Nová mega: Need for Speed vyrážejí s Nitrem

Vybarli jsme pro vás ty nejlepší upoutávky, třeba na NFS: Nitro, Prototype, Alien vs Predator, Star Wars MMO, parodii na Star Trek v Sims 3 a další.

Video týdne:

Need for Speed: Nitro - trailer

Délka: 01:00 min

Need for Speed: Nitro dá přednost "hravějším" platformám, a to Nintendu Wii a DS. Vývoj obsatrají programátoři z EA Montreal, kteří přislíbili zábavné casual závody. Hra prý přotom nemá připomínat jakýkoliv dříve vydaný díl NFS, zejména pak svým originálním grafickým zpracováním.

VIDEO: 1647 'Need for Speed: Nitro - trailer' 

Další vybraná videa:

Venetica - zápisky vývojářů

Délka: 03:27 min

Jak už jste se mohli dočíst v našem preview, hra vás zavede do Benátek 16. století, kde vám bude do pařanských rukou svěřena role mladinké Scarlett. Jakkoliv drobně a bezbraně by se však dívčina mohla jevit, ani naokamžik ji nepodceňujte. Scarlett je totiž dcerou samotné Smrti (Smrťáka, chcete-li), jež se stala obětí ďábelského Necromancera. 

V upoutávce pak můžete sledovat nejen hlavní hrdinku hry Venetica v akci, ale také vývojáře, co všechno museli podniknout, aby převedli Benátky do herní podoby.

VIDEO: 1667 'Venetica - zápisky vývojářů'

Overlord 2 - trailer
Délka: 00:59 min

Prototype - představení bossů

Délka: 01:38 min 

Před časem jsme vám přinesli video ukazující deset důvodů pro hraní Prototype, potom se tvůrci této akční hry rozhodli poodhalit roušku tajemství okolo příbehu hry. A dnes máte možnost sledovat druhou stranu konfliktu - vaše nepřátele, konkrétně ty nejhorzivější z nich. V upoutávce uvidíte některé z bossů, s nimiž se můžete při hraní Prototype utkat.

VIDEO: 1666 'Prototype - představení bossů'

Brutal Legend - trailer
Délka: 01:29 min

Combat Arms - trailer
Délka: 01:44 min

Marvel: Ultimate Alliance - trailer
Délka: 00:43 min

Call of Juarez: Bound in Blood - trailer

Délka: 01:50 min 

Děj akční hry Call of Juarez: Bound in Blood se odehrává v době pustošivé občanské války v ruinách aztécké civilizace někde poblíž hranic USA a Mexika. Hlavní roli si střihnout bratři Ray a Thomas Mcallovi, kteří se s vaší pomocí budou muset vypořádat s intenzivní chamtivostí a bezprávím, co Divoký západ v té době sužuje. A vyřešit přitom odplatu za válečné zločiny proti jejich rodině.

VIDEO: 1645 'Call of Juarez: Bound in Blood - trailer'

Alpha Protocol - zápisky vývojářů - dialogy
Délka: 03:51 min

VIDEO: 1643 'Alien vs Predator - trailer'

Alien vs Predator - trailer
Délka: 00:51 min

Just Cause - ukázka seskoku
Délka: 04:30 min

VIDEO: 1644 'Blur - trailer'

Blur - trailer
Délka: 00:35 min

Fuel - multiplayer trailer
Délka: 01:36 min

Spore: Galactic Adventures - ukázka tvorby dobrodružství
Délka: 06:37 min

Darksiders - trailer

Délka: 01:23 min

Čtyři jezdci apokalypsy. Tyto chlapíky zná snad každý, ovšem o jejich existenci by se dalo s úspěchem polemizovat. Titul Darksiders: Wrath of War si bere na paškál právě tuto čtyřčlennou partu, přičemž vás přesune do role jednoho z nich. Budete si tak moci z první ruky prohlédnout zničený svět plný rozbombardovaných měst, hořících trosek, démonů a podobné havěti, která smetla lidské obyvatelstvo jako otravný hmyz a rozhodla se zemi proměnit ve velké bojiště mezi nebem a peklem. Lehká nevýhoda Války, což je vaše postava, je jistá nestrannost - proti vám budou jak pekelníci, tak i strážci nebeského klidu. Je čas nakopat oběma stranám jejich velectěná pozadí.

