Nová mega: Jděte do Conflictu

Je libo si odzkoušet Conflict: Denied Ops, nebo raději ochutnat sportovní brutalitu Speedball 2? Pokud raději přemýšlíte, je zde třeba i demo Agatha Christie: Evil Under the Sun a další. K tomu hromada upoutávek, třeba na Tabula Rasa, Devil May Cry 4, Bully, Turok, nebo i Army of Two.
Download týdne:
 
velikost: 1 GB
 

  

V nedávném preview jsme vám představili akční hru Conflict: Denied Ops, dnes k tomu přidávám jak demoverzi, tak o kousek níž i upoutávku na hru samotnou.
 
Demoverze:
 
velikost: 420 MB
 
V nedaleké budoucnosti (zhruba za tři stovky let) se pouliční gangy rozhodly, že by mohly řešit své problémy trochu jinou cestou. Nebojte se, brutality neubylo, jen se z ní stal sport. Dvě devítičlenná družstva bojují v aréně a snaží se dostat ocelový míč do branky protivníka. Veškerá pravidla jsem právě shrnul do jedné věty a tak vám musí být jasné, že nic jako fauly neexistuje. Pokud hráči přežijí, je to příjemný bonus.
 
velikost: 220 MB
 
Detektivní adventura na motivy knihy Agathy Chriestie vás nechá propátrat část hotelu a zkusit dostat nějaké informace z pár postav.
 
velikost: 30 MB
 
velikost: 25 MB
 
Video:
 
 
velikost: 35 MB
 
Prostřednictvím hry samotné pak budete mít možnost prožít alternativní minulost, v níž nacisté neprohráli druhou světovou válku, ale naopak obsadili celou Británii a Evropu. Není divu, že se o pár let později, roku 1951, Hitler rozhodl dobýt rovněž Ameriku. A jelikož byl lépe vybaven taktéž se mu to částečně povedlo. V upoutávce si zato můžete prohlédnout pohled vývojářů na minulost, kdyby druhá světová dopadla úplně jinak.
 
velikost: 55 MB

  

Černý kůň moderních MMORPG s pohlednou sci-fi hřívou není v hledáčku příznivců žánru pouze díky jeho otci, jímž je sám autor prvního novodobého online projektu Ulima Online. Tabula Rasa láká atraktivním zasazením, soubojovým systémem a netradičním vývojem postavy, stejně jako různými rasami, za které můžete hrát. Více už se o hře dozvíte v našich dojmech z hraní.
 
velikost: 100 MB
 
velikost: 20 MB
 
velikost: 22 MB
 
Strategická série Seven Kingdoms se dočká dalšího přírůstku. Nový díl nese název Seven Kingdoms: Conquest a pracují na něm hned dva vývojářské týmy - Enlight a Infinite Interactive. Opět nebudou chybět elementy známé z předešlých dílů - špionáž, obchod, diplomacie.
 
velikost: 50 MB
 
Další epizoda adventur Sam and Max se představí formou parodie na horory z počátku minulého století.
 
velikost: 6 MB
 
velikost: 11 MB
 
velikost: 60 MB
 
velikost: 18 MB
 
velikost: 4 MB
 
velikost: 25 MB
 
velikost: 17 MB
 
velikost: 8 MB
 
velikost: 30 MB
 
  
Velkolepá upoutávka na připravované pokračování série Devil May Cry, v němž se namísto Danta zhostíte Nera. I tak by se dalo označit video, které vám zde nabízíme. A pokud vás hra zaujala, stačí se o ní více dozvědět v našem preview.
 
velikost: 22 MB
 
velikost: 14 MB
 
velikost: 13 MB
 
velikost: 22 MB
 
velikost: 20 MB
 

  

Hru ze školního prostředí dříve známou jako Bully najdete v obchodech pod podivným názvem Canis Canem Edit. Pokud umíte latinsky, dokážete si to přeložit sami, pokud ne, znamená to prý "pes požírající psa". Více informací vám přinese naše recenze.
 
velikost: 10 MB
 
velikost: 10 MB
 
velikost: 18 MB
 
velikost: 120 MB
  
 
Pětiminutové video s komentářem vývojářů vám představí tvorbu střílečky Turok, v níž se stanete obávaným lovcem dinosaurů. Pokud náhodou netušíte, o co se jedná, pomůže vám naše preview.
 
velikost: 16 MB
 
velikost: 50 MB
 
velikost: 8 MB
 
velikost: 30 MB
 
velikost: 10 MB
 
  
 
Vyzkoušejte si na vlastní kůži atmosféru survival hororu Penumbra. Pokud vás hra zaujala, máme zde i preview.
 
velikost: 40 MB
 
velikost: 50 MB
 

  

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 se odčká nenápadného rozšíření v podobě pětice map určených zejména pro kooperativní hraní více hráčů. A upoutávka vám je představí stejně, jako vám hru představila naše recenze.
 
velikost: 7 MB
 
velikost: 4 MB
 
velikost: 12 MB
 
Nedávno jsem vám popisoval Warhammer 40.000: Dawn of War: Soulstorm z pohledu rasy Dark Eldar, nyní je čas se podívat na dvě jednotky Sisters of Battle.
 
velikost: 12 MB
 
velikost: 30 MB
 
Výše zmíněnýá upoutávka na Conflict: Denied Ops vám představí nutnost spolupráce na bojišti
 
velikost: 50 MB
 
velikost: 25 MB
  
 
Hry, které zaujmou na první pohled, tak často učiní svou bombastickou grafickou stránkou. Army of Two, připravovaný titul montrealské pobočky EA, tvoří vzácnou výjimku. A až uslyšíte první nevybíravé nadávky dvojky Riose a Salema, dáte nám za pravdu. Takto začíná naše preview a po shlédnutí upoutávky mu dáte asi za pravdu.
Váš názor Další článek: Nový Battlefield se odkládá

Témata článku: , , , , , , , , , , ,