: 2. čtvrtletí 2003

Download (patch, 10,4 MB): Gamer`s Hell

Další:

Trailery

Bohatá sbírka videí Max Payne 2
Po první pětici trailerů z minulého týdne nás tvůrci ze společnosti Remedy obdarovali další várkou zajímavých ukázek své akce Max Payne 2 - šestice nových trailerů obsahuje množství akčních scén a mimo jiné předvádí využití fyziky v podání tohoto titulu. Datum vydání plné verze akce Max Payne 2 je plánováno na 15. říjen letošního roku - jak možná mnozí z vás ví, v novém pokračování se Max opět vrací do služby. Příběh plný intrik a korupce tentokráte ovlivní love story, dohrání druhého dílu by nám mělo trvat déle, než jak tomu bylo u jedničky. Samozřejmostí je také propracovanější grafika.

Související informace (Max Payne 2):
Homepage hry: http://www.rockstargames.com/maxpayne2/
Výrobce hry: Remedy Entertainment
Vydavatel hry: Rockstar Games
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: 15. října 2003

Download (sbírka trailerů, 20 MB): Doupě

Pětice trailerů válečné akce Call of Duty
O válečné akci Call of Duty slýcháme každý týden stále více a více, a tak jsme se po předchozí nadílce pěti trailerů opět dočkali sbírky nových videí. Opět tak na vás čeká pětice ukázek, v rámci nichž spatříte četné bojové situace na palubě nákladního vozu, boj v interiérech a využití nespočtu zajímavých zbraní. Plná verze titulu Call of Duty se v obchodech objeví již v listopadu letošního roku, kromě verze pro PC je v přípravě také konverze pro konzole GameCube, PS2 a Xbox - ta se však na pultech obchodů objeví až příští rok.

Související informace (Call of Duty):
Homepage hry: http://www.callofduty.com/
Výrobce hry: Infinity Ward
Vydavatel hry: Activision
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (trailer #1, 8,8 MB): Doupě
Download (trailer #2, 11,1 MB): Doupě
Download (trailer #3, 9,7 MB): Doupě
Download (trailer #4, 8,9 MB): Doupě
Download (trailer #5, 8,5 MB): Doupě

První oficiální trailer akce Unreal Tournament 2004
Po několika nepříliš kvalitních ukázkách hry Unreal Tournament 2004, které pořídili šťastní fanoušci při návštěvě tvůrčího týmu, se konečně objevuje první oficiální trailer této připravované multiplayerové akce. Video je dlouhé více než minutu a obsahuje ukázky většiny nových zbraní a létajících prostředků či vám dovolí nahlédnout do nových lokací. Odkaz na stažení najdete níže, stejně jako několik obrázků a popis inovací, které nás v plné verzi Unreal Tournament 2004 čekají. 

Související informace (Unreal Tournament 2004):
Homepage hry: Prozatím není
Výrobce hry: Epic Games & Digital Extremes
Vydavatel hry: Atari
Vydavatel v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (trailer, 16,6 MB): Doupě

Okouzlující trailer RPG Jade Empire firmy Bioware
Studio Bioware má na kontě nespočet kvalitních RPG titulů - vždyť vzpomeňme na výtvor Neverwinter Nights či nedávno zveřejněnou Xbox verzi hry Star Wars: KOTOR, která sbírá po celém světě nespočet ocenění. V dílnách této firmy se však v současnosti pracuje také na dalším titulu, který si budou moci (tentokrát exkluzivně) vychutnat majitelé konzole Xbox. Řeč je o hře Jade Empire, RPG ze starověké Číny, která nabídne krom epického příběhu také jedinečný bojový systém a další inovace - vaše činy z vás tak utvoří žijící legendu a vůdce odhodlaných bojovníků. Tvůrci jsou však v současnosti na počátku vývoje, což potvrzuje také předpokládané datum vydání - poslední čtvrtletí příštího roku. Už dnes si však můžete vychutnat také vůbec první trailer o délce tří minut, v rámci nichž vás čeká skutečně nevídané grafické a zvukové představení.

