Nová mega: Star Wars, nebo Vetřelce?

Která z námi vybraných upoutávek se zalíbí více? Bude to na MMO Star Wars, Aliens vs. Predator, nebo něco úplně jiného? Uvidíte sami.

Star Wars: The Old Republic - Alderaan trailer
Délka: 00:20 min

Chystané MMORPG Star Wars: The Old Republic se odehrává ve Staré republice, kdy známá planeta Alderaan ještě existuje a nikdo nemá ani ponětí, kdo je Darth Vader. Tento zloduch totiž planetu ve filmu SW: Episode IV: A New Hope zničí pomocí Hvězdy smrti, aby všechny přesvědčil o ohromné síle Impéria. Jsem zvědav, zda se podobného činu dočkáme i v připravované hře.

Zatím se o tom můžeme pouze dohadovat, a tak zamiřte své oči níže, kde naleznete dvacetivteřinové video a osm obrázků z planety Alderaan:

VIDEO: 2444 'Star Wars: The Old Republic - Alderaa trailer'

German Truck Simulator - druhý trailer
Délka: 01:36 min

German Truck Simulator - debut trailer
Délka: 01:14 min

EVE Online Dominion - trailer

Délka: 03:47 min

Od dnešního dne je pro masivně multiplayerové RPG EVE Online dostupné rozšíření v podobě balíčku nazvaném Dominion. Tento balíček (patch) mimo jiné zlepšuje komunikaci mezi hráči pomocí sociální sítě COSMOS, nabízí rozšířené možnosti kontroly hry a samozřejmě přibudou i nové frakce.

Vesmírné bitvy však neutichnou ani s příchodem rozšíření, což si můžete ověřit v nejnovějším traileru:

VIDEO: 2452 'EVE Online Dominion - trailer'

Blur - Curiosity trailer
Délka: 01:30 min

Brink - trailer

Délka: 03:50 min

Tvůrčí vývojářský tým Splash Damage dnes sice chystanou akci Brink odložil až na konec příštího roku, ale to nám nebrání v tom, abychom vám ukázali právě zveřejněný trailer, kde nechybí ani gameplay záběry. Můžete si tak prohlédnout postapokalyptický svět a dokonce uvidíte i zbytek vašeho týmu.

VIDEO: 2449 'Brink - trailer'

R.U.S.E. - základní možnosti

Délka: 06:25 min

V těchto dnech se na serverech Ubisoftu pořádá VIP testování chystané strategie R.U.S.E., jež by se měla na trhu objevit začátkem příštího roku, a to na PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Pokud se už nemůžete dočkat, až budete vymýšlet různé taktiky, tak se určitě podívejte na nejnovější trailer, který je k vidění při prvním spuštění hry. Video má za úkol hráčům představit základní možnosti hry.

V současné době se testuje multiplayerová část, a to v režimech jeden na jednoho a dva na dva. Zatím hráči mohou hrát pouze za Německo nebo USA. Časem tvůrčí vývojářský tým Eugen Systems přidá Francii, Italii, Anglii a ZSSR a samozřejmě i další mapy a herní módy.

VIDEO: 2448 'R.U.S.E. - základní možnosti'

Aliens vs. Predator - multiplayer trailer

Délka: 03:01 min

Tvůrčí vývojářský tým Rebellion zveřejnil trailer z připravované akce Aliens vs. Predator. Tříminutové video je věnované multiplayeru a dozvíte se mimo jiné, že se připravuje online mód, kde proti sobě bude stát osm mariňáků a jeden Predátor. Probíhat by to mělo asi takto; osmičlenný tým mariňáků bude pořádat hon na Predátora, a komu se podaří hbitou potvoru sejmout, tak se převtělí do Predátora a bude se snažit eliminovat všechny mariňáky. Jsem zvědav, zda se podaří Predátorovi vůbec někdy vyhrát...

VIDEO: 2445 'Aliens vs. Predator - multiplayer trailer'

Váš názor Další článek: Nové AvP má v Austrálii útrum, asi

Témata článku: , , , , , , , ,