Nová mega: stahujte plnou verzi Hidden & Dangerous Deluxe!

Největší událostí minulého týdne se oprávněně stalo zveřejnění plné verze veleúspěšného titulu Hidden and Dangerous Deluxe brněnské společnosti Illusion Softworks. Mimo ní si můžete vyzkoušet dema The Hobbit či Beyond Good & Evil, pokochat videi Max Payne 2 či Korea: Forgotten Conflict, vhod přijdou také patche pro tituly Halo a UFO: Aftermath.

Download týdne

Stáhněte si Hidden and Dangerous Deluxe úplně ZADARMO

Způsoby vydavatelů, jak přilákat hráče ke své hře, jsou stále drastičtější. Konkurence neustále roste, což je pro nás hráče jedině dobře. Důkazem toho je senzační uvolnění plné verze kompilace Hidden and Dangerous Deluxe ZDARMA ke stažení. Stačí mít jen rychlou linku a trpělivost při čekání na 259 MB dat, na kterých se nachází původní hra, přídavek Devil´s Bridge, všechny zveřejněné patche a updaty a rovněž také editor.

Související informace (Hidden & Dangerous):
Homepage hry: http://www.gathering.com/hd2/hddeluxe.html
Výrobce hry: Illusion Softworks
Distributor hry: Gathering of Developers
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (plná verze, 259 MB): GoD

Demoverze

Ženskou hrdinkou v demu Beyond Good & Evil!

Také se vám zdá, že poměr ženských a mužských hrdinů v počítačových titulech stále vyznívá v neprospěch něžného pohlaví? Ano, skutečně tomu tak je a tak buďme rádi za každou hru, v níž se můžeme vžít do role sličné a inteligentní ženy - jednou z nich je také akční výtvor Beyond Good & Evil původně francouzské tvůrčí a vydavatelské společnosti Ubi Soft, na kterém mimo jiné pracuje také Michel Ancel (tvůrce populární série hopsaček Rayman). Plná verze titulu Beyond Good & Evil nabídne bohatý příběh, který budete nitku po nitce rozplétat s postupujícím časem, okouzlující a neuvěřitelně rozmanitý svět a také speciální grafický engine. Datum vydání bylo stanoveno na 14. listopad letošního roku, těšit se mohou majitelé konzolí PS2, Xbox, GameCube a také osobních počítačů. Již dnes si však můžete stáhnout čerstvě zveřejněnou hratelnou demoverzi, která obsahuje tři levely. Hra však je stále ve vývoji a tak demo nereprezentuje její finální podobu.

Související informace (Beyond Good & Evil):
Homepage hry: http://www.beyondgoodevil.com/
Výrobce hry: Ubi Soft
Vydavatel hry: Ubi Soft
Vydavatel v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: Listopad 2003
 
Download (demo, 104 MB): Gamer`s Hell

Svět Středozemě v demoverzích hry The Hobbit

Po dvou hratelných demech z her Lord of the Rings: Return of the King a LOTR: War of the Ring můžete okusit další herní počin ze světa Středozemě (nejznámějšího fantasy spisovatele J.R.R. Tolkiena). Akčně dobrodružná hra The Hobbit je připravovaná třemi společnostmi Inevitable Entertainment/Amaze Entertainment/Sierra Entertainment a bude uvedena nejen na PC, ale také na konzolích Xbox, PS2, Gamecube a také GBA. Hra by se měla pevně držet své knižní předlohy a proto se na cestě k Osamělé hoře setkáte s legendárními postavami, jako je kouzelník Gandalf, trpaslík Thorin (a jeho kumpáni) nebo drak Šmak. Vaše putování může ohrozit až 30 nepřátel, mezi nimiž nesmí chybět ohromní trolové nebo krvelační goblini. Ve hře nepůjde pouze o akci, zažijete také množství plížení a řešení různorodých hlavolamů. Tento titul by měl spatřit světlo světa do listopadu tohoto roku a než vyjde, neváhejte a vyzkoušejte dnes uvolněné demoverze, které vám nabízíme ve společném "balíčku".

