Nová mega: Situace - zajímavo

Neodbytná dvojka Sam a Max se vracejí na naše monitory, ale vypátrali třeba i demoverzi na snowboard Stoked Rider. Když není sníh, můžete si užívat alespoň virtuálně, třeba i v ukázce SSX Blur, nebo poutavých upoutávkách na S.T.A.L.K.E.R., Crysis, nebo LotR Online.
Download týdne:
 
velikost: 70 MB
 

  

 
Povedená dvojka zvířecích detektivů se na našich monitorech naposledy ukázala v říjnu minulého roku, a to v první epizodě dlouho očekávaného herního seriálu. Od recenzentů si vysloužila vesměs kladné hodnocení, a tak není divu, když hoši z TellTale Games, kteří za celým projektem stojí, uvádějí další díl už nyní.
 
Demoverze:
 
velikost: 20 MB
 
velikost: 40 MB
 
velikost: 90 MB
 

  

Na počítači se dá simulovat skoro cokoliv. Otázkou však zůstává, jak je to s výslednými prožitky. Třeba simulátory snowboardingu vám asi nevyplaví do krve tolik adrenalinu, jako reálná jízda na svahu. Přesto však se Bongfish rozhodli vytvořit simulátor volné jízdy na snowboardu, jak tvrdí první svého druhu. K dispozici je vám na čtyřiašedesát čtverečních kilometrů na Aljašce pokryté zasněženými horskými vrcholky. Stačí jen vybrat si vrtulník a vyrazit z libovolného místa dolů čerstvým sněhem.

 
Video:
 
velikost: 15 MB
 
Již samotný název Silent Hunter napovídá, že před sebou máte ponorkový simulátor. Autoři se rozhodli zasvětit vás do tvorby hry a přiblížit vám ji i s komentářem.
 
velikost: 10 MB
 
  
 
Coby jeden z pilotů usedneme v M.A.C.H. - Modified Air Combat Heroes do klasického (tedy člověkem ovládaného), avšak již dávno vyřazeného letounu, s nímž se vydáme do ilegálního prostředí těchto zapomenutých letadel a pilotů.
 
velikost: 40 MB
 
velikost: 30 MB
 
 
 
V poslední době je střílečka S.T.A.L.K.E.R. skloňována stále častěji, protože vše nasvědčuje tomu, že by mohla být i dokončena. Vývojáři se tak vydali do okolí Černobylu jak reálně, tak i ve hře, aby hráčům ukázali kvalitu jejich zpracování. A v některých chvílích je těžké rozlišti realitu od hry.
 
velikost: 50 MB
 

  

 
Turbine pomolu dokončují svoji MMORPG Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar. Hra nabídne známý svět plný skvělých legend a mýtů, nesmrtelný konflikt Dobra a Zla a v pozadí také boj o Prsten. Ve hře se budete moci stát člověkem, elfem, trpaslíkem či hobitem a zúčastnit se známého konfliktu v roli obyčejného obyvatele Středozemě. V ukázce se můžete podívat, jak bude vypadt hobití Kraj.
 
velikost: 100 MB
 

  

 
Tříminutová ukázka hraní střílečky Crysis vás přesvědčí o tom, že moderní grafika a zábavná hra mohou jít ruku v ruce. Ostatně jde o jeden z nejočekávanějších titulů tohoto roku. Proč tomu tak je se můžete dočist v našem preview,
 
velikost: 30 MB
 
Již včera jsme vás informovali o ukázce ovládání snowboardové hry SSX Blur na konzoli Nintendo Wii. Pokud jste to však minuli, ukázka na vás stále čeká.
Diskuze (1) Další článek: Naučte se na snowboardu snadno a rychle

Témata článku: , , , , ,