Nová mega: Špiónátor bez omezení

Přinášíme vám pečlivě vybraná videa, třeba i na Alpha Protoxol, Uncharted 2, Risen, chystaný Resident Evil a další.

Video týdne:

Alpha Protocol - zápisky vývojářů

Délka: 05:00 min

RPG z dílen Obsidian Entertainment je tak žhavý pojem, že by si pro sehnání daného titulu předčasně nechala většina hráčů upálit ruce a implantovat místo nich přímo herní ovladače. Když se navíc v případě Alpha Protocol jedná o hru s moderním špionážním zasazením, začínají se pod mnohými RPG pozitivními jedinci hromadit sliny. Podívejte se sami, co na vás mágové z Bioware chystají.

VIDEO: 1513 'Alpha Protocol - zápisky vývojářů'

Další videa:

Risen - trailer

Délka: 01:04 min 

Protože Piranha Bytes již nevlastní práva na svoji značku Gothic, jejich nové RPG se bude nazývat Risen. V upoutávce můžete sledovat technickou kvalitu herního prostředí, v němž se budete při cestě za slávou pohybovat. A že se je na co těšit.

VIDEO: 1539 'Risen - trailer'

Spore: Galactic Adventures - trailer
Délka: 01:00 min

VIDEO: 1541 'Tekken 6 - trailer'

Tekken 6 - trailer
Délka: 01:38 min

MAG - trailer
Délka: 01:29 min

VIDEO: 1538 'Magna Carta 2 - trailer'

Magna Carta 2 - trailer
Délka: 02:07 min

The Humans - trailer

Délka: 03:13 min

Pokud se řadíte mezi herní pamětníky (tohle spojení zní podivuhodně špatně), nejspíše se do vaší paměti zapsaly i dav díly plošinovky Prehistoric. Něco podobného, ale v novém kabátě, můžete pak očekávat i od modernější plošinovky The Humans.

VIDEO: 1535 'The Humans - trailer'

Madden NFL 10 - trailer
Délka: 01:18 min

Free Realms - launch trailer
Délka: 01:26 min

Lost Planet 2 - ukázka bosse
Délka: 02:16 min

Resident Evil: Darkside Chronicles - trailer

Délka: 02:29 min 

Nový Resident Evil ponese podtitul The Darkside Chronicles, a jak je podle názvu zřejmé, bude se jednat o nepřímé pokračování on-rail střílečky RE: The Umbrella Chronicles, která nás provedla dějem celé série RE (kromě čtyřky). Původní ohlasy hovořili o remaku Resident Evil 2, což se částečně naplnilo, protože děj The Darkside Chronicles bude zasazen do druhé poloviny roku 1998 a bude popisovat události v Racoon City, ve kterém je většina obyvatel nakažena T-virem.

VIDEO: 1533 'Resident Evil: Darkside Chronicles - trailer'

Dead Rising 2 - trailer

Délka: 02:30 min 

Děj akční survival hry Dead Rising 2 se z nákupního střediska prvního dílu přesune do Fortune City (jakési obdoby Las Vegas), které je zamořeno desetitisíci chátrajících těl. Bude opět na vás probojovat se do bezpečí, přičemž výběr rekvizit, které k tomu použijete, bude záležet na vaší náladě. Snad můžeme prozradit, že k dispozici bude široká paleta zbraní, čítající bowlingové koule, puky, či rulety. Autoři si dokonce udělali soupisku, co všechno se dá říct o hlavním hrdinovi, kterou následně natočili a můžete ji sledovat.

VIDEO: 1530 'Dead Rising 2 - trailer'

Ace Attoreney: Edgeworth - trailer
Délka: 02:08 min

Uncharted 2: Among Thieves - ukázka multiplayeru

Délka: 01:51 min 

Jen málokdy se stává, aby tvůrci pro singleplayer a co-op multiplayer vytvořily dva odlišné příběhy, jak jsme vás již informovali. Tleskáme, a klaníme se. Jen aby ty dějové linky Uncharted 2 ale stály za to. Kooperaci budete moci rozjet až se dvěma kamarády naráz, zatímco regulérní multiplayer na vás vyrukuje s klasickým, leč stále populárním Deathmatchem, doprovázeným lákavě znějícím Capture the Treasure.

VIDEO: 1524 'Uncharted 2: Among Thieves - ukázka multiplayeru'

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - představení Revas
Délka: 01:41 min

Marvel vs Capcom 2 - trailer
Délka: 01:12 min

Infamous - akční představení města

Délka: 02:37 min 

Jako jeden z mála šťastlivců katastrofu rodného města přežil i mladík jménem Dylan. Postupem času však zjišťuje, že osud si pro něj přichystal ještě závažnější věci. Zčistajasna dostal do vínku zvláštní nadlidské schopnosti. Asi už jste pochopili, kým se v InFamous stanete. Nadějně působí možnost výběru na čí stranu se postavíte. Chcete být hodný kluk nebo naopak zloduch nevětšího kalibru? A co takhle zkusit nepřekročit tenkou laťku neutrality? Výběr závisí jen a pouze na vaší maličkosti. Při svých toulkách chaosem zmítaných zbytků města si tak budete moci vybrat jak či jestli vůbec v dané situaci zasáhnete.

VIDEO: 1521 'Infamous - akční představení města'

EA Sports Active - zápisky vývojářů
Délka: 01:45 min

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - trailer
Délka: 00:30 min

Call of Juarez: Bound in Blood - trailer

Délka: 02:23 min

Děj akční hry Call of Juarez: Bound in Blood se odehrává v době pustošivé občanské války v ruinách aztécké civilizace někde poblíž hranic USA a Mexika. Hlavní roli si střihnout bratři Ray a Thomas Mcallovi, kteří se s vaší pomocí budou muset vypořádat s intenzivní chamtivostí a bezprávím, co Divoký západ v té době sužuje. A vyřešit přitom odplatu za válečné zločiny proti jejich rodině.

VIDEO: 1515 'Call of Juarez: Bound in Blood - trailer'

Red Faction: Guerrilla - zápisky vývojářů
Délka: 03:45 min

F1 2009 - trailer
Délka: 00:39 min

Váš názor Další článek: Nový Batman až na konci roku?

Témata článku: , , , , , , , , , , ,