Nová mega: Extrémně do hradu

O právo věhlasnější demoverze se spolu perou Xpand Rally Xtreme a Stronghold dvě, zatímco se jim zpozadí směje plná závodní hra Mini Racing. K tomu všemu přizvukují v ukázkách třeba Dragonblade, Vanguard, nebo Clusterball 2.
Download týdne:
 
velikost: 330 MB
 
  
 
Patříte mezi příznivce rychlosti a rádi se jen tak projedete lesem? Nebo v rámci bezpečnosti raději neopouštíte silnice a skrytě závidíte jezdcům rallye? Pak je zde pro vás Xpand Rally Xtreme, kde si můžete vyzkoušet dvojici tratí, dvojici aut a samozřejmě i dvojici nastavení věrohodnosti - jednodušší Arcade a komplexnější simulaci.
 
Plná hra:
 
velikost: 11 MB
 
Pokud máte rádi závody Formule 1, může vám tento žánr na PC již nějakou dobu chybět. Volně šiřitelná verze Mini Racing Online vás alespoň an chvíli přesune do světa vysokooktanového benzínu, šílených rychlostí a bleskových reakcí. Zahrát si budete moci jak sami, tak i proti živým protivníkům.
 
Demoverze:
 
velikost: 250 MB

  

Je tomu už nějaký ten pátek, co vyšla strategie Stronghold 2, jak jste se ostatně mohli přesvědčit i v naší recenzi. Konečně se však objevuje demoverze s jednou cvičnou a třemi normálními misemi k odzkoušení. Pokud chcete prověřit staré přísloví "Můj dům, můj hrad", máte šanci.
 
Video:
 
velikost: 35 MB
 
Akční hra Dragonblade vás zavede do doby pirátů. Klasičtí romantičtí hrdinové s šavlemi a nespolehlivými pistolemi v rukou se však musejí často potýkat i s nadpřirozenými nepřáteli, které jim přináší nejen moře samo. Dvouminutová upoutávka předvede některá z těchto nebezpečenství, stejně jako řadu lákadel.
 
velikost: 35 MB
 
NCSoft. Mnohým stačí jen toto jedno slovo slavné distribuční společnosti a je jim jasné, že se zase bude jednat o nějakou online RPG. Nejinak je tomu i v případě RPG Dungeon Runners, jež by se dalal připodobnit ke klasickému Diablu. Jen pokud chcete otevřít veškeré části hry, tak se neobejdete bez poplatků.
 
velikost: 25 MB
 
  
 
Světy MMORPG jsou téměř nespočetné, pokud však hledáte něco nového, není od věci se podívat, co na vás chystají Sony Online Entertainment ve hře Vanguard: Saga of Heroes. Upoutávka vás provede velkou částí lákadel, která by vás měla přitáhnout právě k této MMORPG.
 
velikost: 30 MB
 
Asijské RPG se těší velké oblibě po celém světě a i u nás si jistě najdou své příznivce. Ti nejspíš znají RPG Shining Force Neo, mladší bratříček Shining Force EXA nyní vystrkuje růžky a předvádí svoje klasické kreslené intro.
 
velikost: 80 MB
 
Jen tak volně si létat vesmírem, bez tíže, be jakéhokoliv omezení. Takovýto sen se vám může splnit ve vesmírném simulátoru Galactic Command, ale čeká vás i více možností, jak svůj čas ve vzduchoprázdnu vyplnit. Ostatně, čtvrt hodiny hraní snad předvede velký kus lákadel.
 
velikost: 11 MB
 
Lákavá grafika, futuristické zpracování, klání pro více hráčů, to vše by měly splňovat závody budoucnosti Clusterball 2. Ostatně, můžete se sami podívat v ukázkách hry, jak se to autorům povedlo, hra pomalu doráží i naše trhy pro PC.
Váš názor Další článek: Bioshock vyjde v červnu

Témata článku: , , , , , , , , , ,