Nová mega: trailery FIFA 2004 a Schneemod pro českou Mafii!

Letní prázdniny, doba dovolených a také zasloužený odpočinek některých vývojářů se poprvé projevil také na množství a kvalitě downloadů. I přesto vám nabízíme několik skvostných kousků – neměly by vám tak uniknout nová videa FIFA 2004, závodní demo Live for Speed, nový patch pro RTS C&C: Generals či vůbec první ukázka slovenského Conana. Nepohrdněte ani Schneemodem pro českou Mafii.

Download týdne

Dvojice špičkových videí fotbalové simulace FIFA 2004
Útroby internetu vychrlily v minulých dnech dvojici špičkových videí očekávané fotbalové simulace FIFA 2004 (díky Johnovi za tip), které prezentují další díl této populární sportovní série společnosti Electronic Arts. Jejich popis tentokráte přenecháme zástupcům serveru Fifacz.com: "Dnes se na internetu objevila hned dvě nová videa. První z nich, pocházející ze stránek http://www.fifaesp.com/aefifa, ukazuje producenty avizovanou funkci off the ball, která má konečně zaručit oddělení míče od hráčovy nohy. Míč tedy bude ve FIFA 2004 ovládán pouze lehkými dotyky, a bude možné si jej libovolně předkopávat a dobíhat. Druhé, podstatně delší video, je oficiální promo nahrávka od EA Sports a v téměř čtyřech minutách shrnuje v podstatě vše, co je dosud pro veřejnost o FIFA 2004 známo. Vaší pozornosti doporučuji například části věnované dynamickým změnám formací a také přímým kopům, kde se dozvíte, že různí hráči budou ve FIFA 2004 přímé kopy zahrávat různým, pro sebe charakteristickým, způsobem!"

Související informace (FIFA 2004):
Homepage hry: http://www.easports.com/games/fifa2004/home.jsp
Výrobce hry: Electronic Arts
Distributor hry: Electronic Arts
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Podzim 2003

Download (trailer #1, 3,2 MB): Doupě
Download (trailer #2, 16,5 MB): Doupě

Demoverze

Anglické demo No Man´s Land
Společnost CDV dnes konečně zveřejnila anglickou demoverzi své realtime strategie No Man`s Land. Pokud jste tak odmítli jedinečnou příležitost vychutnat si tuto hru v německé verzi této hratelné ukázky, která se objevila před několika týdny, tentokráte již neváhejte. Demo obsahuje celkem dvě mise zahrnuté v plné verzi hry (jednu si vyzkoušíte coby zástupce Španělů, druhou pak coby velitel Amerických jednotek). Velikost demoverze je 204 MB - odkaz na stažení najdete níže.

Související informace (No Man`s Land):
Homepage hry: http://www.nomans-land.de/
Výrobce hry: Related Designs
Distributor hry: CDV
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: 2. pololetí 2003

Download (demo, 204 MB): Gamer`s Hell

Demoverze závodní simulace Live for Speed
Nápaditá a očekávaná závodní simulace Live for Speed konečně spatřila světlo světa a spolu s plnou verzí hry o ceně 12 liber nabídli její tvůrci také hratelnou ukázku. Její velikost je na dnešní dobu výborných 41 MB, nabízí k otestování trať v Blackwoodu a první dva vozy. Připomeňme, že v plné verzi budete moci závodit ve čtyřech různých prostředích (každé s několika variantami trati) se sedmi různými vozidly (od obyčejného cestovního vozu přes pěkné sporťáky po bugatku).

Související informace (Live for Speed):
Homepage hry: http://www.liveforspeed.net
Výrobce hry:
Distributor hry:
Distribuce v ČR: Ne
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (demo, 41 MB): Doupě

Další:

Patche

Stáhněte si patch 1.06 pro C&C: Generals
Přímo z našeho serveru si můžete ode dneška stáhnout opravný patch pro anglickou verzi populární RTS Command and Conquer: Generals. Patch má 17 MB a opravuje zejména chyby při multiplayerovém klání. Mimo to však řeší problémy s kartami GeForce FX a upravuje několik vlastností hry (rychlost čínského Gattling tanku či ceny některých zbraní). Patch naleznete v sekci Soubory.