VIDEO: 1635 'Darksiders - trailer'

Fat Princess - zápisky vývojářů

Délka: 04:18 min 

Fat Princess se pokusí vnést trochu zvěžího oživení do žánru týmových strategií, když vaším úkolem bude zachránit vlastní unesenou princeznu, zatímco se ale snažíte krmit i děvče protivníkova týmu, aby jej nepřátelé nemohli odnést z vaší pevnosti. To vše ve stylizované grafice a taktické řezanici mnoha hráčů různých dovedností. Hra je přitom zatím tvořena výhradně pro PSN.

VIDEO: 1636 'Fat Princess - zápisky vývojářů'

Alganon - ukázka herních prostředí
Délka: 01:18 min

Death Track: Ressurection - trailer
Délka: 02:09 min

Star Wars: The Old Republic - historie událostí 2

Délka: 03:37 min 

Minulý měsíc jsme vám přinesli upoutávku ukazující smyšlenou historii pro svět Star Wars, jak jej budete vnímat v rámci chystaného MMORPG Star Wars: The Old Republic. Nyní můžete sledovat pokračování pojednávající o Mandaloriánské blokádě.

VIDEO: 1630 'Star Wars: The Old Republic - historie událostí 2'

Terminator: Salvation - launch trailer
Délka: 01:45 min

Sims 3 - parodie na Star Trek

Délka: 01:26 min 

Tvůrci simulátora života The Sims 3 ukázali, že mají také smysl pro humor. Spolu s příchodem nového Star Treku do kin vytvořili parodii na něj přímo ve hře a přidávaném filmovém editoru. Díky české pobočce Electronic Arts si upoutávku navíc užijete v češtině.

VIDEO: 1629 'Sims 3 - parodie na Star Trek'

Dead to Rights: Retribution - ukázka prostředí
Délka: 00:49 min

Halo Wars - ukázka hraní
Délka: 00:53 min

VIDEO: 1627 'Resonance of Fate - trailer'

Resonance of Fate - trailer
Délka: 01:16 min

Virtua Tennis 2009 - trailer
Délka: 00:57 min

Blackwell Convergence - trailer
Délka: 01:39 min

The Crossing - trailer
Délka: 01:32 min

Team Fortress 2 - setkání se špiónem

Délka: 03:20 min 

Před pár dny sice vyšel balík informací o update pro taktickou týmovou akci Team Fortress 2, který se zabývá hlavně postavou odstřelovače, ale tvůrci se rozhodli vtipnou formou představit jiného člena - špióna, pro nějž naleznete rovněž řadu vylepšení. V upoutávce můžete sledovat zmatek v modré základně, který dokáže červený zvěd způsobit.

VIDEO: 1623 'Team Fortress 2 - setkání se špiónem'

Mass Effect 2 - trailer

Délka: 02:44 min 

Jak se opět blíží Electronic Entertainment Expo, tvůrci všech her začínají připravovat speciální upoutávky právě pro tuto velkolepou show. Nejinak je tomu i v Bioware, kde dokončili hratelnou demoverzi Mass Effect 2, stejně jako hromadu dalších věcí pro výstavu. Ostatně, co všechno zvládli uvidíte v upoutávce sami.

VIDEO: 1621 'Mass Effect 2 - trailer'

MX vs ATV: Reflex - trailer
Délka: 00:39 min

Bionic Commando - trailer
Délka: 00:23 min

VIDEO: 1620 'Interstellar Marines - trailer'

Interstellar Marines - trailer
Délka: 01:22 min

Váš názor Další článek: AbecedaHer ve zkratce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,