Nová mega: Starcraft 2 útočí, Mass Effect 2 startuje

Starcraft 2 je daleko, ale máme pro vás aspoň skvělé video. Mass Effect 2 je sice za rohem, ale i tak máme trailer. Stejně jako spoustu dalších.

Starcraft 2 - Mothership trailer

Délka: 00:42 min

Očekávaná real-time strategie Starcraft 2 zatím nemá stanovené přesné datum vydání, to však neznamená, že by Blizzard nemohl čas od času zveřejnit nějaké zajímavosti, aby udržel euforii u natěšených hráčů. I proto pro vás máme nové video, v němž zhlédnete útok Protossu na základnu Zergu.

VIDEO: 2589 'Starcraft 2 - Motership trailer'

Mass Effect 2 - launch trailer

Délka: 00:42 min

Druhý díl vesmírné ságy už je prakticky na dosah - Mass Effect 2 se na pultech objeví 26. ledna. Do té doby se můžete kochat skvělým trailerem a jásat nad ujištěním, že Mass Effect rozhodně nebude jen trilogie.

"Máme v plánu vypůjčit si univerzum Mass Effectu a zasadit do něj řadu dalších her," prozradil Greg Zeschuk, jeden ze zakladatelů zmíněného studia, v rozhovoru pro zahraniční portál Kotaku. "Takže pokud Mass Effect milujete, nebojte, v budoucnu se ho ještě dočkáte."

V praxi to pak znamená, že Mass Effect 3 sice s největší pravděpodobností bude posledním dílem s jasně nadefinovaným koncem, avšak BioWare se do tohoto univerza vrátí v jiném čase, a nebo s jinými charaktery. A nebo oboje zároveň. Zda-li to ale bude bez Sheparda ono je otázka k zamyšlení.

VIDEO: 2587 'Mass Effect 2 - launch trailer'


 

No More Heroes - vývojářský deníček
Délka: 04:42 min

Supreme Commander 2 - trailer
Délka: 01:14 min

Skate 3 - Black Box Skate Park
Délka: 01:05 min


 

Aliens vs. Predator - Killmoves trailer

Délka: 01:01 min

Tvůrčí studio Rebellion nám nedávno dalo ochutnat testovací novinářskou verzi připravovaného akčního počinu Aliens vs. Predator a dnes přichází s novým videem. V tom zhlédnete maskovaného Predátora vyčkávajícího na správný okamžik, rychlé Vetřelce a vyděšené jednotky Mariňáků, jenž stále nechápou co se kolem nich vlastně děje. Lov začíná…

VIDEO: 2576 'Aliens vs. Predator - Killmoves trailer'


 

Section 8 - DLC trailer
Délka: 01:03 min

Brink - vytváření postavy
Délka: 03:16 min

Quantum Theory - gameplay trailer
Délka: 03:26 min


 

Final Fantasy Fortress - technologická ukázka

Délka: 02:34 min

Před nějakou dobou tvůrčí studio Grin, autoři Bionic Commando, pracovalo pro Square Enix na tajemném RPG titulu nesoucí název Final Fantasy: Fortress. Nakonec byl Grin zavřen a vývoj pravděpodobně převzal Eidos Montreal.

Hra sice pořád nebyla oficiálně oznámena, ale ptáčci na střeše štěbetají, že by se mělo jednat o akci odehrávající se nějakou dobu po událostech, kterými jste mohli

být svědky ve Final Fantasy XII: Revenant Wings. Video ukazuje technickou stránku titulu, kterou má na svědomí ještě původní studio.

 

VIDEO: 2575 'Final Fantasy: Fortress - tech. demo'

Silent Hunter 5 - dynamická kampaň

Délka: 03:39

Ponorkový simulátor Silent Hunter 5 se připomíná novým trailerem. Video prezentuje chystanou dynamickou kampaň

, v níž se přenesete do historických událostí, které se odehrály na východním pobřeží USA, u Madagaskaru, v Baltském moři nebo ve Středozemním moři
.

 

Rumunská tvůrčí pobočka společnosti Ubisoft klade velký důraz na samotné grafické zpracování, efekty a samozřejmě také na příběh, což si můžete

ověřit ve zmíněném videu:

 

VIDEO: 2583 'Silent Hunter 5 - dynamická kampaň'

Diskuze (3) Další článek: Psychologický horor od tvůrců Bioshock

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,