Nová mega: Strategický speciál

Je libo strategii realtime, nebo raději tahovou? Company of Heroes poslouží jedněm, Strategic Command 2 druhým a pro ostatní zde máme dostatek upoutávek, jako třeba na Warhammer 40k, Tomb Raider, GTA 4, Deus Ex 3 a další pecky.
Download týdne:
 
velikost: 1,9 GB

 

Ve hře si budete moci zvolit, zda-li se přikloníte na stranu spojenců a s pomocí britských jednotek budete zbavovat francouzské městečko Caen německého útlaku, a nebo se rozhodnete pro ochranu Třetí říše a coby velitel Panzer Elite jednotek se zúčastníte slavné operace Market Garden. Demoverze vám přinese ochutnávku pokračování jedné z nejlepších strategii poslední doby.
 
Demoverze:
 
velikost: 90 MB
 
Pokud máte raději než akčnější přístup ke strategiím dosatek času na rozyšlení, pak je pro vás zde demoverze tahové strategie Strategic Command 2 zabývající se také obdobím druhé světové války.
 
Video:
 
velikost: 13 MB
 
Datadisk vám pak krom nových příběhových nitek nabídne možnost ozkoušet dvě zbrusu nové rasy, přičemž jednou z nich budou Dark Eldars, druhou pak Sisters of Battle, kdy od každé z ras uvidíte po jedné jednotce v upoutávce.
 
velikost: 13 MB
 
velikost: 13 MB
  
 
Už uplynula nějaká ta chvíle od vydání Tomb Raider Anniversary, ale přesto se můžete podívat na recenzi, nebo aktuální upoutávku.
 
velikost: 15 MB

  

 
Rodney Mullen je ve světě skatebaordingu pojem. Však jeden z cheatů ve starší verzi Tony Hawk`s Pro Skater zněl "likerodney" a umožňoval jezdit manuál bez jakýchkoliv problémů. Podívejte se sami, proč se leganda přidala k dalšímu dílu série o Tony Hawkovi.
 
velikost: 3 MB
 
Šílení králíčci útočí na letiště.
 
velikost: 12 MB
 
Simulovat se dá skoro cokoliv, třeba i hraní šipek.
 
velikost: 4 MB
 
Typický simulátor života a seznamování se, kdy máte čtyřicet dní na vypracování své postavy, nalezení partnerky a splnění dalších úkolů. To vše pro mobilní telefony.
 
velikost: 19 MB
 
Chybí vám nějaký basketbalový simulátor? Pak se Midway pokusí tuto díru zaplnit.
 
velikost: 20 MB
 
  
 
velikost: 13 MB
 
Freestyle, to jsou všerůzné kaskadérské kousky na motorce, které můžete ve hře MX vs ATV vyzkoušet. A pokud netušíte, co znamená to ATV, pak jsou to ony slavné bigfooty, vozidla s pneumatikami velikosti auta. Okolo pak narazíte na ilustrační obrázky z předchozího dílu série.
 
velikost: 19 MB
 
  
 
velikost: 4 MB
 
RPG série Might and Magic se dočká svého opětného oživění na displayi mobilního telefonu, bude to i ten váš?
 
velikost: 33 MB
 
velikost: 34 MB
 
velikost: 33 MB
 
velikost: 27 MB
 
velikost: 30 MB
 
velikost: 35 MB
 
velikost: 20 MB
 
velikost: 5 MB
 
velikost: 45 MB
 
velikost: 30 MB
 
velikost: 25 MB
 
velikost: 90 MB
 
velikost: 5 MB
 
velikost: 9 MB
Další článek: Je Gamespot mazlíčkem Eidosu?

Témata článku: , , , , , , ,