Nová mega: S.T.R.A.CH. na bodě záchrany

Již z titulku je nejspíš jasné, že tentokráte opanoval downloady F.E.A.R.: Extraction Point. Hned za ním se ale válí plná verze Alien Arena 2007 a dvojice demoverzí. A to nemluvím o silné účasti upoutávek z Tokio Game Show.
Download týdne:
 
velikost: 552 MB
 
Demoverze pokračování slavné střílečky F.E.A.R., která vám předvede prostředí metra, v němž budete bojovat s novými protivníky. Na jejich poražení se vám do rukou dostane i minigun, který dokáže nepřátele zasypat sprškou střel v okamžiku.
 
Plná verze:
 
velikost: 197 MB
 
Plná verze střílečky Alien Arena 2007, vyvíjené primárně pro Linux, ale hratelné na všech platformách.
 
Demoverze:
 
velikost: 137 MB
 
Demoverze vesmírné střílečky Victi, na kterou jsme nedávno přinesli upoutávku.
 
velikost: 128 MB
 
Video:
 
Tahovým strategiím ještě neodzvonilo, jak je vidět i v demoverzi na Space Empires 5. Zde si můžete zkustt stovku kol kolonizovat vesmír.
 
velikost: 80 MB
 

  

 
Je již tomu nějakých pár měsíců, kdy jste si mohli přečíst naše preview na strategii Warhammer: Mark of Chaos. Po několika zdařilých upoutávkách vydávají autoři ukázku hry, v tomto případě za Vznešené Elfy. Uvidíte nelítostný boj proti zplozencům krvavého boha Chaosu Khorna. Hru čeká ještě notná cesta k dokonalosti, ale základ již prosvítá.
 
velikost: 45 MB
 
  
 
O plošinovce Rayman: Raving Rabbids jste si mohli číst nadávno v našem preview, takže možná tušíte, že se jedná o dovednou parodii na různé hry i filmy. Pokud vám některé scény z upoutávky přijdou povědomé, má tomu tak být. Osobně se přiznám, že jsem se při sledování málem zřítil smíchy ze židle, ale najdou se i tací,kterým tento styl humoru nemusí sedět.
 
velikost: 35 MB
 
  
 
O ostrově San Espirito, stejně jako o akční hře Just Cause, jež se na něm odehrává, jste se mohli dozvědět více v našem nedávném preview. Ve zkratce jen shrnu, že se hra dá označit za tropické GTA, kde se snažíte vyvolat revoluci. V dnešní ukázce vám cestu k tomu popíší sami vývojáři.
 
velikost: 10 MB
 
Upoutávka na golfový simulátor Pro Stroke Golf 2007, která láká k vycházce do přírody s botohem golfových holí na zádech a malým kulatým nesmyslem před sebou.
 
velikost: 20 MB
 
Bojovka Dragon Ball Z se dočkává dalšího pokračování s podtitulem Budokai Tenkaichi 2. Opět proti sobě stanou různé komicsové postavičky, aby zápasily o nadvládu nad světem.
 
velikost: 120 MB
 

  

 
Průvodce strategií Caesar 4 přímo z rukou vývojářů hry. Vybudujte si vlastní Řím a velkou říši, přesně jako jste si mohli přečíst v našich prvích dojmech.
 
TGS:
 
velikost: 15,0 MB
 
velikost: 24,0 MB
 
velikost: 18,6 MB
 
velikost: 46,8 MB
 
velikost: 19,1 MB
Váš názor Další článek: TGS: Release list pro PS3

Témata článku: , , , , ,