Nová mega: demoverze Worms 3D a první trailer akce Max Payne 2!

Populární policista Max Payne zavítá již říjnu na naše obrazovky a tak nadešel správný čas, aby se vůbec poprvé představil laické veřejnosti – stahujte tak povedenou první ukázku! Všem náruživým hráčům by neměly uniknout ani demoverze her Worms 3D a Empires: Dawn of the Modern World, majitele hry Lionheart potěší první patch. Jako bonbónek přidáváme několik ukázek závěrečného dílu filmového trilogie Matrix.

Download týdne

První trailer filmového Maxe Payne 2!
Jak se všeobecně očekávalo, zveřejnily společnosti Remedy a Rockstar Games první trailer druhého dílu známých dobrodružství nekompromisního poldy Max Payne, titulu Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Přestože nové pokračování je stále zahaleno rouškou tajemství, termín vydání se nezadržitelně blíží a tak je nové video příjemným a vítaným předkrmem. Ukázka o velikosti 54,1 MB nabízí více než minutu záběrů, v nichž nechybí samotný Max hned v několika zajímavých situacích. Jak jistě víte, kořením druhého dílu má být nejen příběh plný korupce a špinavostí, ale také love story - narozdíl od jedničky nám Max coby hlavní hrdina zestárl, vylepšení by se měl dočkat populární Bullet Time. Čeká nás také delší scénář i herní doba, samozřejmostí je propracovanější grafika. Další dostupné informace o hře najdete v našem preview, odkaz spolu s ukázkou textu je k dispozici níže.

Související informace (Max Payne 2):
Homepage hry: http://www.rockstargames.com/maxpayne2/
Výrobce hry: Remedy Entertainment
Distributor hry: Rockstar Games
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: 15. října 2003

Download (trailer, 54,1 MB): Gamer`s Hell

Demoverze

Zahrajte si demo Worms 3D!
Společnost Team 17 v tichosti vydala demoverzi očekávaného pokračování populárních červích válek ve 3D, titulu Worms 3D. Přestože jako první spatřila světlo světa verze v němčině, po několika hodinách se v útrobách Internetu objevila také anglická demoverze hry, které dá bezpochyby přednost větší část čtenářů Doupěte - anglické demo si tak můžete stáhnout přímo z našich stránek, odkaz najdete níže. Připomeňme, že díky demoverzi si můžete vyzkoušet, jak dopadl přechod wormů do 3D v zápase proti počítači nebo s kamarády na jednom PC.

Související informace (Worms 3D):
Homepage hry: http://www.worms3d.com/
Výrobce hry: Team 17
Distributor hry: Activision
Distribuce v ČR: CD Projekt
Předpokládané datum vydání: 31. října 2003

Download (anglické demo, 63 MB): Doupě
Download (německé demo, 58 MB): GamesWeb

Finální demoverze taktické strategie Commandos 3
Po nepříliš povedené betaverzi se do našich spáru dostává plnohodnotné demo připravované taktické strategie Commandos 3: Destination Berlin z dílny španělských Pyro Studios. Hratelná ukázka obsahuje tutorial a jednu misi, její velikost je něco málo přes 200 MB. Plná verze hry by se měla na pultech obchodů objevit na přelomu září a října, těšit se můžeme na tři samostatně hratelné kampaně, které vás zavedou do mnoha končin a lokací druhé světové války. Mezi jednu z hlavních inovací trojky patří bezpochyby také multiplayer, který nabídne hned několik zajímavých módů. Opět se setkáme s většinou známých postav (Green Beret, Sniper, Thief), přičemž třetí díl by se narozdíl od svých předchůdců měl pyšnit větší rozmanitosti misí. Umožněno nám bude taktéž řídit některá vozidla, novinkou je 3D engine pro interiéry, který se však nejen podle našich dojmů příliš nepovedl. Více informací o hře Commandos 3 hledejte v našich prvních dojmech.

