Nová mega: novoroční videostop

Do nového roku zatím nedorazila žádná pořádná demoverze, takže vám nabízíme solidní nášup upoutávek na zajímavé tituly. Však Devil May Cry, Frontlines, Resident Evil, Mx vs ATV, nebo třeba Ferrari Challenge a další hry dokáží člověka připoutat k obrazovce.
Download týdne:
 
velikost: 30 MB
 
Naše preview vám nejspíš řeklo o Devil May Cry 4 vše, co byste mohli chtít, ale i tak si dovolujeme přidat dvojici upoutávek. V první vás téměř na čtyři minuty zahltí emoce, se kterými se Nero vrhá do boje.

  

velikost: 20 MB
 
Druhá upoutávka zase předvede jedno z herních videí, kterými se Devil May Cry 4 pyšní. Na scénu přichází nový protivník a tak je třeba jej hráči pořádně představit. Seznamte se s loutkami.
 
Video:
 
velikost: 6 MB
  
Obrázky z prvního dílu Sonic Riders
 
Upoutávka na další díl závodní hry Sonic Riders, v němž se vám představí všichni závodníci.
 
velikost: 12 MB
 
Klasická dvojice detektivů Sam a Max se dočká další epizody svojí série adventur, tentokráte budou vyšetřovat záhadu na Velikonočních ostrovech.
 
velikost: 6 MB
 
I holky si musí někdy hrát a tak pro ně na NDS vyjde hra Holly Hobbie. V rámci ní budou řešit obvyklé dívčí problémy, vařit, seznamovat se s kamarádkami a možná i trochu mluvit
 
velikost: 10 MB
 
Hail to the Chimp je klasická 3D plošinovka s opicí v hlavní roli.
 
velikost: 35 MB
  
 
Pokud vás zajímá více informací o střílečce Frontlines, můžeme vám nabídnout jak dnešní upoutávku, ukazující práci s vašimi spolubojovníky, nebo také rozsáhlé preview.
 
velikost: 25 MB

  

O CGI filmu k Resident Evil: Degeneration jsme vás informovali již dříve, nyní je konečně k dispozici ke stažení.
 
velikost: 9 MB
 
Japonská akční hra One Piece vás zavede do populárního světa pirátů, kteří se snaží získat poklad ukrytý na záhadném ostrově. Upoutávka vám představí příjezd hlavního hrdiny.
 
velikost: 85 MB
 
Bojovka Naruto se dočkává dalšího pokračování, které se představí v jedenáctiminutové upoutávce.
 
velikost: 20 MB
 
Pro závodní hru MX vs ATV se také chystá již několikáté pokračování, tentokráte s podtitulem Untamed. K tomuto názvu sedí i první upoutávka, ve které se představí dvojice vnadných žen a jejich plechové miláčky.
 
velikost: 7 MB
 
Tvůrci závodní hry MX vs ATV představují závodění různých strojů na jedné crossové trati.
 
velikost: 7 MB
 
Dvojice ukázek hraní vám předvede jak závody rozličných pohybovadel, tak i samostatnou ukázku bugin v závodní hře MX vs ATV
 
velikost: 14 MB
 
  
Ilustrační obrázky z MX vs ATV: Unleashed
 
velikost: 12 MB
 
Plošinovka Exit DS již podle svého názvu patří na handheld NDS, kde se budete snažit uprchnout z hořící budovy a zachránit přitom co možná nejvíce jejích obyvatel.
 
velikost: 7 MB
 
Ekologická strategie Eco Creatures pro NDS vás povede bojem proti lesním škůdcům.
 
velikost: 11 MB
 
I když u nás éra Digimonů již přešla, v Japonsku, zemi tomuto fenoménu zaslíbené, vznikají stále další hry s tímto motivem.
 
velikost: 95 MB
 
Tvůrci střílečky Denied Ops ukazují v upoutávce různá prostředí, do kterých se můžete při hraní dostat.
 
velikost: 100 MB
 
  
Ilustrační obrázky prvního dílu
 
Na konzoli PS3 se brzy objeví třetí díl akční série Yakuza. V pětiminutové upoutávce se můžete přesvědčit, že tvůrci hodlají vymačkat z konzole maximum a přenést vás do japonské mafie se vším všudy.
 
velikost: 4 MB
 
Pamatujete si herní pravěk, kdy hrám vládly pecky jako Xenon? Klasická scrollovací arkáda Raiden vás vrátí právě do starých dobrých časů čisté hratelnosti.
 
velikost: 25 MB
 
Vzpínající se černý kůň ve žlutém poli dokáže rozohnit mysl nejednoho závodního fanouška. Stejně tak tomu chtějí i tvůrci závodní hry Ferrari Challenge, která se v nejbližší době objeví na pultech obchodů.
Váš názor Další článek: Chris Taylor představuje Demigod

Témata článku: , , , , , , , , , ,