Nová mega: The Club úřaduje

Vyzkoušejte si brutální závodění v The Club. Nebo je libo Shadowgrounds Survivor, Need for Speed a další demoverze? Máme také skvosty v sekci video, jako třeba Viking, Lord of the Rings Online, Frontlines, Devil May Cry a mnohé další.
Download týdne:
 
velikost: 2 GB
 
  
 
Když se zkříží čistá střílečka s principy klasických závodů a prastarých arkád, může vzniknout buď výborné kung pao, pokud se do mixéru připlete slepice, nebo zajímavá střílečka od tvůrců Project Gotham Racing a Geometry Wars. Nechte plavat složité příběhy a chopte se zbraně.
 
Demoverze:
 
velikost: 1,1 GB
 
Střílečka Shadowgrounds Survivor vás přivede do daleké budoucnosti, kde bude vaším úkolem zabránit zkáze lidstva, jak jinak.
 
velikost: 120 MB
 
Sam a Max přicházejí v další epizodě adventurního seriálu s podtitulem Night of Raving Dead.
 
velikost: 580 MB
  
 
Ironie je, když říkáme ano a myslíme ne. Ironie je, když hrajeme hry a nebaví nás. Ironie je, když chce pejsek oplodnit opičku. Vrcholem ironie je výše uvedený nadpis. Co fanoušci série Need for Speed provedli vývojářům, že je tak trestají? Takto začíná recenze na poslední díl série NFS, zkuste si hraní na Lipském okruhu sami.
 
velikost: 470 MB
 

 

Jak název napovídá, hra vás na několik krásných chvil přenese zpět do starověkého Říma, kde se opět ujmete role guvernéra jedné z provincií, kterou povedete k prosperitě. Pomáhat by vám v tom měly desítky údajně detailních budov, a konečně i armáda. Oproti předchozímu dílu se totiž budete moci ujmout velení nad svými jednotkami a vést je od jednoho vítězství k dalšímu. A když se vám bude opravdu dařit, kdo ví, třeba ovládnete celý svět.

 
Video:
 
velikost: 4 MB
 
velikost: 19 MB
 
velikost: 9 MB
 
velikost: 10 MB
 
velikost: 21 MB
 
velikost: 4 MB
 
velikost: 11 MB
 
velikost: 44 MB
 
velikost: 4 MB
 
velikost: 44 MB
 
velikost: 35 MB
 
velikost: 33 MB
 
velikost: 50 MB
 
velikost: 6 MB
Další článek: Galerie: Street Fighter 4

Témata článku: , , , , , , , , , ,