Související informace (The Hobbit):
Homepage hry: http://www.lotr.com/frame_hobbit.jsp 
Výrobce hry: Sierra Entertainment
Distributor hry: Vivendi Universal
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Listopad 2003

Download (dema, 167,5 MB): Gamer´s Hell

Patch a aktualizované demo akce XIII!

V průběhu včerejšího dne jsme vás informovali o vydání hratelné demoverze titulu XIII, připravované akční hry francouzské firmy Ubi Soft. Jak se ukázalo, demo postavené na evropském kódu hry obsahovalo chybu, kterou však opravuje dnes zveřejněný patch. Ostatní z vás, kteří nabídnutým pochutinám komiksové akce XIII neodolají, pak nabízím odkaz na stažení funkční americké multiplayerové demoverze (ta by měla být bez chyb). Jak jistě tušíte, XIII je netradiční akce, kterou snad lze nejlépe charakterizovat coby spojení komiksu a first-person střílečky. Hra je poháněna upraveným enginem Unreal 2 a sází na neobvyklé cel-shaded pojetí své grafiky. Do karet ji však hraje také zakomponování stealth prvků a mnohé další netradiční elementy.

Související informace (XIII):
Homepage hry: http://www.whoisxiii.com/
Výrobce hry: Ubi Soft
Distributor hry: Ubi Soft
Distribuce v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: Říjen 2003

Download (demo, 158,8 MB): Gamer`s Hell
Download (patch, 1,1 MB): Gamer`s Hell

Další:

Patche

Patch v1.02 pro PC verzi akce Halo!

Po útrapných měsících čekání a odkladů se zřejmě nejzbožňovanější hra konzole Xbox objevila také na osobních počítačích - samozřejmě je řeč o akci Halo, která se (podle našich dojmů) skutečně povedla a tak se těšte na detailní recenzi. Dnes vám však nabízíme především druhý patch, který opravuje množství chyb - mimo jiné padání při chatovaní v multiplayeru, některé bugy v Auto-Updateru a další. Abyste si mohli vychutnat grafické kvality hry Halo, nabízím vám také několik screenshotů. Na pěti obrázcích je zachyceno prostředí s rozmanitým terénem, kde můžeme vidět území obklopené skalními útvary, dále plošiny ke kterým vedou jednotlivé úzké cesty, stromy, základnu jedné ze dvou znepřátelených stran a potřebný arzenál zbraní či vozidel, které můžete využívat ve svůj prospěch.

Související informace (Halo):
Homepage hry: http://www.microsoft.com/games/halo/default.asp
Výrobce hry: Gearbox Software
Distributor hry: Microsoft
Distributor hry v ČR: AT Computers
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch, 3,8 MB): Doupě

První patch pro anglickou verzi UFO: Aftermath

Zhruba týden po zahájení prodeje ve Velké Británii dnes společnosti Cenega Publishing a Altar Interactive zveřejnily první patch pro zajímavý český projekt UFO: Aftermath! Oprava je určena pouze pro anglickou verzi hry a přináší s sebou opravu některých chybiček, jejichž přesný výčet najdete v textovém souboru u samotného patche. Již brzy se navíc můžete těšit na naši detailní recenzi této hry, která je od 3. října v prodeji také na pultech českých obchodů.