Související informace (Jade Empire):
Homepage hry: http://jade.bioware.com
Výrobce hry: Bioware
Vydavatel hry: Microsoft
Vydavatel v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: 4. čtvrtletí 2004

Download (trailer, 18,3 MB): Doupě

Postava špióna ve hře Commandos 3
Všichni nedočkaví fanoušci si v těchto dnech užívají finální demoverze připravované taktické strategie Commandos 3: Destination Berlin z dílny španělských Pyro Studios, vhod jim však bezpochyby přijde také další video ze série krátkých ukázek herních postav tohoto titulu. Dnes se tak můžete seznámit se špiónem Rene Duchampem, který vám v rámci dvaceti sekund dlouhého traileru předvede krátkou ukázku svého umu. Více informací o hře Commandos 3 hledejte v našich prvních dojmech.

Související informace (Commandos 3):
Homepage hry: http://www.eidosinteractive.co.uk/gss/commandos3/
Výrobce hry: Pyro Studios
Vydavatel hry: Eidos
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Září 2003

Download (trailer, 1,2 MB): Doupě

Dvojice trailerů konzolové hry StarCraft: Ghost
Objeví se druhý díl zbožňované strategie StarCraft? Na tuto otázku neznáme jednoznačnou odpověď, přesto tuto skutečnost mnohé spekulace potvrzují - ať je tomu jakkoliv, jisté je, že se majitelé herních konzolích dočkají ještě v tomto roce zajímavého akčního titulu StarCraft: Ghost.Výtvor společnosti Blizzard si dnes můžete prohlédnout díky dvojici nových trailerů, které vám v průběhu více než půlminuty předvedou efektní likvidaci nepřítele a především zajímavé herní prostředí. Vydání titulu StarCraft: Ghost je plánováno na druhou polovinu letošního roku, těšit se mohou majitelé konzolí GameCube, Xbox a PlayStation 2.

Související informace (StarCraft: Ghost):
Homepage hry: http://www.blizzard.com/ghost/
Výrobce hry: Nihilistic Software & Blizzard
Vydavatel hry: Vivendi
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: 2. polovina 2003

Download (trailer, 4,7 MB): Doupě
Download (trailer, 6,1 MB): Doupě

Svět Středozemě ve videu LOTR: Return of the King
Po nepříliš povedené demoverzi, o jejímž obsahu vám vše podstatné prozradí naše první dojmy, se společnost Electronic Arts odhodlala ke zveřejnění nového, dvouminutového traileru své akční hry LOTR: Return of the King. Jak možná tušíte, plná verze hry nám nabídne možnost vtělit se do jedné z hlavních postav celého příběhu - na výběr budete mít z Gandalfa, Aragorna, Legolase, Gimliho, Sama a Froda, samozřejmě nás čeká návštěva Středozemě, včetně množství známých míst.

Související informace (LOTR: The Return of the King):
Homepage hry: http://lordoftherings.eagames.com
Výrobce hry: Electronic Arts
Vydavatel hry: Electronic Arts
Vydavatel v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (trailer, 31,4 MB): Gamer`s Hell

Ostatní:

Bonusové mapy pro FPS Chaser!
Slovenský vývojářský tým Cauldron stále myslí na své fanoušky a šťastné majitele hry Chaser a tak nám před několika hodinami naservíroval bonusovou sbírku nových map pro tuto vesměs kvalitní střílečku v první osobě. 50 MB veliký balík v sobě zahrnuje pětici map, které jsou vesměs určené pro většinu dostupných módů. Chcete-li se o hře samotné dozvědět více, rozhodně si nenechejte ujít naši detailní recenzi, které se zhostil sám šéfredaktor Martin Zavřel. 

Související informace (Chaser):
Homepage hry: http://www.chasergame.com/
Výrobce hry: Cauldron
Vydavatel hry: JoWooD
Vydavatel v ČR: SevenM
Předpokládané datum vydání: 2. čtvrtletí 2003

Download (bonusové mapy, 50 MB): 3D Gamers

Váš názor Další článek: Nejpodhodnocovanější a nejzapomenutější hry v historii

Témata článku: , , , , , , , , , ,