Nová mega: stahujte dema NHL 2004, Jedi Academy či KnightShift!

Uplynulý týden se nesl ve znamení demoverzí a tak vám přinášíme hned několik hratelných ukázek – z nich bezpochyby vyniká demo hokejové simulace NHL 2004, akce Jedi Academy a zajímavého mixu RPG a RTS jménem KnightShift. Těšte se však také na čtyři videa atmosférické válečné akce Call of Duty či impozantní trailer Medal of Honor Pacific Assault.

Download týdne

Stahujte demo NHL 2004!
Zřejmě nejslavnější a nejoblíbenější herní série všech dob v ČR, tím vším je hokejová řada NHL společnosti EA Sports. Jako každý rok, i letos všichni fanoušci oblíbeného zimního zápolení bedlivě vyhlížejí měsíce září a října, kdy se nový ročník jejich vyhlíženého výtvoru objeví na pultech obchodů. Malým zákuskem před plnou verzí hry je jako vždy hratelná ukázka, kterou nás tvůrci dnes obdarovali - dosahuje velikosti 73,4 MB a dle zvyklostí obsahuje zápas mezi finalisty loňského ročníků kanadskoamerické NHL, týmy Anaheim & New Jersey Devils

Související informace (NHL 2004):
Homepage hry: http://www.easports.com/games/nhl2004/
Výrobce hry: EA Sports
Distributor hry: Electronic Arts
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (demo, 73,4 MB): Gamer`s Hell

Demoverze

Vyzkoušejte si demo akce Jedi Knight: Jedi Academy!
Svými akčními tituly proslulá firma Raven Software (na svém kontě má například série Heretic, Hexen, Soldier of Fortune) již před několika týdny ukončila práce na dalším dílu ságy Star Wars Jedi Knight - nové pokračování s podtitulem Jedi Academy by se tak mělo na pultech obchodů objevit v polovině měsíce září. Již dnes si však můžete na vlastní kůži tento skvost vyzkoušet díky hratelné demoverzi, která byla uvolněna dnes v noci - ukázka obsahuje dvě hratelné mise ("Mercenary Activity" na planetě Tatooine a "Cult Sighting" na planetě Chandrila). Její velikost je 187 MB, odkaz na stažení najdete níže.

Související informace (Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy):
Homepage hry: http://www.lucasarts.com/products/jediacademy/
Výrobce hry: Raven Software
Distributor hry: LucasArts
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (demo, 187 MB): Gamer´s Hell

Multiplayerové demo MoH: Breakthrough vypuštěno!
O den později, než se původně očekávalo, se ve včerejších večerních hodinách objevila v útrobách internetu slíbená a očekávaná demoverze hry Medal of Honor: Breakthrough, druhého datadisku pro veleúspěšný a nesmírně oblíbený titul Medal of Honor: Allied Assault. Dle předpokladů s sebou hratelná ukázka přináší dvojici multiplayerových map (Anzio - hratelná v novém módů Liberation & Palermo - mód Free-for-all), které si můžete vychutnat až v počtu 32 hráčů. Nechybí samozřejmě nové zbraně, vojáci obou stran konfliktu a mnohé další. Plná verze hry byla již dokončena a tak by se měla na pultech obchodů objevit již na konci měsíce září.

Související informace (Medal of Honor: Breakthrough):
Homepage hry: http://www.eagames.com/official/moh_alliedassault/
Výrobce hry: EA
Vydavatel hry: EA
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Září 2003

Download (demo, 203 MB): Gamer`s Hell

Německé demo mixu realtime strategie a RPG KnightShift
Spojit Warcraft 3, Neverwinter Nights a hvězdné britské seskupení Monty Python, právě o to se v případě svého posledního titulu pokouší vývojářské studio Reality Pump Studios. Řeč je o titulu KnightShift, kříženci realtime strategie a RPG, který si můžete nově vyzkoušet díky německé demoverzi o velikosti 494 MB - o jejím obsahu však není nic známo. Výtvoru KnightShift má pomoci k úspěchu nejen kvalitní řemeslná práce, ale také humor, díky němuž zaujme široké masy hráčů. Jednou z hlavních postaviček hry (bez které si, lidově řečeno, ani neškrtnete) je kráva, které zdárně sekunduje tolik zbožňovaná tchýně. Slíbeného spojení RPG a RTS jsme se tentokráte dočkali ve velmi nezvyklém stylu - po spuštění hry si totiž můžete vybrat, zda-li máte zrovna chuť na real-time strategii anebo si radši dáte RPG. Každý žánr nabízí naprosto jinou dějovou linii, částečně různé principy a rovněž i spoustu vlastních misí. Zkrátka a dobře, KnightShift je jasným kandidátem na jednu z nejzábavnějších her tohoto podzimu, čehož jsou jasným důkazem naše rozsáhlé první dojmy z betatestu hry. U nás se bude tento titul prodávat v kompletní české verzi včetně dabingu. 

