Nová mega: staňte se hackerem, vojákem či Johankou z Arku!

Minulý týden nabídl hubenější porci nových downloadů, mezi kterými však přesto najdeme zajímavé kousky. Uniknout by vám tak neměly demoverze titulů Vietcong: Fist Alpha a Joan of Arc či role hackera ve hře BS Hacker – Replay. Mimo to pro vás máme také nový patch pro Need For Speed: Underground či videa UT2004 a Star Wars Battlefront!

Download týdne

Stahujte demoverzi a patch Vietcong: Fist Alpha

Již co nevidět si budou moci čeští hráči vychutnat všech slastí datadisku Vietcong: Fist Alpha, do té doby by však neměli pohrdnout malou ochutnávkou, kterou nás obdaroval tvůrčí tým Pterodon. Zveřejněna tak byla multiplayerová demoverze, která obsahuje dvě herní mapy (jednu z původní hry, druhou z nového addonu). Společně s hratelnou ukázkou se dočkal zveřejnění také vůbec první patch pro Vietcong: Fist Alpha - ten mimo jiných úprav umožňuje společnou hru majitelů původního Vietcongu i nového datadisku.

Související informace (Vietcong: Fist Alpha):
Homepage hry: http://www.vietcong-game.com
Výrobce hry: Pterodon & Illusion Softworks
Distributor hry: Gathering of Developers
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (demo, 174,8 MB): Gamer`s Hell
Download (patch, 42 MB): Gamer`s Hell

Demoverze

Stahujte demo Joan of Arc!

Studio Enlight zveřejnilo v minulých dnech finální demoverzi svého 3D akčního strategického titulu Wars and Warriors: Joan of Arc. Obsah hratelné ukázky je shodný s tím, který nabídla v prosinci zveřejněná betaverze, čeká tak na vás tutorial (s názvem "The Arrival at Orleans") a jedna mise. Jak již napovídá název titulu, Joan of Arc nás zavede do středověké Francie a představí nám jednu z nejdůležitějších postav francouzské historie - Johanku z Arku. Tvůrci však pro nás nechystají věrohodný výlet do historie a tak byly mnohé události přetvořeny tak, aby lépe seděly zvolenému konceptu hry. Více informací hledejte v naší dřívější novince.

Související informace (Joan of Arc):
Homepage hry: http://www.enlight.com/joa
Výrobce hry: Enlight Software
Distributor hry: Enlight Software
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: GOLD

Download (demo, 286 MB): Gamer`s Hell

Staňte se hackerem v demu BS Hacker - Replay

První únorový týden byl poněkud chudší na hratelné demoverze a tak se podíváme na zoubek jedné z těch, které byste zřejmě za normálních okolností bez zájmu přehlédli. Řeč je o hratelné ukázce titulu BS Hacker - Replay, nové hackerské simulace, která se odehrává v blízké budoucnosti. Jaké to je stát na opačné straně zákona si můžete vyzkoušet díky 8 MB velikému demu, které se však dočkalo několika omezení grafické i hudební stránky.

Související informace (BS Hacker - Replay):
Homepage hry: http://www.exosyphen.ro/index.php?select=bshacker.php
Výrobce hry: exoSyphen Studios
Distributor hry: exoSyphen Studios
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (demo, 8,1 MB): Doupě

Patche

Nový patch a vyšší rozlišení pro RPG Star Wars: KOTOR

V roce 2003 nejlepší RPG na PC i jedna z nejlepších her vůbec - takový primát si odnesla nejen z našeho hlasování hra Star Wars: Knights of the Old Republic společností Bioware a LucasArts, kterou vám dnes připomínáme z prostého důvodu. Na světě je totiž zbrusu nový patch v1.02 o velikosti 24,6 MB, který přináší další várku oprav a mimo jiné pak do hry přidává podporu rozlišení 1280x1024. Více se o titulu Star Wars: Knights of the Old Republic, jednom z nejlepších RPG posledních let, dočtete v naší recenzi.

Související informace (Star Wars: KOTOR):
Homepage hry: http://www.lucasarts.com/products/swkotor/
Výrobce hry: BioWare
Distributor hry: LucasArts
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch, 24,6 MB): Doupě

Need for Speed: Underground - nový patch

Mnozí sérii Need For Speed odepisovali, nevěřili ji a další pokračování považovali za pouhý marketingový tah. Realita jim naštěstí nedala za pravdu. Titul Need For Speed: Underground se tak právem zařadil na čelo nejoblíbenějších her loňského podzimu a tak jeho nadšeným hráčům z řad české populace jistě přijde vhod také nově zveřejněná oprava - konkrétně jde o patch v4.0, který byl dříve k dispozici pouze přes auto-update. Více informací o hře samotné najdete v naší recenzi.