Související informace (UFO: Aftermath):
Homepage hry: www.ufo-aftermath.com/
Výrobce hry: Altar Interactive
Distributor hry: Cenega Publishing
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Duben 2003

Download (patch, 4,1 MB): Doupě

Patch a editor levelů pro akci Tron 2.0

Jedním z příjemných překvapení letošního podzimu se mimo velkolepého výtvoru Freedom Fighters stala také akce Tron 2.0 společností Buena Vista Interactive a Monolith. Tvůrci tohoto titulu, který si v naší recenzi vysloužil výborné hodnocení 8/10, dnes obdarovali všechny fanoušky nový patchem v1.03, který vylepšuje spolupráci hry s grafickými čipy Radeon třídy 7000 a 8000. Mimo to je nově k dispozici také editor levelů, díky kterému si můžete navrhnout vlastní single i multiplayer mapy (pro jeho správné fungování je nezbytná instalace patche v1.03).

Související informace (Tron 2.0):
Homepage hry: http://www.tron20.net/
Výrobce hry: Monolith
Vydavatel hry: Buena Vista Interactive/Vivendi
Vydavatel hry v ČR: CD Projekt
Předpokládané datum vydání: 26. srpna

Download (patch, 30,8 MB): Gamer`s Hell
Download (level editor, 12,2 MB): Gamer`s Hell

Finální patch v1.1 pro Star Trek: Elite Force 2

Po betaverzi z minulého měsíce dnes společnosti Ritual Entertainment a Activision zveřejnily finální verzi 1.1 patche pro vcelku povedenou first-person střílečku Star Trek: Elite Force 2. Nový patch s sebou přináší obrovské množství různorodých úprav, které se týkají single i multiplayeru hry. Bližší informace o titulu Star Trek: Elite Force 2, který svou kvalitou mile překvapil, pak hledejte v naší recenzi, ve které si hra vysloužila příznivé hodnocení 8/10.

Související informace (Star Trek: Elite Force 2):
Homepage hry: http://www.st-ef2.com/
Výrobce hry: Ritual
Vydavatel hry: Activision
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch, 24,7 MB): Gamer`s Hell

Trailery

Max Payne v pohybu

Nikdy nekončící čekání na hratelnou ukázku third-person akce Max Payne 2 pokračuje a tak společnosti Remedy a Rockstar Games zásobují věrné fanoušky alespoň předkrmy v podobě nových videí - po trojici kratších ukázek (tzv. teaser trailer) jsme se dnes dočkali v pořadí druhé plnohodnotné ukázky titulu Max Payne 2, jejíž průběh je vyplněn především záběry ze samotné hry. I nadále zůstává v platnosti předpoklad, že bychom se měli v nejbližších dnech dočkat také hratelné demoverze. Plná verze titulu Max Payne 2 se na pultech evropských obchodů objeví již 24. října.

Související informace (Max Payne 2):
Homepage hry: http://www.rockstargames.com/maxpayne2/
Výrobce hry: Remedy Entertainment
Distributor hry: Rockstar Games
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: 15. října 2003

Download (trailer, 48,4 MB): Gamer`s Hell

Další skvělé video z Korea: Forgotten Conflict

Naše první dojmy z hraní Korea: Forgotten Conflict jste si mohli přečíst v tomto článku, takže vás tu nebudeme obtěžovat superlativy a vychvalovat grafickou stránku do nebes.:-) Koneckonců o tom se sami můžete přesvědčit v dnešním traileru. Ten se zaobírá přímo akcemi prováděnými jednotlivými vojáky, takže vlastně ukazuje to, co po většinu času při hraní uvidíte i vy na svém monitoru. Pouze si vše musíte představit v rozlišení 1024x768, tedy mnohem podrobněji a bez rozmazaných pixelů. I tak ale můžete v traileru obdivovat skvělou práci grafiků - stačí jen sledovat skvělé stínování postav a objektů nebo bezvadné rozpohybování. Na nic nečekejte a stahujte!