Související informace (KnightShift):
Homepage hry: http://www.knightshift.com/
Výrobce hry: Reality Pump Studios
Vydavatel hry: ZUXXEZ Entertainment AG
Vydavatel v ČR: Hype / Cinemax
Předpokládané datum vydání: Říjen 2003

Download (demo, 494 MB): Gamer`s Hell

Starsky & Hutch demo
Šílené závody jsou oblíbeným herním námětem, což nám nově předvádí také další zajímavý soubor uplynulého týdne. Řeč je o demoverzi hry Starsky & Hutch, která se nechala inspirovat úspěchem kultovních sérií Driver a GTA. Jak možná tušíte, Starsky & Hutch staví na licenci stejnojmenného seriálu ze sedmdesátých let. Ve hře se zhostíte role dvou policistů, kteří v rychlých autech stíhají kriminální živly. Demo obsahuje intro a první misi ze hry.

Související informace (Starsky & Hutch):
Homepage: http://www.starsky-and-hutch.com
Vývojář: Minds Eye Productions
Vydavatel: Empire Interactive
Distribuce v ČR: není
Datum vydání: Vyšlo

Download (demo, 107 MB): Gamer´s Hell

Oddechové demoverze Devil Whiskey a Hoyle Games 2004
Přestože dnes nebude řeč o významných herních titulech a nejočekávanějších hrách, bylo by chybou přehlédnout dvě nové demoverze titulů Devil Whiskey a Hoyle Games 2004. Prvně jmenovaná hra se řadí do kategorie připravovaných RPG výtvorů a měla by nabídnou hodiny hraní, přes 100 minut originálního hudebního doprovodu, 3D engine, stovky předmětů a monster a mnohé další. Demo obsahuje představení hry i jeden z prvních vedlejších questů.

Download (demo, 78,8 MB): Gamer`s Hell

Titul Hoyle Games 2004 se řadí do kategorie zábavných her, které vás zavedou do světa hazardu, peněz i neštěstí. Hratelná ukázka o velikosti 51,7 MB obsahuje hned několik různorodých her, při nichž můžete vyzkoušet své štěstí a také um. V kasínu se však povětšinou prohrává a tak buďte opatrní na své finance!

Download (demo, 51,7 MB): Gamer`s Hell

Patche

Nový patch pro IL-2 Sturmovik: Zapomenuté Bitvy
Společnost Ubi Soft zveřejnila v minulých dnech další patch pro populární letecký simulátor IL-2 Sturmovik: Zapomenuté Bitvy. Konkrétně se jedná o verzi 1.11. Patch opravuje několik drobných chybiček letového modelu, zvuků a dalších. Jistě potěší také fakt, že je plně kompatibilní s u nás prodávanou českou verzí. K dispozici je navíc hned v několika verzích, odkaz na jejich stažení najdete níže.

Související informace (IL-2 Sturmovik: Zapomenuté Bitvy):
Homepage hry: http://www.il2sturmovik.com/
Výrobce hry: 1C Maddox Games
Distributor hry: Ubi Soft
Distribuce v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch - aktualizace z v1.1, 13,7 MB): Gamer`s Hell
Download (patch - aktualizace z v1.1 Beta, 17,5 MB): Gamer`s Hell
Download (patch - pro prodejní verzi hry, 44,4 MB): Gamer`s Hell

Další:

Trailery

Stáhněte si nové video ze sci-fi akce Kreed!
Atmosférická FPS Kreed se za dva týdny objeví v našich obchodech - v plně lokalizované české verzi. My vám nyní nabízíme zcela nové video, které bylo natočeno pro prezentaci na českém finále World Cyber Games 2003 českým distributorem hry, firmou US Action. Na progamingovém večírku hra přitáhla pozornost publika nejen svojí atmosférou a nápaditým designem, ale také vtahujícím multiplayerem. Nezbývá, než se těšit na konec září!

Související informace (Kreed):
Homepage hry: http://www.burut.ru/htmleng/kreed.php
Výrobce hry: Burut
Vydavatel hry: Russobit-M
Vydavatel v ČR: US Action
Předpokládané datum vydání: Září 2003

Download (42 MB, avi): Doupě

Nadílka ukázek atmosférické válečné akce Call of Duty!
Válečná akce Call of Duty se po zveřejnění hratelné demoverze dostala do středu zájmu hráčské veřejnosti (stačí si pročíst zahraniční i česká fóra) a tak všem příznivcům tohoto výtvoru určitě přijde vhod čtveřice nových videí, kterými se v minulých dnech blýskli kolegové ze zahraničního serveru IGN. První ze čtveřice ukázek vám předvede jízdu džípem a následný úprk před nepřátelským tankem. V druhém videu vás čeká návštěva Rudého náměstí, nemine vás ani další boj v zasněženém Rusku. No a konečně poslední, největší trailer, představuje blíže noční útok na nespecifikovanou základnu. Vydání plné verze titulu Call of Duty je i nadále plánováno na listopad, podle našich informací vše směřuje k jeho dodržení.
 