Související informace (Command & Conquer: Generals):
Homepage hry: http://www.generals.ea.com/
Výrobce hry: Electronic Arts
Distributor hry: Electronic Arts
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vyšlo

Download (patch, 17 MB): Doupě

Balíček oprav a vylepšení pro Championship Manager 4
Sports Interactive zveřejnili nový a v pořadí již pátý balíček oprav a vylepšení (tzv. enhancement pack) pro svůj fotbalový manažer Championship Manager 4, který si v naší recenzi odnesl vysoké hodnocení 9/10. Nová aktualizace v sobě zahrnuje všechny předešlé, krom toho přináší opravu nově odhalených chyb a nedostatků, přidává některé nové funkce a mnohé další. Jako vždy je k dispozici ve dvou verzích - bez a s aktualizací hráčských soupisek (tou se samozřejmě pyšní znatelně větší verze tohoto patche).

Související informace (Championship Manager 4):
Homepage hry: http://www.sigames.com/
Výrobce hry: Sports Interactive
Distributor hry: Eidos
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (EP5, 14 MB): Gamer`s Hell
Download (EP5 + aktualizace hráčské databáze, 46 MB): Gamer`s Hell

Další obrovský patch pro střílečku Devastation
Firma Arush Entertainment nezahálí, v průběhu minulého týdne tak zveřejnila nový patch pro prodejní verzi titulu Devastation, která s sebou přináší hned několik větších změn - opravuje tak chyby grafiky, multiplayerové bugy a mimo jiné také vylepšuje umělou inteligenci všech herních postav. Jako vždy se také pyšní opravdu "nepříjemnou" velikostí - majitelé hry tak jsou nuceni stáhnout patch o velikosti celých 101,6 MB.

Související informace (Devastation):
Homepage hry: http://www.arushgames.com/games/devastation/
Výrobce hry: Digitalo
Distributor hry: Arush Entertainment
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Březen 2003

Download (patch, 101,6 MB): Gamer`s Hell

Další:

Trailery

První trailer slovenského titulu Conan
Slovenský vývojářský tým Cauldron již delší dobu kutí akční adventuru Conan. Teprve nyní ji však můžete spatřit v pohybu díky vůbec prvnímu traileru, který se objevil na Internetu - ukázka dosahuje délky zhruba 40 sekund (především in-game záběrů). Plná verze hry by měla nabídnout jedinečný svět, spoustu RPG a adventure prvků a především zajímavé dobrodružství - to vše navíc již příští rok ve verzích pro PC, PS2, GameCube a Xbox.

Související informace (Conan):
Homepage hry: http://www.conangame.com/
Výrobce hry: Cauldron
Distributor hry: TDK Mediactive
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Rok 2004

Download (trailer, 7,9 MB): Doupě

Online hit Lineage 2 v novém traileru
Velký boom zaznamenala oblast masivně multiplayerových titulů před několika měsíci. Z tohoto faktu těžily mnohé vývojářské týmy, které představily nespočet zajímavých titulů - jen několik málo z nich však přežilo složitý proces tvorby. Jedním z těchto výtvorů bude také hra Lineage 2. Dnes si tento zajímavý online počin studia NCSoft můžete prohlédnout v novém traileru.

Související informace (Lineage 2: The Chaotic Chronicle):
Homepage hry: http://www.lineage2.com/
Výrobce hry: NcSoft
Distributor hry: NcSoft
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Není známo

Download (trailer, 49,3 MB): Gamer`s Hell

Nová ukázka Age of Wonders: Shadow Magic
Příjemným překvapením na poli strategických her se před několika měsíci ukázal být fantasy výtvor Age of Wonders. Již brzy (přesněji v průběhu nadcházejícího týdne) se majitelé a fanoušci tohoto kvalitního titulu dočkají stand-alone (tedy samostatně hratelného) datadisku Shadow Magic, který vám dnes představíme v novém traileru. V podání plné verze tohoto addonu se pak těšte na 5 nových epizod a 16 scénářů, nový příběh, postavy a 3 herní rasy.

