Nová mega: Double agent přichází dvojitě

Sam Fisher přišel rovnou ve dvou demoverzích, následován videorecenzí na NFS: Carbon a šesticí demoverzí v čele s Warhammer: Mark of Chaos. Celou sbírku pak doplňují videa, například HoMaM 5: Hammers of Fate, Rayman a Tony Hawk.
Download týdne:
 
 
  

V aktuálním Doupěti jste si mohli přečíst recenzi na očekávanou stealth akci, ocejchovanou značkou Splinter Cell. Pokud vás však náš rozbor nenahnul ke koupi, možná tak učiní včera vydané demoverze. Ubisoft se rozhodl potěšit fanoušky a uveřejnil singleplayerové a multiplayerové demo se Samem v hlavní roli.

Videorecenze:
 
velikost: 23 MB
 
velikost: 65 MB
 
  

Need for Speed: Carbon je hra, která si rozhodně zaslouží mít svoji videorecenzi. Nedávno jsem v recenzi předváděl hru samotnou, ale obrázky bez pohybu nejsou u závodních her to pravé. Pokud vás letošní pokračování série Need for Speed zajímá, můžete si udělat lepší obrázek právě z naší ukázky.

Demoverze:
 
velikost: 1,2 GB
  
 
Rozsáhlý svět Warhammer se před vámi otevírá v demoverzi nové strategie Warhammer: Mark of Chaos. Na vyzkoušení máte trojici výukových misí a začátek kampaně za síly Chaosu. Můžete si ověřit, že se tvlrci v mnohých ohledech drželi deskové předlohy, aniž by to bylo na úkor hratelnosti. Ostatně, pokud vás hra zajímá, jistě už máte přečtené naše preview.
 
velikost: 75 MB
 
  
 
recenzi jste si mohli přečíst o adventuře Sam and Max: Culture Shock. Pokud se vám hra zalíbila, nemusíte kupovat zajíce v pytli a přidat si k našemu názoru i váš vlastní z demoverze.
 
velikost: 300 MB
 
Někdo má rád fotbal akčnější, jiný nad tímto sportem raději pouze přemýšlí. A protože je známo, že Češi jsou národ rozených fotbalových trenérů (aspoň v každé hospodě najdete spoustu specialistů, kteří v průběhu utkání vědí nejlépe, jak by svůj oblíbený tým vedli), jistě se osvědčí i v některé lig, které nabízí demoverze fotbalového manažeru FIFA Manager 07.
 
velikost: 200 MB
 
Za fotbal fotbalovější. Tak by se klidně mohl jmenovat spolek příznivců hry Pro Evolution Soccer 6, která předvádí, že i na konzolích a počítačích je možné se skvěle bavit u fotbalu, který vypadá jako reálná hra. Ostatně kdo nevěří, ať si zkusí.
 
 
velikost: 24 MB

Jak už nedávno lákala v novince Nikol, objevila se nová lechtivá hříčka LoveChess: Představte si, že je chmurné odpoledne a vy nemáte co na práci. Proč nešáhnout po nějaké klasické osvědčené hře? Je–li vám více jak 18 let, pak hra LoveChess Age of Egypt by pro vás mohla být tou pravou. V podstatě se jedná o lechtivější provedení klasických šachů zasazených do prostředí starobylého Egypta. Pravidla hry pravděpodobně netřeba vysvětlovat. Proti sobě stojí dva nepřátelské „týmy“ - muži a ženy. Oba tábory jsou velice realisticky prokresleny.
 
velikost: 60 MB
 
Závodit se dá se vším. Typickou ukázkou tohoto je i závodní hra Wheelracer, v níž se snažíte být nejrychlejší závodník zavřený v kouli. Demoverze je časově omezená na patnáct dní, ale za tu dobu si hru snad dostatečně vyzkoušíte.
 
