Nová mega: střezte se Penumbry

Okuste ponurou atmosféru Penumbra: Black Plague, nebo ještě další dvě, již veselejší, demoverze. K tomu se přidávají upoutávky na nový Pro Evolution Soccer, Uncharted, The Club, Turning Point, nebo třeba Burnout Paradise a Army of Two. Výběr je široký.
Download týdne:
 
velikost: 135 MB
 
  
 
Je temná noc, všichni kolem spí a jen vy a váš počítač jste vzhůru. Potichu se vám do sluchátek plíží tklivé melodie a po zádech přechází mráz. Takto může klidně vypadat vaše příhoda z hraní hororu Penumbra: Black Plague. Ostatně, pokud nevěříte, je zde naše preview a demoverze ke stažení.
 
Demoverze:
 
velikost: 85 MB
 
velikost: 25 MB
 
Video:
 
velikost: 8 MB
 
I když jsme již Pro Evolution Soccer recenzovali ve verzi pro PS3, zde máte hned dvě možnosti nahlédnout na hraní verze pro Wii.
 
velikost: 33 MB
 
velikost: 40 MB
 

  

Hra vám nabídne roli severského válečníka Skarina, který byl bohy vybrán, aby chránil svět smrtelníků před nástrahami bohyně Hel a její nemrtvé armády. Svým způsobem tak budete zametat nepořádek, který zůstal po vládci všech bohů Odinovi, jenž zmíněnou bohyni vyhostil z Asgardu. Bohužel, Hel se to dotklo a tak se rozhodla najít bájného vlka Fenrira, a započít tak Ragnarok.
 
velikost: 37 MB
  
 
Lákají vás vůně tajemných dálek? Chtíč po adrenalin burcujícím dobrodružství? Vidina ukrytého pokladu nezměrné ceny? Tak to se přidejte Nathanu Drakeovi, novodobém Indiana Jonesovi, v jedné z nejočekávanějších her podzimní nabídky pro Playstation 3. Takto začíná i naše recenze na titul Uncharted.
 
velikost: 38 MB
 

  

Akční hru Turning Point: Fall of Liberty jsme vám představili ve včerejším preview. Podívejte se, jak dějové zasazení hry komentují sami tvůrci.
 
velikost: 30 MB
 
  
 
velikost: 31 MB
 
Když se zkříží čistá střílečka s principy klasických závodů a prastarých arkád, může vzniknout buď výborné kung pao, pokud se do mixéru připlete slepice, nebo zajímavá střílečka od tvůrců Project Gotham Racing a Geometry Wars. Nechte plavat složité příběhy a chopte se zbraně. Přesně takto vás láká i naše recenze na The Club
 
velikost: 13 MB
 
velikost: 17 MB
 
velikost: 8 MB
 
Sam a Max přicházejí v další epizodě adventurního seriálu s podtitulem Night of Raving Dead. Minule jsme vám přinesli demoverzi, tentokráte se můžete podívat na hraní v upoutávce.
 
velikost: 7 MB
 
velikost: 12 MB

  

Pamatujete si na stařičkou adventuru The Myst? Tak ta se konečně dožila své předělávky, nyní se obejví na handheldech NDS.
 
velikost: 13 MB
 
velikost: 13 MB
 
velikost: 43 MB
 
Hlavní hrdina Kaim strávil posledních 1000 let trénováním své mysli a těla. Na svých cestách je doprovázen modrovlasou dívkou jménem Sess a tráví spoustu času sněním o minulosti. Takto vypadá slibný úvod japonského RPG Lost Odyssey
 
velikost: 13 MB
 
Legendární Larry se vrací, tedy ne přímo on, ale jeho jmenovec se obejví v předělávce na mobilních telefonech.
 
velikost: 7 MB

   

velikost: 10 MB
 
velikost: 28 MB
 
velikost: 75 MB
 
velikost: 14 MB
 
velikost: 75 MB

  

Jak vidíme Burnout Paradise my se můžete dočíst v naší recenzi. Pohled vývojářů na vlastní hru zase přináší upoutávka.
 
velikost: 32 MB
  
 
Hry, které zaujmou na první pohled, tak často učiní svou bombastickou grafickou stránkou. Army of Two, připravovaný titul montrealské pobočky EA, tvoří vzácnou výjimku. A až uslyšíte první nevybíravé nadávky dvojky Riose a Salema, dáte nám za pravdu. Takto začíná naše preview a po shlédnutí upoutávky mu dáte asi za pravdu.
Diskuze (2) Další článek: Vychutnejte si první trailer Boom Blox

Témata článku: , , , , , ,