Nová mega: Fallout láka do Vegas, Bioshock 2 pod vodu

Jaká byla nej videa tohoto týdne? Nukleární Fallout: New Vegas, podmořský Bioshock 2 či třeba filmový Heavy Rain. Utekly vám? Nezoufejte, klikněte.

Fallout: New Vegas - teaser trailer

Délka: 02:10 min

Tvůrčí studio Obsidian Entertainment, autoři NWN2 či KoTOR2, se konečně odhodlali a prostřednictvím teaser traileru nám představili chystané RPG Fallout: New Vegas. V krátkém videu uvidíte záběry na hřbitov, na němž jsou ještě vidět pozůstatky blíže nespecifikované války.

Závěrem nutno zmínit, že Fallout: New Vegas vyjde na podzim letošního roku, a to ve verzích pro PC, Xbox 360 a třetí PlayStation.

VIDEO: 2663 'Fallout: New Vegas - teaser trailer'


 

Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 - trailer
Délka: 00:48 min

Iron Man 2 - War Machine trailer
Délka: 00:59 min

Yakuza 3 - gameplay trailer
Délka: 02:23 min


 

Bioshock 2 - Launch trailer


Délka: 03:25 min

Již 9. února letošního roku se na pultech obchodů objeví akce Bioshock 2. Není tedy divu, že tvůrčí studio 2K Boston zveřejnilo na internetu Launch trailer. Pokud si najdete tři minuty, budete svědky velmi zajímavých scén. Vše začíná nevině, uvidíte podmořské městečko Rapture, ale pak se to zvrhne; na malou bezbrannou sestřičku zaútočí nějaký emzák a chce ji vzít milovanou panenku. V tom se však z vody vynoří velký taťka, aby malou sestřičku zachránil. Následuje několik nejrůznějších přestřelek…

VIDEO: 2660 'Bioshock 2 - Launch trailer'


 

Red Dead Redemption - trailer
Délka: 00:56 min

Aliens vs. Predator - Infestation Mode trailer
Délka: 01:23 min

Bioshock 2 - speciální edice
Délka: 03:20 min

Secret World - trailer
Délka: 02:25 min


 

Vanquish - trailer

 

Délka: 01:25 min

Koncem minulého měsíce společnost SEGA a tvůrčí studio Platinum Games představili chystanou akci Vanquish. Bohužel i přes všechny možné otázky jsme se nedočkali žádných odpovědí, takže vlastně o hře nevíme zhola nic. Kdyby nějaký šikula nevyšťoural vydavatelský plán firmy, tak bychom nevěděli ani, že se vyvíjí pro PlayStation 3 a má disponovat jakýmsi připojením k PSP.

Pokud nepatříte mezi milovníky PS3 a máte doma konzoli od Microsoftu, tak máte ještě malinkatou šanci, že se Vanquish podívá i na Xbox 360. To se však dozvíme až v průběhu roku, doufejme, že na E3.

Na závěr pro vás máme teaser trailer, který napovídá, že se hra bude odehrávat v budoucnosti ve válce, v níž jsou Spojené státy pod velkým a zničujícím útokem - celkem muselo být evakuováno přes 432 tisíc lidí, ale velkých ztrát na životech se stejně vláda nevyvarovala. Kdo to proboha na nejvyspělejší zemi světa útočí? Mimozemšťané? Možná...

VIDEO: 2639 'Vanquish - debut trailer'


 

R.U.S.E. - making of trailer
Délka: 02:51 min

 

KrissX - trailer
Délka: 01:40 min

Blur - trailer
Délka: 01:36 min

Battlefield Heroes - upíři útočí
Délka: 01:47 min


 

Heavy Rain - gone gold trailer

 

Délka: 1:49 min

Heavy Rain představuje nový pokus studia Quantuc Dream setřít pomyslnou linku oddělující mezi filmem a hrou. Hra vás vyšle na nebezpečnou cestu za sériovým vrahem s všeříkající otázkou: „Jak daleko jste schopni zajít pro toho, koho milujete?“ Strhující trailer vás seznámí se čtyřmi postavami – Ethanem Marsem, otcem uneseného chlapce, Scottem Shelbym, soukromým detektivem, Normanem Jaydenem, agentem FBI, a Madison Paige, novinářkou. 

Recenzi na jeden z nejočekávanějších titulů najdete na Doupěti 10. února večer.

VIDEO: 2627 'Heavy Rain - Gone Gold trailer'


 

Váš názor Další článek: Xbox Live Arcade se daří velmi dobře

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,