Související informace (Commandos 3):
Homepage hry: http://www.eidosinteractive.co.uk/gss/commandos3/
Výrobce hry: Pyro Studios
Vydavatel hry: Eidos
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Září 2003

Download (demo, 205,7 MB): Gamer`s Hell

Dvě dema strategie Empires: Dawn of the Modern World
Nestává se příliš často, abychom se v průběhu jediného dne dočkali hned dvou demoverzí stejné hry - věrni heslu "nic není nemožné" vám však dnes přinášíme dvě zbrusu nové hratelné ukázky výtvoru Empires: Dawn of the Modern World, připravované realtime strategie z dílny firmy Stainless Steel Studios - jak možná někteří tuší, hra s sebou přinese možnost vyzkoušet si roli vůdce jedné z mnoha civilizací v průběhu více než tisíce let. Nevyhne se vám krutý středověk či první a druhá světová válka, tvůrci slibují autentické boje na moři, zemi i ve vzduchu. Potěšením pro oko by měla být 3D grafika. Jak se dílo vývojářskému studio podařilo, právě o tom vás mohou přesvědčit výše zmiňovaná dema. První z obou demoverzí obsahuje dva hratelné scénáře a je singleplayer only, to druhé (multiplayerové) vám pak nabídne další scénář (odlišný předchozích dvou) a libovolnou mapu, kterou si můžete vyzkoušet proti počítači nebo skutečnému živému protivníkovi.

Související informace (Empires: Dawn of the Modern World):
Homepage hry: http://www.empiresrts.com/
Výrobce hry: Stainless Steel Studios
Vydavatel hry: Activision
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Říjen 2003

Download (demo, 255,4 MB): Gamer`s Hell
Download (demo, 274,8 MB): Gamer`s Hell

Aktualizované demo neotřelé akce Tron 2.0
Letošní podzimní akční hody přinesou množství veleočekávaných projektů - už nyní však svým originálním pojetím a kvalitním zpracováním překvapila hra Tron 2.0 společností Buena Vista Interactive a Monolith. Tvůrci tohoto titulu, který si v naší recenzi vysloužil výborné hodnocení 8/10, dnes obdarovali všechny fanoušky aktualizovanou singleplayer demoverzí své hry. Nové demo obsahuje tutorial a také dva levely s názvy "Abandoned Test Grid" a "Low Level Crunch." Plná verze hry se od včerejšího dne prodává také u nás, zakoupit si ji můžete za cenu 999,- Kč v anglické verzi s českým (eventuelně slovenským) manuálem. 

Související informace (Tron 2.0):
Homepage hry: http://www.tron20.net/
Výrobce hry: Monolith
Vydavatel hry: Buena Vista Interactive/Vivendi
Vydavatel hry v ČR: CD Projekt
Předpokládané datum vydání: 26. srpna

Download (demo, 200 MB): Gamer`s Hell

Další:

  • Dino Crisis 2 (384 MB) obrovské demo, které vám umožňuje hrát 45 minut, navíc obsahuje plnou hru, kterou je možné zpřístupnit po zakoupení hesla.

Patche

Stahujte dlouho očekávaný patch pro RPG Lionheart!
Jedna z nejočekávanějších her svého žánru, RPG Lionheart, se ve své české verzi objeví na pultech našich obchodů již v průběhu několika následujících dnů. Všichni fanoušci však jistě již nyní zaplesají nad zveřejněním vůbec prvního patche, díky němuž budete moci ve hře optimalizovat a nastavit rychlost (jeden z častých problémů herních soubojů). Patch s sebou přináší několik dalších změn, k dispozici je prozatím v anglické (tu si můžete stáhnout přímo od nás), německé a francouzské verzi. Jeho česká verze by měla být k dispozici v průběhu několika následujících dnů. Chcete-li se o kvalitách RPG Lionheart dozvědět více, nenechejte si ujít naší recenzi.

Související informace (Lionheart):
Homepage hry: http://lionheart.blackisle.com/
Výrobce hry: Black Isle Studios
Vydavatel hry: Interplay
Vydavatel v ČR: CD Projekt
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch, 1,7 MB): Doupě

Další:

Trailery

Minutová ukázka špionážní akce Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Špionážní akce Splinter Cell patří již po dlouhé měsíce mezi nejlépe hodnocené výtvory pro konzoli Xbox, příznivý ohlas si vysloužily také její konverze pro PC či PS2 - není tedy divu, že úspěch této hry vyústil v téměř 5 miliónů prodaných kopií. Tvůrčí tým společnosti Ubi Soft se po úspěchu prvního titulu bezpochyby správně rozhodl pro vytvoření pokračování. To se pyšní názvem Splinter Cell: Pandora Tomorrow, jako vždy se můžeme těšit na zajímavý příběh, spoustu nových předmětů, misí a Sama Fischera v hlavní roli. V případě druhého dílu vsadili autoři na filmovou atmosféru - zřejmě se tak dočkáme velkého počtu animovaných sekvencí, které podpoří příběh i samotné dění.