 
Video:
 
velikost: 18 MB
  
 
Šílení králíčci se blíží! Snaží se ovládnout Zemi a jediný, kdo jim v tom může zabránit, je starý známý Rayman. Jeho nová dobrodružství jsou zachycena v Rayman: Raving Rabbies a naše ukázka vám převede hraní na next-gen konzoli Nintendo Wii.
 
velikost: 50 MB
 
MMORPG Everquest 2 dostává další rozšíření s názvem Echoes of Faydwer. V tomto datadisku objeví hráči nové prostory, kde oproti ostatnímu světu pokročila mechanika o něco dále a tak se hrdinové setkají s různými přístroji založenými zejména na parním pohonu. Ukázka nám předvede domácího miláčka v podobě létajícího robota, který je naprogramován na bavení obecenstva.
 
velikost: 20 MB
 
Nejen skateboardové série mají šanci na přežití, i ostatní extrémní sporty se rády přidají ve virtuální podobě. Klasickou ukázkou je jízda na freestyle kole spojená s různými triky na běžných součástech ulice. Přesně to pak přináší Dave Mirra BMX Challenge.
 
velikost: 13 MB
 

  

O tom, že by se původní GameCube titul The Legend of Zelda: The Twilight Princess měl objevit na Wii, se vedly spory již počátkem tohoto roku. Dnes již však víme, že spekulace byly založeny na pravdivých informacích – Zelda se na Wii skutečně objeví a prostřednictvím speciálních ovladačů umožní hráčům projít hru, kterou důvěrně znají, tak, aby z ní měli zcela nové dojmy. Ovladače by totiž měly být plně využitelné ve většině herních činností. Při soubojích bychom skrz ně měli ovládat meč, při rybaření prut a při střílení z luku samotný luk. Osatně podrobnosti naleznete v našem preview.
 
velikost: 140 MB
 
   

Zapomeňte na složité ovládání s mnoha tlačítky, zde jich tolik nevyužijete. Spíš vás bude zajímat celý ovladač, který se vám bude přímo točit v rukách, jak se budete snažit udržet svého jezdce ve vámi zvoleném směru. Ostatně, jak se jezdí na skateboardu? Potřebujete zrychlit? Přenesete váhu dopředu, nebo u hry nahnete dopředu ovladač. Stejně tak je tomu se zatáčením a děláním různých triků. Tolik a ještě víc vás čeká v Tony Hawk`s Downhill Jam, ostatně se můžete sami podívat na závodníky a závodnice, se kterými se ve hře setkáte.

velikost: 80 MB
 
A pokud chcete vědět, jak se Tony Hawk`s Downhill Jam tvořilo, můžete si prohlédnout ukázky s Tony Hawkem v hlavní roli. Kdyby vás hra zajímala více, jsou zde ještě první dojmy z hraní.
 
velikost: 45 MB
 

  

Medal of Honor: Airborne hodlá navázat na úspěšnou sérii bojů za druhé světové války. Hra se chystá pro většinu platforem, což ale neubere na kráse a hratelnosti. Jen si představte střílení na Nintendo Wii, nebo skvělou grafiku next-gen konzolí. Rozhodně se máme na co těšit do začátku příštího roku. Bližší informace o hře pak najdete v našem preview.
 
velikost: 30 MB
 
 
Již název strategie Medieval 2: Total War jasně ukazuje, kam bude mít hra namířeno. Tentokráte se v sérii vrátíme opět do středověku, abychom mohli obsazovat Starý kontinent. Nedávno jsme vám poskytli demoverzi, ale vývojáři přidávají ještě ukázky jednotek, aby i bez jejího hraní měl každý možnost vybrat si jejich hru.
 
velikost: 30 MB

   

Datadisk Hammers of Fate pro strategii Heroes of Might and Magic 5 přinese do herního světa novou frakci trpaslíků. Ti budou také nejspíše hrdiny jedné ze tří nových kampaní, setkáme se s nimi ovšem určitě i v ostatních. Můžeme se těšit na celkem patnáct nových misí, nášup map pro singleplayer i hru více hráčů a nový bitevní povrch. Vaši hrdinové, jejichž řady se také rozrostou, tak budou moci bojovat v krajích věčného sněhu a ledu, stejně jako by jim měla být k dispozici i další vylepšení. To vše se neobejde bez české lokalizace v kompletní podobě, stejně jako tomu bylo u původní hry. Podle všeho bychom se mohli těchto vylepšení dočkat ještě před Vánocemi.
 
Váš názor Další článek: Galerie: RPG Silverfall

Témata článku: , , , , , , , , ,