Související informace (Call of Duty):
Homepage hry: http://www.callofduty.com/
Výrobce hry: Infinity Ward
Distributor hry: Activision
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (Carrire trailer, 3,6 MB): Doupě
Download (Redsquare trailer, 3,1 MB): Doupě
Download (Pavlov trailer, 3,9 MB): Doupě
Download (Pegasusnight trailer, 11,9 MB): Doupě

Impozantní video akce Medal of Honor Pacific Assault
Původem konzolová herní série Medal of Honor se za několik let zabydlila také ve světě osobních počítačů, z čehož pro hráče samotné plynou zajímavé výhody - tou poslední je nedávno ohlášený akční výtvor Medal of Honor Pacific Assault, který si dnes můžete blíže prohlédnout díky novému videu, které v detailu předvádí gigantickou přestřelku. V případě Medal of Honor Pacific Assault se navíc znovu dočkáme zbrusu nového herního zážitku, v němž se hráči ocitnout v období druhé světové války. Nově si vyzkoušíme boj proti horkokrevným příslušníkům japonské armády.

Související informace (Medal of Honor Pacific Assault):
Homepage hry: http://www.moh.ea.com/
Výrobce hry: EA Los Angeles
Distributor hry: Electronic Arts
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Zima 2004

Download (trailer, 2,8 MB): Doupě

Potápěč ve videu Commandos 3, finální demo již brzy!
Hned dvě zprávy jsme si pro vás přichystali v souvislosti s titulem Commandos 3, třetím pokračování úspěšné série taktických strategií z dílny španělských Pyro Studios. Přestože jste si mohli nejnovější herní výtvor této řady před pár dny vychutnat, společnost Eidos potvrdila, že získaná hratelná demoverze byla postavena na betaverzi hry a v současnosti tak tvůrci usilovně pracují na dokončení finálního dema. Přesné datum vydání nové ukázky však nebylo zveřejněno. Naopak jsme se dnes v noci dočkali dalšího krátkého videa z této hry, které v detailu představuje postavičku James Blackwood (alias Finse), který je proslulý svými potápěčskými a záškodnickými schopnostmi. Odkaz na stažení najdete níže, ostatní ukázky herních postav hledejte v rubrice Soubory.

Související informace (Commandos 3):
Homepage hry: http://www.eidosinteractive.co.uk/gss/commandos3/
Výrobce hry: Pyro Studios
Vydavatel hry: Eidos
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Září 2003

Download (trailer, 1,5 MB): Doupě

Druhý trailer slovenského titulu Conan
Poměrně známý slovenský vývojářský tým Cauldron (a to nejen u nás, ale i v zahraničí) již po několik dlouhých měsíců připravuje zajímavou akční adventuru Conan, jejíž taje a zákoutí jsme vám nedávno odhalili v našem rozhovoru. Jak možná ti pozorní z vás tuší, v případě Conana nás čeká 3rd person akční adventura, která přinese nejen známého hrdinu pochybných mravů - piráta, zloděje a krále v jedné osobě, ale také některé známé lokace z filmu, ohyzdné nepřátelské příšery a původní velkolepou filmovou hudbu skladatele Basila Poledourise - to vše navíc ve verzích pro PC, PS2, GameCube a Xbox. Dnes vám mohu krom jiného nabídnout také odkaz na druhý zveřejněný trailer, který svým obsahem bezpochyby předčí první minutovou ukázku. Velikost videa je 17 MB, odkaz na stažení najdete jako vždy níže.

Související informace (Conan):
Homepage hry: http://www.conangame.com/
Výrobce hry: Cauldron
Distributor hry: TDK Mediactive
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Rok 2004

Download (trailer, 17 MB): Doupě

Ostatní:

Ukázka Source enginu a všech jeho předností!
Po nedávném oznámení, že se Half-Life 2 stane novým benchmarkem využívajícím přednosti DirectX 9, tu máme novou ukázku prezentující přednosti grafického enginu Source, na kterém očekávaný druhý díl poběží. Ukázka dosahuje velikosti 116 MB, odkaz na stažení najdete níže. Jak jistě mnozí z vás tuší, mezi přednosti Source enginu má patřit také relativně nizká hardwarová náročnost, díky které by měl být Half-Life 2 dobře hratelný i na slabších strojích. Jako prezentaci grafických kvalit enginu vám nabízím také několik obrázků.

Download (trailer, 116 MB): Doupě

Váš názor Další článek: Nové video největšího konkurenta Halo

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,