Související informace (Splinter Cell: Pandora Tomorrow):
Homepage hry: http://cmt.ubisoft.fr/pandora_tomorrow/choose.html
Výrobce hry: Ubi Soft
Vydavatel hry: Ubi Soft
Vydavatel v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: Březen 2004

Download (trailer, 10,7 MB): Doupě

Intro z fotbalové FIFY 2004
Podzim je tradiční startovní plochou pro většinu sportovních titulů na PC. Demoverzi NHL už většina z vás vykoušela anebo si o ní alespoň něco přečetla, a tak byla na řadě zase jiná série - zelenější a celosvětově známější - FIFA. Dnes autoři zveřejnili intro z nadcházejícího dílu FIFA 2004. Jeho námět je značně podobný minulému ročníku - známé hvězdy efektními parádičkami postupují k brance, kterou hájí bezejmenný anonymní gólman, aby nakonec DelPiero rozvlnil síť. Krom útočníka Juventusu v intru účinkují i další známé osobnosti - Ronaldinho, Henry a další.

Související informace (FIFA 2004):
Homepage hry: http://www.fifa2004.ea.com
Výrobce hry: Electronic Arts
Distributor hry: Electronic Arts
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (intro, 7 MB): Doupě

Prince of Persia: The Sands of Time se představuje
Originální a nápadité pojetí - v tom tkvěl klíč úspěch prastaré klasiky Prince of Persia, legendy svého názvu. Na toto dílo hodlá již letos na podzim navázat také tvůrčí tým společnosti Ubi Soft, kterému s vývojem nepřímého pokračování pomáhá také tvůrce první hry, známý Jordan Mechner. Jak se zatím zdá, máme se v podání Prince of Persia: The Sands of Time na co těšit - dnes si můžete tuto hru nově prohlédnout díky pětici čerstvých obrázků PC verze či poněkud většímu traileru, který porovnáná připravovanou novinku s jejím prapůvodním předchůdcem. Krom všech materiálů si nenechejte ujít ani níže umístěný popis tohoto nadějně vypadajícího titulu.

Související informace (Prince of Persia: The Sands of Time):
Homepage hry: http://www.prince-of-persia.com
Výrobce hry: Ubi Soft
Distributor hry: Ubi Soft
Distribuce v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: 4. čtvrtletí 2003

Download (trailer, 74 MB): 3D Gamers

Další:

Ostatní:

Editor misí k akci Vietcong
Pokud snad patříte do vcelku početné skupiny hráčů, které zaujala a příjemně překvapila povedená FPS z lůna brněnského Pterodonu (samozřejmě je řeč o titulu Vietcong), bezpochyby nepohrdnete nedávno zveřejněným editorem misí. Ten přinesla fansite www.vietcong-game.net, kde si jej můžete stáhnout či prodiskutovat jeho taje a zákoutí s dalšími fanoušky.

Související informace (Vietcong):
Homepage hry: http://www.vietcong-game.com
Výrobce hry: Pterodon & Illusion Softworks
Distributor hry: Take 2
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (editor, 9,4 MB): Vietcong-Game.net

Upoutávky filmu Matrix 3!
Minulý týden jste si mohli vychutnat velké množství demoverzí i chutných videí, krom nich se všichni náruživí fanoušci dočkali také série půlminutových ukázek ze závěrečného dílu filmové trilogie Matrix – celkem tak na vás čeká šestice videí, jejichž velikost se pohybuje od 3 do 5 MB. Pohled na slepého Nea, fyzickou podobu jádra a další perličky za to jistě stojí!

TV upotávky na film Matrix 3:
Upoutávka 1: Control (4,9 MB)
Upoutávka 2: Enemy (3 MB)
Upoutávka 3: Future (4,8 MB)
Upoutávka 4: Help (4,7 MB)
Upoutávka 5: Power (4 MB)
Upoutávka 6: The End (4,6 MB)

Váš názor Další článek: Stáhněte si trailer ze hry Chicago 1930

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,