Související informace (Need for Speed: Underground):
Homepage hry: http://www.eagames.com/official/nfs/underground/en/
Výrobce hry: EA
Vydavatel hry: EA
Vydavatel v ČR: EA Czech
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch, 4 MB): Doupě

Trailery

19 minut dlouhé video UT2004, detaily o demoverzi!

Dnes pro vás máme hned dvě zajímavé novinky ze světa multiplayerové akce Unreal Tournament 2004. Všechny věrné fanoušky tak jistě potěší na kameru natočených 19 minut záběrů ze hry, které dnes přinesl server Beyond Unreal a které si ve formě videa můžete stáhnout z jeho stránek. Mimo to se však na internetu objevily také další informace o obsahu plánované demoverze UT2004, která by se měla dočkat vydání v nejbližších dnech - podle Marka Reina z Epic Games tak na nás čeká úctyhodná porce 5 levelů! 

Související informace (Unreal Tournament 2004):
Homepage hry: Prozatím není
Výrobce hry: Epic Games & Digital Extremes
Vydavatel hry: Atari
Vydavatel v ČR: SeVeN M
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (trailer, 126 MB): Beyond Unreal

První ukázka Star Wars Battlefront

Her z prostředí Hvězdných válek se rodí rok co rok nespočet a ani letos tomu samozřejmě nebude jinak. Jedním z titulů, do nichž vkládá mateřská společnost LucasArts největší naděje, je multiplayerová akce Star Wars Battlefront, na kterou se mohou kromě "PCčkářů" těšit také majitelé konzolí PS2 a Xbox. Dnes si můžete vůbec poprvé prohlédnout hru v pohybu - zveřejněn byl totiž první trailer, který nabízí v rámci minuty a půl záběrů skutečně vydatnou porci akce.

Související informace (Star Wars Battlefront):
Homepage hry: http://www.lucasarts.com/games/battlefront/
Výrobce hry: Pandemic Studios
Vydavatel hry: LucasArts
Vydavatel v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Podzim 2004

Download (trailer, 41,1 MB): Doupě

Překrásný terén ve videu závodní simulace Xpand Rally

Po úspěchu taktické akce Chrome soustředí polské vývojářské studium Techland veškeré síly na vývoj závodní simulace Xpand Rally, která by se měla na pultech obchodů objevit nejpozději letos v létě. Nový konkurent populární série Colin McRae Rally se pyšní příznivými ohlasy ze zahraničí, kvalitu hry však dnes můžete posoudit sami - zveřejněn byl nový trailer, který nabízí detailní pohled na povedenou krajinu a terén hry. Vychutnat si můžete také šestici obrázků.

Související informace (Xpand Rally):
Homepage hry: http://xr.techland.pl/
Výrobce hry: Techland
Distributor hry: Strategy First
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Léto 2003

Download (trailer, 10,9 MB): Doupě

Dvě minuty záběrů Richard Burns Rally

Konkurence pro tradičně konzervativní Colin McRae Rally? Nic jiného by si fanoušci rallye na PC nemohli přát, zda-li však jejich přání splní titul Richard Burns Rally společnosti Warthog, to se dozvíme teprve v březnu letošního roku. Již dnes si však můžete stáhnout nový trailer této zajímavé závodní simulace, kterou si kromě majitelů osobních počítačů vychutnají také hráči konzolí PlayStation 2 a Xbox.

Související informace (Richard Burns Rally):
Homepage hry: http://www.richardburnsrally.com/
Výrobce hry: Warthog
Distributor hry: SCi
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Březen 2004

Download (trailer, 26 MB): Doupě

Ostatní

Editační nástroje pro hru Delta Force: Black Hawk Down

Společnost NovaLogic stále pečuje o titul Delta Force: Black Hawk Down a po desítkách patchů nám naservírovala také další hodnotný bonus. Tím jsou tentokráte editační nástroje určené pro vytváření vlastních objektů, terénu, ale i módů atd. U NovaLogic se však již delší dobu pracuje také na addonu Team Sabre, který by se měl na pultech obchodů objevit v horizontu několika týdnů. Datadisk nabídne dvě rozsáhlé kampaně, které vás zavedou do světa kolumbijské mafie a také do rozmanitých lokací v okolí a na území Iránu. Rozšířen a dále vylepšen by měl být multiplayer, dočkáme se možnosti ovládat mnoho druhů vozidel. Celkem se hráči mohou těšit také na nadílku 30 multiplayerových map.

Související informace (Delta Force: Black Hawk Down):
Homepage hry: http://www.novalogic.com/games/DFBHD
Výrobce hry: NovaLogic
Vydavatel hry: NovaLogic
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (editační nástroje, 13,7 MB): Doupě

Váš názor Další článek: STALKER se přejmenoval

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,