Související informace (Age of Wonders: Shadow Magic):
Homepage hry: http://www.ageofwonders.com/
Výrobce hry: Triumph Studios
Distributor hry: Gathering of Developers
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Červenec 2003

Download (trailer, 16,3 MB): Gamer`s Hell

Tajemství a záhady ve videu X-Files: Resist or Serve
Kdo by je neznal - agenty Scullyovou a Muldera, řešící nevysvětlitelné záhady ve všech koutech matičky planety. Co nevidět se populární seriál X-Files, jehož hlavními hrdiny byla a je právě zmiňovaná dvojice, objeví také ve světě her. Na obrazovkách svých TV si jej tak budou moci vychutnat majitelé konzoli PS2 a Xbox, které letos v listopadu čeká v podání X-Files: Resist or Serve 3D survival hororová hra. Herní zpracování se mimo jiné pyšní epizodami, které stvořili původní tvůrci filmového seriálu, chybět nebude ani dabing v podání herecké dvojice David Duchovny and Gillian Anderson. O kvalitách hry vás přesvědčí povedený první trailer o délce 45 sekund, odkaz na jeho stažení naleznete níže.

Související informace (X-Files: Resist or Serve):
Homepage hry: http://www.vugames.com/product.do?gamePlatformId=323
Výrobce hry: Black Ops
Distributor hry: Fox Entertainment & Vivendi
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Listopad 2003

Download (trailer, 7,9 MB): Doupě

Balíček videí bojovky Crouching Tiger Hidden Dragon
Společnost Ubi Soft pracuje či je vydavatelem desítek zajímavých titulů a jedním z těch, které by bylo jistě nemilé opomenout, je také bojovka Crouching Tiger Hidden Dragon. Tu si dnes můžete prohlédnout v šestici nových Quicktime videí, které vám předvedou mnohé zajímavé bojové sekvence, pohyby postav a mnohé další. Plná verze hry by se měla na pultech obchodů objevit již v září, těšit se mohou majitelé konzolí PS2 a GBA.

Související informace (Crouching Tiger Hidden Dragon):
Homepage hry: http://www.ubi.com/
Výrobce hry: Genki (PS2) & Ubi Shanghau (GBA)
Distributor hry: Ubi Soft
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Září 2003

Download (trailer, 9,3 MB): Gamer`s Hell

Další:

Ostatní

Schneemod pro českou Mafii je na světě!
Obléci českou Mafii do sněhově bílého zimního kabátku? Právě to byl cíl party nadšenců, kteří již po dlouhé měsíce kutili svůj očekávaný Schneemod - upgrade původní hry, které přenáší Lost Heaven do zimního období. Po dlouhých měsících čekání jsme se ho konečně dočkali. Finální balík tohoto rozšíření tak obsahuje předělané textury (všechny krom textur vozu), spoustu nových zvuků a hudbu se zimní tématikou. Po instalaci vám nový mód po spuštění hry vždy nabídne jednoduchou spouštěcí obrazovku, na které si můžete vybrat verzi hry - tedy bez či s aktivovaným Schneemodem. Pokud se o tomto jedinečném rozšíření vynikajícího titulu brněnských Illusion Softworks chcete dozvědět více, nabízím vám odkaz na náš vyčerpávající rozhovor.

Download (anglická verze - mirror #1, 139 MB): Mafia Planet
Download (anglická verze - mirror #2, 139 MB): Mafia Planet

Nová verze DirectX
Microsoft bez obvyklého humbuku zveřejnil DirectX 9.0b pro všechny uživatele systému Windows 98 a novějších. Nová verze tohoto rozhraní obsahuje úpravy bezpečnosti, stejně jako další drobná vylepšení. Zmiňovanou aktualizaci naleznete zde. K dispozici je také patch pro majitele DirectX 9.0a.

Váš názor Další článek: Schneemod pro českou Mafii je na světě!

Témata článku: , , , , , , , , , ,