Související informace (Korea: Forgotten Conflict)
Homepage hry: http://www.koreaforgottenconflict.com/
Výrobce hry: Plastic Reality Technologies
Vydavatel hry: Cenega Publishing
Distribuce v ČR: Cenega
Datum vydání: 24. října 2003

Download (trailer, 25 MB): Doupě

Dvě nová videa Fallout: Brotherhood of Steel

Slavné série zažívají v posledních měsících návrat, bohužel však v mnoha případech pouze na konzolových systémech - to je také případ nového výtvoru u nás velmi populární série Fallout. Third-person akční adventura Fallout: Brotherhood of Steel nabídne v mnoha ohledech nový pohled na post-apokalyptický svět této hry, o čemž se můžete důkladně a bez váhání přesvědčit díky dvojici nových trailerů. Oba dosahují velikosti okolo 10 MB. Titul Fallout: Brotherhood of Steel se na pultech obchodů objeví již o letošních vánocích ve verzích pro konzole Xbox a PS2.

Související informace (Fallout: Brotherhood of Steel):
Homepage hry: http://www.interplay.com/fbos/
Výrobce hry: Interplay
Distributor hry: Interplay
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Vánoce 2003

Download (trailer #1, 12,4 MB): Gamer`s Hell
Download (trailer #1, 10,7 MB): Gamer`s Hell

Prohlédněte si svět The Sims 2!

Život je jen hrou s nepříjemným koncem. Proč bychom tedy nemohli vytvořit hru, která bude simulovat život? Zřejmě taková byla počáteční idea projektu The Sims, dnes jedné z nejslavnějších herních sérií všech dob - dočkali jsme se tak nespočtu opravdu veleúspěšných datadisků a rozšíření, jak se navíc zdá, tím celá sága ani zdaleka nekončí. Již na začátek příštího roku si pro nás studio Maxis připravuje plnohodnotné pokračování, které nabídne kromě skvělého vizuálního zpracování také další novinky - právě grafickou stránku hry dobře reprezentuje nově vydaný trailer, který si můžete stáhnout níže.

Související informace (The Sims 2):
Homepage hry: http://www.thesims.com/
Výrobce hry: Maxis
Distributor hry: Electronic Arts
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Počátek roku 2004

Download (trailer, 4,1 MB): Doupě

Trojice videí akce Max Payne 2

Den D se nezadržitelně blíží - den, kdy se konečně dočkáme druhého dílu jedné z nejznámějších a nejzbožňovanějších third-person akcí všech dob. Jak jsme vás včera informovali, společnosti Remedy a Rockstar Games oznámily dokončení tohoto skvostu, který se na pultech evropských obchodů objeví 24. října. Krom toho však tvůrci dnes v noci uvolnili také trojici nových videí ve vysokém rozlišení 800x600, které v detailu prezentují využití bullet-timu - tedy jednu z inovací, kterou se původní Max Payne proslavil. V nejbližších dnech bychom se navíc měli dočkat také hratelné demoverze.

Související informace (Max Payne 2):
Homepage hry: http://www.rockstargames.com/maxpayne2/
Výrobce hry: Remedy Entertainment
Distributor hry: Rockstar Games
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: 15. října 2003

Download (sbírka trailerů, 20 MB): Gamer`s Hell

Ostatní:

Bonusová mapa pro RTS Warcraft 3: Frozen Throne

Blizzard se rozhodl potěšit své četné fanoušky a příznivce a tak pro ně nachystal na tuto noc malou pozornost v podobě nové mapy pro oblíbený datadisk Warcraft 3: The Frozen Throne. Mapa nese jméno "Typhoon" a je podle slov samotných tvůrců vhodná především pro souboje 2v2, eventuelně 3v3. O samotném datadisku, který překvapil svou kvalitou, rozsahem i obtížností, si pak můžete přečíst více z detailní recenze mého kolegy, Honzy Horčíka. Odkaz na stažení zmiňované mapy najdete jako vždy níže.

Související informace (Warcraft 3: The Frozen Throne):
Homepage hry: http://www.blizzard.com/war3x/
Výrobce hry: Blizzard
Vydavatel hry: Blizzard
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (mapa, 160 kB): Doupě

Váš názor Další článek: Worms 3D jsou GOLD, další demo brzy!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,